- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.683
- 88
- Konu Sahibi damaged lemon
-
Şu anda dışarıdayım o yüzden bir şey yapamıyorum. Kulağımda kulaklık vardı. Az önce kulağımda bir ıslaklık hissettim, bir baktım birkaç damla kan gelmiş. Sonra da kulağımın içi acıdı kısa bir süre. Ciddi bir şey olma ihtimali var mı? Doktora gitmeli mi?
Yara vs değilse şu an hastaneye koşuyordum. O kadar söyleyeyimŞu anda dışarıdayım o yüzden bir şey yapamıyorum. Kulağımda kulaklık vardı. Az önce kulağımda bir ıslaklık hissettim, bir baktım birkaç damla kan gelmiş. Sonra da kulağımın içi acıdı kısa bir süre. Ciddi bir şey olma ihtimali var mı? Doktora gitmeli mi?
Kulaklık tahriş de etmiş olabilir. Ama bir kaç damla da çok gibi. Doktora giderdim ben olsamŞu anda dışarıdayım o yüzden bir şey yapamıyorum. Kulağımda kulaklık vardı. Az önce kulağımda bir ıslaklık hissettim, bir baktım birkaç damla kan gelmiş. Sonra da kulağımın içi acıdı kısa bir süre. Ciddi bir şey olma ihtimali var mı? Doktora gitmeli mi?
Allah'ım bana şu rahatlığı ver...Şu anda dersimin başlamasını bekliyorum. Önemli olduğu için girmem gerekiyor. Ancak bitince gidebilirim hastaneye.
Konuyu okurken acile gittim.Allah'ım bana şu rahatlığı ver...
Şu anda dersimin başlamasını bekliyorum. Önemli olduğu için girmem gerekiyor. Ancak bitince gidebilirim hastaneye.
Gittim arkadaşlar burdaki medikoya. Baktılar, bir şey yokmuş. Yanlış temizlikten dolayı yara olmuş. Kulak çubuğu yüzünden
Teşekkür ederim :)Gözünüz aydın.
Konuyu okurken kendimi yere atıp ambulannsss diye bağırmaya başladımKonuyu okurken acile gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?