küfürler asagılanmaktan biktim :(

Bilgin yoksa araştır ve nasıl kurtulacagının caresine bak lutfen onu sevme.. Zedelenmekten ileri gitsin kafana koymadınmı hala ayrılmayı yinemi kandırdı agladı sızladı o nişanlın yada kocan

Aradi ama acamdim etkilenmemek icn kendim karar vermek istiorum keske çözüse diyorum

canım özür kısaltarak yazınca öyle algılamışım mutsuz olduğunun farkındayım canım yaaa allah yardımcın olsun :KK43:

Anladim canim.onemli deil... cok saol AMIN INŞALLAH suan dualar edioyorim RABBİM doğru yolu gostersn die sevmiom diyemem cok seviyorum yada kalbim.acio sogudummu blmiorum :( karmakarisigim

Bu adam seni avucunun icinde goruyor canım sen bunun nikah kıyıp birlikte olmussun. Bu adam seni zaten karısı olarak goruyor bu yuzden nasılsa ayrılamaz dıyor ve hakaretler kufurler... Sana gercekten inanamıyorum Birde dini nikahlı hanımına kufrediyor haa yuhhhhh diyorum sanada ayrı yuhhhhh bu adamla hala nisanlı oldugun ıcın

Bu saatten sonra küfür olayının çozülmesini gectim şiddette baslar evlenince.insanlar nisanlıyken toz pembe olsa bile sonradan ah vah edebiliyo.en tatlı zamanda bunu yapan evlenince dayak eve gelmeme aldatma bile kacınılmaz olur.ölüsü olan bir gun delisi olan hergun aglar demisler.evlenince ortada kalmaktansa atın nişanı derim.yazık olur sana

Evlenince duzelir die umut eitmstm halbuki gercekler kalbimi acitio :(

Bu adam seni avucunun icinde goruyor canım sen bunun nikah kıyıp birlikte olmussun. Bu adam seni zaten karısı olarak goruyor bu yuzden nasılsa ayrılamaz dıyor ve hakaretler kufurler... Sana gercekten inanamıyorum Birde dini nikahlı hanımına kufrediyor haa yuhhhhh diyorum sanada ayrı yuhhhhh bu adamla hala nisanlı oldugun ıcın

Hayatımı özetledn avuc unun icindeym resmen :( kirdim die uzuldumu acaba npcm blmiyorum

Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldum :KK43: ne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Daha bunun evlilik dönemi var HAYROLA NE İŞ DAHA ŞİMDİDEN ÇIKAN BU ÇATLAK SESLER diye sorarlar adama
EVLİ OLSANIZ BİLE KİMSENİN KİMSEYİ BU ŞEKİLDE AŞAĞILAMA LÜKSÜ YOKTUR !!!!!

ne uzulecekkkk yaaa adamın umurunda degilsin diyoruz burda yazık valla hala konusmadınmı sen ailenle

Ama konusamazsın dogru bu dengesiz nişanlın çıkıp o benim oldu dese napacaksın sen yanmıssın su verenin yok

Öncelikle ne sen nede eşin Dini Nikahın onemini bilmiyorsunuz.. Sen nefsine yenilip ona vermişsin kendini o zaten iyi bir adam olsa dugunu olmadan seninle birlikte olmazdı.. Hadi diyelim oldu senin ustune iyice duserdı herseyinle ilgilenip ayrıca ozen gosterırdı.
İnsan sevdigine nasıl kıyar sevse o kufurleri o eziyetleri yapmaz..
Sen evlendikten sonrada buraya kocam bana siddet uyguluyor napsamki diye konu acacaksın bundan adım kadar eminim..
Olum yok ucunda Ablan falan varsa anlat ona o ailene guzel bir dille bunlar nikahları var diye bir cahillik etmişler ama oglan bızım kıza kufrediyor, eziyet ediyor desin..
Sende kusura bakma ama ayrıldıktan sonra bir daha ya bir dul cocuklu yada dul cocuksuz ile oda bahtın iyiyse evlenebilrsin maalesef ulke gercegimiz bundan ibaret..
Erkeklerimiz en dindarı bile kız ister, Peygamber Efendimiz s.a.v Dul bir hanımı kendine ilk eş yaptı demezler.
Velhasıl kelam Hersey senin elinde ya dayak ve kufur yada ayrılıp imanlı ve takvalı bir eşi bekleyeceksin..

Öncelikle ne sen nede eşin Dini Nikahın onemini bilmiyorsunuz.. Sen nefsine yenilip ona vermişsin kendini o zaten iyi bir adam olsa dugunu olmadan seninle birlikte olmazdı.. Hadi diyelim oldu senin ustune iyice duserdı herseyinle ilgilenip ayrıca ozen gosterırdı.
Sen evlendikten sonrada buraya kocam bana siddet uyguluyor napsamki diye konu acacaksın bundan adım kadar eminim..
Olum yok ucunda Ablan falan varsa anlat ona o ailene guzel bir dille bunlar nikahları var diye bir cahillik etmişler ama oglan bızım kıza kufrediyor, eziyet ediyor desin..
Sende kusura bakma ama ayrıldıktan sonra bir daha ya bir dul cocuklu yada dul cocuksuz ile oda bahtın iyiyse evlenebilrsin maalesef ulke gercegimiz bundan ibaret..
Erkeklerimiz en dindarı bile kız ister, Peygamber Efendimiz s.a.v Dul bir hanımı kendine ilk eş yaptı demezler.
Velhasıl kelam Hersey senin elinde ya dayak ve kufur yada ayrılıp imanlı ve takvalı bir eşi bekleyeceksin..
Bundan daha guzel anlatılamazdı

Resmi nikah olamdan bunu yaptigim icn pismanim hatali olduğumu biliyorum ama ben sirf buyzden ayrilmamazlik yapmıyorum ben seviorum da yani anliomusun uz biliorum bikdr hakaret eden sevilmez diosunuz ama yanimda bana hic kufur etmedi sadece telde kufir etti yanimda bebegym onun uzaga gdnce sinirlenio cok ksitliyorum die nisanlimi asla savunnuyorum cok kirgnm ama.sevmiyoeum diyemem ben sadece birlkte olduk ayrilamam demeyorum seviorum unutamassam naparm diorum kendimle savasiyorum karar veremedim :(

Resmi nikah olamdan bunu yaptigim icn pismanim hatali olduğumu biliyorum ama ben sirf buyzden ayrilmamazlik yapmıyorum ben seviorum da yani anliomusun uz biliorum bikdr hakaret eden sevilmez diosunuz ama yanimda bana hic kufur etmedi sadece telde kufir etti yanimda bebegym onun uzaga gdnce sinirlenio cok ksitliyorum die nisanlimi asla savunnuyorum cok kirgnm ama.sevmiyoeum diyemem ben sadece birlkte olduk ayrilamam demeyorum seviorum unutamassam naparm diorum kendimle savasiyorum karar veremedim :KK43:
Ne Desek bos Allah sonunu hayr etsin.

Burdaki arkdslarin bazilari tepki koyup kufir olayini dirdurmis Sizce ders verebilir miyim peki bende hani aylrdk sansin kaybettim sansa duzelirmi :(

Ben seviyorum ama belkide o sevmiyo orasini bilmiyorum yasadklarim.kolay deil :KK43:
Ben seviyorum ama belkide o sevmiyo orasini bilmiyorum yasadklarim.kolay deil :KK43:
sevse bu dediklerini yapmaz.yine de madem seviyorym diyosun o sana döndüğunde karsılıklı olarak otur konus.kararlı ol ve canını nasıl yaktıgını belirt.cok dusundum aklımdan cok sey gecti ama bi daha denemek istedim de.seviyorum vazgecemedim asla deme.insallah bi ise yarar.Allah ıslah etsin iyi olur insallah.3yıldır nisanlısınız niye bu kadaruzun surdu kio_Oo_O:KK43:

Resmi nikah olamdan bunu yaptigim icn pismanim hatali olduğumu biliyorum ama ben sirf buyzden ayrilmamazlik yapmıyorum ben seviorum da yani anliomusun uz biliorum bikdr hakaret eden sevilmez diosunuz ama yanimda bana hic kufur etmedi sadece telde kufir etti yanimda bebegym onun uzaga gdnce sinirlenio cok ksitliyorum die nisanlimi asla savunnuyorum cok kirgnm ama.sevmiyoeum diyemem ben sadece birlkte olduk ayrilamam demeyorum seviorum unutamassam naparm diorum kendimle savasiyorum karar veremedim :KK43:

Yanlış anlmadıysam,nişanlınla birlikte olmuşsun değilmi..

o.komuda bi blgm yok acikcasi
Ben bu kufurleri duydum tabiki sevgim.zedenlendi ama hala.seviyorum kendimi dinliyorum napicagimi tam bilmiyorum :KK43:
güzelim henüz evli değilsin.. ben dedim sana bende seviyorum dye böyle bi psikopatı bırakamamıştım.. aslında senin o
içinde ki sevgi değil.. sadece bir alışkanlık ve korku.. birdaha kimseyi sevemem yada kimse beni sevmez ,acaba evlenemem mi hep acı mı çekerim sıcak bi el tutma hissi gelince ne yparım bunların korkusu bu... şimdi evliyim ama yemin ederim bin kez iyi ki ayrıldım diyorum.. tamam eşimlede bazen sorunlarım oluyor ama bana asla küfür etmedi.. kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama geriye kalan yüzdelik kısımlarıda kendin belirle..

Back
X