küfürler asagılanmaktan biktim :(

ben bu sebepten kocamı boşadım sen daha nişanlıken kaç kurtul.ilerde çocuguna da böyle davranacak bu adam.o zaman daha da ağırına gidecek.

Valla canım evlenince de evde durmazki bu adam seni evde bırakır gezer tozar gecelere kadar
laf ettin mi de bi güzel döver, küfürler eder.
İnsan ilişkilerinde kötüden iyiye doğru gideni çok çok nadir gördüm
Genelde evlenince daha kötüye gider:(
Kendine yazık etme.

Evlenince de artık sabahları "Günaydın" yerine küfür eder.
Ben bana küfür ve hakaret eden bir adamla bir ömür boyu olamam. :KK67:

Neyse evlenirsin sonra dayak ,küfürden dolayı belki boşanırsın ama çocuğa hamile kalırsan ömür boyu çekersin

Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldum :KK43: ne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
kolay kolay kimse ayrıl demez ama bence ayrılın nişanlı değildim belki ama bende küfür olmasa bile hakaretler duyuyordum daha şimdiden böyleyse evlenince neler yaşarsın gerçekten sevgide aşkta bi yere kadar şu an sizi anlayabiliyorum sevdiğiniz için kendinize konduramıyorsunuz ancak mantıklı düşününce ayrılmanın en iyisi olduğunu anlayacaksınız... Aileniz size toz konduramazken size bunu yapmasına izin vermeyin bi süre sonra zaten ne sevgi kalıyor ne de aşk yaptıklarından dolayı.. Allah sabır ve hakkınızda hayırlı olanı versin...

ben hiç kimsenin değişeseceğine inanmıyorum.. evet birlikte oldun.. çok kötü birşey bu .. kendin için toplum için değil evet çok zor şeyler yaşayacaksın ayrılık insanlar çevre falan falan falan.. ama evlenipte aynı eve girdiğin anda duayacakların yaşayacakların beni korkuttu açıkçası.. üzülürsün ağlarsın ama ömür boyu yanmaktan iyidir.. ya bu adam yarın senin onunla birlikte olmanı bile başına kalkar sana güvenmez.. bilmiyorum ama yan bir hafta bir yıl ama ömür boyu olmasın bu .. vazgeç .

ben hiç kimsenin değişeseceğine inanmıyorum.. evet birlikte oldun.. çok kötü birşey bu .. kendin için toplum için değil evet çok zor şeyler yaşayacaksın ayrılık insanlar çevre falan falan falan.. ama evlenipte aynı eve girdiğin anda duayacakların yaşayacakların beni korkuttu açıkçası.. üzülürsün ağlarsın ama ömür boyu yanmaktan iyidir.. ya bu adam yarın senin onunla birlikte olmanı bile başına kalkar sana güvenmez.. bilmiyorum ama yan bir hafta bir yıl ama ömür boyu olmasın bu .. vazgeç .
evet kimse değişmez bunu bizzat yaşayarak anladım. surat asarsın trip atarsın şöyle yap böyle yapma diye anlık olarak tamam der yüzün gülene kadar ama sonra gene aynı ve bu sorun hiç değişmeden devam eder... gönül almayana ömür emanet edilmezmiş bence kendi başınızı yakmayın bugün size yapan iki gün sonra annenize babanıza da küfür etmeye başlar. Elalemin ne dediğinide boş verin o eve girince kimse kalmayacak bırakın şimdi konuşsunlar Rabbim yaşatmasın ama yuvanız yıkılırsa o zaman o çok önemsediğiniz elalem olmayacak yanınızda ailenizden başka...

Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldum :KK43: ne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Ben böyle konularda kızlara kızıyorum.Kusura bakma suçlu olan sensin.Değil,nişanlı,kaç seneleik kocam bana bu küfürlerin daha hafifini söylese bırakır giderim.Kendine o hakkı o değeri layık gören sensin.Bizden ne bekliyorsun ki,Ne yapman gerektiğini kendin bilmen gerekiyor.Bu adamla bir de bir ömür boyu birliktelik mi düşünüyorsun.

küfrü yiyip oturmaya devam ediceksin pek ayrılasın yok gibi

Ben böyle konularda kızlara kızıyorum.Kusura bakma suçlu olan sensin.Değil,nişanlı,kaç seneleik kocam bana bu küfürlerin daha hafifini söylese bırakır giderim.Kendine o hakkı o değeri layık gören sensin.Bizden ne bekliyorsun ki,Ne yapman gerektiğini kendin bilmen gerekiyor.Bu adamla bir de bir ömür boyu birliktelik mi düşünüyorsun.
eminim ki herkesin ailesi gibi U umutsuzvakam ın aileside toz kondurmuyodur aileniz size neleri layık görürken kendinize bunu yaşatmayın :(

Böyle bir adamla asla beraber olmamalısın, nişanlıyken ayrılın bence yoksa ileride şiddette başlar.
Kendinize olan güveniniz biter.

Bazen kızlar, nasılda yanlış yolda olduklarını göre göre yine de dönmüyorlar. Sanki başka çareleri yokmuş gibi düşünüyorlar, sonra her şey daha da kötü oluyor.Henüz çok başındasınız, yazık etmeyin kendinize. Karşınızdaki asam size saygı duymuyor, küfür etmeyi kessede bu gerçek değişmeyecek. Yazık değil mi size?

Ben seviyorum ama belkide o sevmiyo orasini bilmiyorum yasadklarim.kolay deil :KK43:
Konu öyle bi hale geldi ki
Sanki nişanlınız 7/24 küfür ediyor
Küfür saygısızlıktir tamam bende asla hoşlanıyorum
Ama durduk yere yapmıyor bunu değil mi
Su anda yapman gereken en doğru şey zamana bırakmak ve kendini toparlamak
Ayrılmak çözüm değil malesef :KK43:

Ben seviyoetmioma belkide o sevmiyo orasini bilmiyorum yasadklarim.kolay deil :KK43:
i hale geldi ki

7 24 kufur soulemiyor ben ona inanmayinca guvenin yok die sinirlenip kufir edio Tabi savunmuyorum :(

kendimi toparlamak istiyorum ilk basta kendim icn yasiyorum :(

Yorumlarin okudum icim acidi :( nediyim diyecek söz bulamiyorum :( dusun dusun yoruldum gülmeyi unuttum kafam allak bulakk bende kufur yemeye merakli deilm çözümü de yok mu var mi bilmiyorum tek bldgm ben merkezli olmak istiyorum kendim icn..

Ben seviyoetmioma belkide o sevmiyo orasini bilmiyorum yasadklarim.kolay deil :KK43:
i hale geldi ki​

7 24 kufur soulemiyor ben ona inanmayinca guvenin yok die sinirlenip kufir edio Tabi savunmuyorum :KK43:

kendimi toparlamak istiyorum ilk basta kendim icn yasiyorum :KK43:
Arkadaşım bu anormal bi şey değil sinirlenince yapıyor emin ol kimsenin hayatı dört dörtlük değil nişanlınız sizin bu halde perişan olduğunuzu biliyor mu
Yoksa haberi var mı
Yoksa her şey normal gibi mi konuşuyorsunuz

Back
X