kulağıyla değil başka yeriyle dinliyor.

şimdi dikkatli okuyunca anladım ama yarısını
çünkü benim kafada iyi değil şuan

Ya öyle bir yazmışsınız ki sizinle sanki 40 yıllık dostuz,yaşadığınız tüm olayları biliyoruz sizde dümdüz yazıp geçmişsiniz bu ne böyle..Biraz gözden geçirin şu yazdıklarınızı daha düzgün ve açıklayıcı anlatın..

neresiyle yazmış?

Bencede eşinize anlatmayın. Ona da böyle anlatıyorsanız hiçbi şey anlamaz çünkü. Devreleri yanar hatta

beni anlayan üyelerden alıntı yaptım onayladım daha nasıl bir açıklama yapayım.
Valla konuyu okudum yorumlara da baktım,anlayanlar bile acabada kalmış.Kneid anladıkları kadarıyla yorum yapmış.Yani derdini tam manasıyla anlatamazsan,karşındaki de anlamaz.Seni anlayan,anladığından emin olmadan yorum yapan üyelerden alıntı yapana kadar,derdini tane tane yazmak zor mu?Bir bak çoğunluk anlamamış.

Bir konuya "Bu zamana kadar sorun etmedim" diye başlanınca ne anlamamızı bekliyorsun.Bir de atarlanıyorsun anlamayınca.

anlaman kıt geri zekalısın desem daha mi iyi anlar bilmiyorum.
evet bu şekilde kesin çözersin sorununu ya gece yarısı uyanıp ağla ya da hakaret et. erkekler böyle şeylerle uğrşmazlar net olacaksın kendinle dalga geçilmesini istemiyorsan söyle açık açık kendini belli et sana saygı duymasını sağla.

Hayir cnm.konu sahibesi yazim kurallari ihlali yapiyor.duzgun bir sekilde anlatsa anliyacagiz.bir onceki yorumunda noktasiz iki cumle birlesmis.okudugumda nefes nefese kaldim.
anlayanlar yorum yapıyor zaten.burda millet birbirini gömerken kural ihlali olmuyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…