Kulagimi deldirdim ama korkuyorum :(

Kıkırdak olunca acısı fena oluyor, kulak memesi orası.

kıkırdak değil orası. benim kıkırdağımda 2 delik var hiç de acımamıştı ama ben tabancayla deldirmedim. şişlikten biraz pürüzlü görünür.geçer. geçmezse de çıkarırsın nedir yani

kıkırdak değil kulak memesi orası aynı yerde var benimde 3 sıra yaptırınca yakın oluyor kıkırdağa

İste benim kulağım Haha kıkırdak nerde başlıyor diye kurcalarken kızartmışım meme oluyor orası yumuşak diğer bölgeler kadar yumuşak olmasa da

Benim kulagim da ayni boyle :)

Sourkid, sizinki de kikirdak degil ama aralarinda cok mesafe var ikinci delikle. Cizmediniz mi kulaginizi deldirmeden once?

orası kıkırdak değil kiii
bence ne yap biliyor musun
en tepeden en alta kadar deldir kulaklarını
çok şahane oluyor. kıkırdak mıkırdak deme
acayip güzel duruyor uygun küpelerle yukarıdan aşağıya kadar

kıkırdak değil ama yakın, o yüzden acıyor. evet 3. deliğin arası diğerlerinden biraz daha açık. yeni olduğu için gözünüze takılıyor, bir süre sonra farketmezsiniz bile, çok da canınızı sıkıyorsa çıkarın gitsin, hemen kapanır zaten.
ben deldirdiğimde de acımıştı, çok uzun süre o kulağımın üstüne rahat yatamamıştım.
sez kalemle nokta koysaydınız keşke.

of cok sinirlendim bu yapan adama bana esitce geldim iste dedi iki saniyede pat diye yapti ben de ucuz diye gittim iste boyle bidaha yapmicam (bidahasi olmicak ama neyse...) parasi neyse verip igneyle yaptiricam bu kadar piskolojik strese degmez...

cikik duruyo kulaklarim cok guzeldir benim puruzsuz ve ideal kulak ama simdi orda boyle disar dogru cikinti var. baktim internette bazilarinin oyle bazilarinin degil yani deldirmeyle ilgili... offffffffff

Icinize sinmediyse cikarin kupeyi, 3.delik oldugu icin hemen kapanir zaten. Bir sure sonra bi daha yaptirirsiniz.

Evet eşit delmemiş 3. delik fazla yukarıda... Ayrıca güzel, pürüzsüz kulak nasıl olur bilemedim. Hiç dikkat etmemişştim kulaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…