KULAĞIMI DELDİRDİM

adanagulu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
13
1
26
KULAK KIKIRDAĞIMI DELDİRELİ 6 AY OLDU NERDEYSE. AMA HALA ACCIYOR . KÜPEYİ CIKARINCA DELİĞİNİN ETRAFI MOR MOR OLDUĞUNU GÖRÜYORUM. BİR TÜRLÜ İYİLEŞMEDİ.NE YAPABİLİRİM ?

Kulaklarimda delinmedik yer birakmayan biri olarak soyluyorum zaman zaman lltihap toplayacak şişecek o morluk bir sure gecmeyecek. Krem surmen gerek. Terramycin krem oneriyorum sana. Kikirdaklarda 6sar delik var benim :p

kıkırdakta çok sinir olduğundan, bir sinirin zedelenmiş olması mümkün. bir de iltihaplanmış olabilir. normalde antibiyotikli krem sürün iyileşir falan derdim ama 6 ay uzun bir süre iyileşmeliydi şimdiye kadar. bir doktora gösterin derim ben.

Benim 7-8ayda iyileşmedi . O kadar da krem falan sürüyordum . En sonunda çıkardım attım. Topak oldu orası. İyileşsin diye bekliyorum . Başka yeri deldircem yine kıkırdakta :KK70:

Ben de 5 ay oldu deldirdim annem ile ona özel kuyumcudan küpe aldık, çok da pahalı bir şey değil. Küpe sahte ise hasar bırakmış olabilir doktora görünün.

Kikirdak gec iyilesir bepantol kullan benimde var 3 yildir evet ustune yattigimda agri oluyor icinde su kaldiginda iltihap topluyor suyu almaya calistigimda canim yaniyor arkadasimin kulagi mosmor olmustu ama baya sogutmustu beni doktor kulakta curume basladi demisti dikkat et

Kulaklarimda delinmedik yer birakmayan biri olarak soyluyorum zaman zaman lltihap toplayacak şişecek o morluk bir sure gecmeyecek. Krem surmen gerek. Terramycin krem oneriyorum sana. Kikirdaklarda 6sar delik var benim :p
ya böyle arka tarafı şiş gibi annem zaten sürekli cıkar diyorda bi kere deldirdim acısını çektim diye cıkarmıyorum. birde tabancamı yoksa iğne delimini mi önerirsin ?

Ben deldirmistim okadar zonkluyodu ki kalp gibi atiyodu resmen. Doktora gittip iltihap olmus, cok kotu cikarman lazim dedi. Cikardigim halde iyilesmesi cok uzun surdu. Kikirdak korkutuyo oyuzden artik beni. Bi'doktora git bence. Herkes deldiriyo ama sakat bi'yer aslinda.

ya böyle arka tarafı şiş gibi annem zaten sürekli cıkar diyorda bi kere deldirdim acısını çektim diye cıkarmıyorum. birde tabancamı yoksa iğne delimini mi önerirsin ?
Tabanca. Tabi temiz olmali. Dedigi dogru annenin kupeyi takip cikarman gerekli. Kullanmadigim halde arada sirada iltihap yaptigi oldu.

Bu sürede iyileşmediyse iyileşmez daha. Ben de deldirdim aynen seninki gibi oldu arkasında şişlik görünce çıkardım 2 gün sonra delik kapandı. Bazılarının kulağı buna müsait değil sanırım, o kırkırdak küpe kabul etmiyor. Üstelik ben 1 yıl sonra bir daha deldirdim yine aynı sonuç değişmedi, bence daha fazla acı çektirmeyin kendinize çıkarın kurtulun. Bu arada deldirdiğim yerdeki morluk hala duruyor nasıl zedelendiyse geçmedi.

Benimde tek kulağımda 6 delik var...Çok uzun süre takılı kaldığında acıyor ve etrafı kararıyor..tek çözüm altın veya gümüş küpe takmak...

X