- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
ben yine birşey anlamadım.Ne konundan ne yorumnlarından ne de bana verdiğin bu cevaptan."evet öyle dedi"kime dedin ne dedin.anlayan arkadaşlara "evet öyle" dedim kısaca isterseniz onların mesajlarına bakın.
beni anlayan üyelerden alıntı yaptım onayladım daha nasıl bir açıklama yapayım.ben yine birşey anlamadım.Ne konundan ne yorumnlarından ne de bana verdiğin bu cevaptan."evet öyle dedi"kime dedin ne dedin.
anlaman kıt geri zekalısın desem daha mi iyi anlar bilmiyorum.buraya anlattığın şekilde anlatıyosan eşin de anlamamıştır neye üzüldüğünü. söylediklerinden hiçbişey anlaşılmıyo
neresiyle yazmış?Ya öyle bir yazmışsınız ki sizinle 40 yıllık dostuz,yaşadığınız tüm olayları biliyoruz sizde dümdüz yazıp geçmişsiniz bu ne böyle..Biraz gözden geçirin şu yazdıklarınızı daha düzgün ve açıklayıcı anlatın..
Bilemedim,beynim sulandı okurken..Karman çorman olmuş...neresiyle yazmış?
başıma ağrı girdi içim daraldı bir kendii zorliyim okuyayım yazık kimse anlamamış okumamış dedim de yok olacak gibi değilBilemedim,beynim sulandı okurken..Karman çorman olmuş...
Valla konuyu okudum yorumlara da baktım,anlayanlar bile acabada kalmış.Kneid anladıkları kadarıyla yorum yapmış.Yani derdini tam manasıyla anlatamazsan,karşındaki de anlamaz.Seni anlayan,anladığından emin olmadan yorum yapan üyelerden alıntı yapana kadar,derdini tane tane yazmak zor mu?Bir bak çoğunluk anlamamış.beni anlayan üyelerden alıntı yaptım onayladım daha nasıl bir açıklama yapayım.
evet bu şekilde kesin çözersin sorununu ya gece yarısı uyanıp ağla ya da hakaret et. erkekler böyle şeylerle uğrşmazlar net olacaksın kendinle dalga geçilmesini istemiyorsan söyle açık açık kendini belli et sana saygı duymasını sağla.anlaman kıt geri zekalısın desem daha mi iyi anlar bilmiyorum.
Bende okudum..sonuna geldim.sizin yorumu goruncekoptum.cunkubende anlamadim.Hicbisey anlamadim
Hayir cnm.konu sahibesi yazim kurallari ihlali yapiyor.duzgun bir sekilde anlatsa anliyacagiz.bir onceki yorumunda noktasiz iki cumle birlesmis.okudugumda nefes nefese kaldim.Sorun bende mii? Anlamadımmm
anlayanlar yorum yapıyor zaten.burda millet birbirini gömerken kural ihlali olmuyor galibaHayir cnm.konu sahibesi yazim kurallari ihlali yapiyor.duzgun bir sekilde anlatsa anliyacagiz.bir onceki yorumunda noktasiz iki cumle birlesmis.okudugumda nefes nefese kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?