Kulağımı Deldirdim

beyazgolgeler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
4
0
1
İstanbul
Merhaba kızlar. Yeni üye oldum ve size bir şey sormak istiyorum. 3 hafta önce ilk defa kulağımı deldirdim. 20 gündür hiçbir sorun yoktu. Delen eczacı bana en az 10 gün çıkarma dedi, ben 3 hafta oldu çıkarmadım ne olur ne olmaz diye. Her gün baticon falan da sürdüm. Fakat şimdi küpeyi tutup kulağımın içinde döndürünce bir acı hissediyorum. Sanki küpe kulağıma yapışmış gibi ama değil gibi de. Anlamadım bir şey. Ne yapmam lazım? Çıkarayım mı artık? Yoksa doktora mı gideyim? Hangi doktora gitmeliyim bu durumda KBB mi yoksa Dermatolog mu?

Duyduğunuz aci normal korkmayin. Delik henüz kulaginizda yer etmeye calisiyor. 3 hafta yeterli artik cikara bilirsiniz. Cikarirken bir miktar aci ve kanama olması da normal korkmayin. Ve sterileze olmaya calisin mikrop kaptirmayin. Kulaginiza bu ilk evrelerde sahte küpe takmayin, gümüş yada altin olsun. Sürekli takip cikarin. Uzun sure tam alisana kadar hafif kanamalar, kabuk tutmalar, acimalar olacaktır hiçbirinde endişelenmeyin. Geçmiş olsun güle güle kullanin

tatlım bnm kulagimda 8 tane delik var ..hepsinde de bu dediklerin oldu hemen o küpeyi cikarmalisin,alerji yapiyo onlar.

Onu çıkarıp altın küpe takabilirsin bir süreliğine, hemen geçecektir. Eğer şişerse falan doktora gidersin.

metal alerjin olabilir bende var asla altın dışında takamam ben yoksa çok acı verir yara yapar.

onu çıkar altın tak.

ben agustos'ta bir seferde 4 delik yaptirdim... bgn oldu hala canim aciyor... ne geçmek bilmez aciymis... zaman zaman birsey yok ama bazen oluyor çok acitiyor...

ben cesaret edemezdim iyiki çocukken deldirmiş bizimkiler. gerçi küpe kullanmayıda sevmiyorum delinmesede olurmuş. amaan

Ben kulagimi deldirdigimde 3 ay agrim olmustu tabi sonradan gecti .

Bende kulağımı 3. Defa deldirdiğimde çok acımıştı şişmişti akıntı oluyordu ama ben çok oynyrdum sen çok tutmşsun çıkar artık

Hiçbir sorun yoktur,merak etme.Benim de kulaklarımda 5 tane delik var.Uzun zaman olmasına rağmen sol kulağımdaki 2. delik dünden beri acıyor.Bazı küpeler alerji yapabiliyor.Burnumda da hızma var,ara sıra o da acıyor,iltihap oluyor,hızmayı değiştiriyorum,geçiyor.

metal alerjin olabilir bende var asla altın dışında takamam ben yoksa çok acı verir yara yapar.

onu çıkar altın tak.
Benimde kızımında aynı altın harici küpe takamıyoruz anında iltihaplanıyor kocaman şişiyor çokda acıyor ellediğinde belkide alerjiniz olabilir bide altın deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…