Bunu dert etmiş değilim kendime,Rabbime havale ettim ama
Anlamıyorum bir genç kız nasıl böylesine bir günaha,kul hakkına girer?
Bundan bir ay önce uni. bıraktım
Kayda ilk gittiğimde (okul knsnda karasız olduğumdan yanlış kodlama ile yerleştiğimden bırakma ihtimalim yüksekti)
oradaki ğrencilerin tavsiyesiyle
Ev arkadaşı arayan bu kızın yanına yerleştim
Ve kıza ilk söylediğim şey istemediğim bölümdeyim
Her an okulu bırakabilirm şansımı denemek istiyorum
Bu yüzden eve çıkmayı tercih ettim kendimi yurda v.s bağlamak istemedim senet imzalanıyor diye özellikle belirttim.
Ekim ayından kalan 10 günlük kira + kasım ayn kırasını + depozito + aldığı çamaşır makinesi ve tüpün parasını peşin verdim.
Velhasıl sadece 4 gece uyuduğum o evden ayrıldım ama beş kuruşsuz!
Memlekete dönmeye karar verdiğimde kıza evden ayrılacağımı söyledim para konusunu açmadım bile
Kendisi bana tüm ödemeyi bir kaç güne yapıcağını söyledi öyle anlaştık.
Fakat akşamına kendine yandaş olacak bi kaç kişiyi eve topladı ve bana kırayı vermiceğini söyledi.
Benim çirkefleşip yakasına yapışcağımı düşündüğünden böyle bir pislik yaptı.
Ona sylediğim tek cümle vicdanın el veriyorsa üç kuruşa tamah etmek,boğazından geçiicekse buyur...
Ve aradan bir ay geçti YÜZÜ UTANIR DİYE birkez bile aramadım onu fakat
Bu kız hiç bir şekilde ödemeyi bırakın beni aramadı bile.
Ben o üç kuruşun peşine düşcek değilim ailemin alın teriydi helal para kat kat geri dönerde
o kız nasıl rahat uyuyor anlamıyorum gerçekten anlayamıyorum...
Anlamıyorum bir genç kız nasıl böylesine bir günaha,kul hakkına girer?
Bundan bir ay önce uni. bıraktım
Kayda ilk gittiğimde (okul knsnda karasız olduğumdan yanlış kodlama ile yerleştiğimden bırakma ihtimalim yüksekti)
oradaki ğrencilerin tavsiyesiyle
Ev arkadaşı arayan bu kızın yanına yerleştim
Ve kıza ilk söylediğim şey istemediğim bölümdeyim
Her an okulu bırakabilirm şansımı denemek istiyorum
Bu yüzden eve çıkmayı tercih ettim kendimi yurda v.s bağlamak istemedim senet imzalanıyor diye özellikle belirttim.
Ekim ayından kalan 10 günlük kira + kasım ayn kırasını + depozito + aldığı çamaşır makinesi ve tüpün parasını peşin verdim.
Velhasıl sadece 4 gece uyuduğum o evden ayrıldım ama beş kuruşsuz!
Memlekete dönmeye karar verdiğimde kıza evden ayrılacağımı söyledim para konusunu açmadım bile
Kendisi bana tüm ödemeyi bir kaç güne yapıcağını söyledi öyle anlaştık.
Fakat akşamına kendine yandaş olacak bi kaç kişiyi eve topladı ve bana kırayı vermiceğini söyledi.
Benim çirkefleşip yakasına yapışcağımı düşündüğünden böyle bir pislik yaptı.
Ona sylediğim tek cümle vicdanın el veriyorsa üç kuruşa tamah etmek,boğazından geçiicekse buyur...
Ve aradan bir ay geçti YÜZÜ UTANIR DİYE birkez bile aramadım onu fakat
Bu kız hiç bir şekilde ödemeyi bırakın beni aramadı bile.
Ben o üç kuruşun peşine düşcek değilim ailemin alın teriydi helal para kat kat geri dönerde
o kız nasıl rahat uyuyor anlamıyorum gerçekten anlayamıyorum...