kulağım tıkandı :/

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kızlarrrrr kulağım tikandi ta... sanki kirden olmus gibi. Herhangi bir agri yok. Daha once hic kulak sorunuda yaşamadım. Uzun zamandır hastaliklarimi ilaçsız halletmeye çalışıyorum doğal yol mu dersiniz kocakari yöntemimi iste o sekil. Doktora gitmek istemiyorum. Tıkanıklık icin dogal yöntemler önerebilicek olan varmı? ?

doktora neden gitmek istemiyorsun ki :) kulak bu şakası olmaz. kendi kendine bişi yapma sakın zarar verirsin bi de. ALLAH korusun. acile bile gitsen yardımcı olurlar. basit bişise hemen temizlerler. diilse kbb

Yıllarca kulak problemi çekmiş biri olarak kesinlikle doktora git bir ara orta kulak iltihabı olmuştum o geçti çok şükür,o geçti derken dış kulak iltihabı oldum kulağım şişti resmen konuşamıyordum,yemek yerken zorlanıyordum özellikle akşam olsun istemiyordum yatarken çok kötü oluyordu ilaçlarda vs geçti derken bu yaz yine oldum 1 hafta çektim yazın sıcağında bir hafta banyo yapamadım kulağa su girmemesi gerek pamuk tıkasam dış kısmı şiştiği için pamuk girmiyordu bile ilaçlarda geçti bakalım şimdilik o yüzden doktora görünmekte fayda var kir dersin iltihap tıkar.

Bence doktora gitmek en iyisi. Ben gittiğimde oksijenli su damlatmamı söylemişti. Her gün on damla. O açıyor biraz ama bir süre sonrasında doktor kulağımı yıkamıştı. İhmal etmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…