• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kulak çinlamasi baş dönmesi

azranazeln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
224
11
38
35
Ankara
Merhaba arkadaslar ben gecen sene tamda bu aralarda şöyle bir rahatsizlik yasadim kulak cinlamasi ve aşiri baş dönmesi şöyleki ayakta bile duramiyosun bunun yani sira sürekli kusma ve denge kaybi neredeyse kendimden gececektim cok zordu aranizda bu durumu yasayan varmi bu durum tekrarlarmi ve neden olur dr gittim bana düzgünce bisey söylemedi sadece menier hastaligi dedi lütfen cvp bekliyorum

Geçmiş olsun rahatsızlıgınızın diger adı vertigodur nedeni genelde iç kulaktaki denge sıvısında artış göstermesinden kaynaklanır bildigim kadarı ile işetme kaybı olabilir doktorunuz ilaç verdimi bilmiyorum eger verdiyse ilaçlarını düzenli kullanın,stresten uzak durun,aşırı tuzlu ve kafeinli içecekler alkol türünü fazla tüketmeyin.

Son düzenleme:
hastalik tekrarlarsa youtubeda meniere exercise diye arat o egZersizler faydali oluyor.

Son düzenleme:
canım vertigo hastalığın.senelerdir çekiyorum.kesin bir tedavisi yok.ara ara ataklar geçireceksin.hareketsiz şekilde düz yatarak dinleneceksin:50:

Geçmiş olsun rahatsızlıgınızın diger adı vertigodur nedeni genelde iç kulaktaki denge sıvısında artış göstermesinden kaynaklanır bildigim kadarı ile işetme kaybı olabilir doktorunuz ilaç verdimi bilmiyorum eger verdiyse ilaçlarını düzenli kullanın,stresten uzak durun,aşırı tuzlu ve kafeinli içecekler alkol türünü fazla tüketmeyin.

Siz bu konuda baya bilgilisiniz sizindemi vertügo rahatsizliginiz var birde tekrar olurmu ki

Siz bu konuda baya bilgilisiniz sizindemi vertügo rahatsizliginiz var birde tekrar olurmu ki

Ben de yok canım ama çevremde vertigo rahatsızlıgı olanlar var oradan biliyorum nasıl bir rahatsızlık oldugunu bir tanıdıgımda vardı bir ara kadıncagız ilk başlarda dışarıya bile tek başına çıkamıyordu atakları çok oldugu için dışarıda resmen düşüp bayılıyordu ama şuan sorunu bir nebze olsa da halloldu.

Merhaba arkadaslar ben gecen sene tamda bu aralarda şöyle bir rahatsizlik yasadim kulak cinlamasi ve aşiri baş dönmesi şöyleki ayakta bile duramiyosun bunun yani sira sürekli kusma ve denge kaybi neredeyse kendimden gececektim cok zordu aranizda bu durumu yasayan varmi bu durum tekrarlarmi ve neden olur dr gittim bana düzgünce bisey söylemedi sadece menier hastaligi dedi lütfen cvp bekliyorum

başka bir kbb doktoruna da gidin size egzersiz göstermesini isteyin. gösterdiği egzersizi uygulayın başınız döndüğü zaman. dr bana yürüyüş yapmamın iyi olduğunu söylemişti ama anı kafa hareketlerinden aşşağı yukarı bakmaktan kaçınmamı söylemişti başım döndüğü zamanlar

strese bağlı olarak da çıkıyo arada, kulaklarıma su girdiğinde de oluyo bazen

Bende ilk gecen sene kışın bir atak gecirdim 20 gün sonra sınavım var haliyle stresliyim gecengün hafif basim döner gibi oldu o yüzden tekrar olur diye korkuyorum insaallah birdaha olmaz gercekten çok zor bi rahatsizlik

Kulagindaki sivi bozulmasindandir.
Insanin dengesi kulaklarindadir. Kulagindaki sorun yuzunden denge kaybi yasiyorsun

Geçmiş olsun. Muhtemelen vertigo sorunu yaşıyorsunuz. Bir an önce doktora gidin. Manevra tedavisi uyguluyor doktor ve bir nebze olsun rahat nefes alıyor insan. Yasayan bilir çok zor. Bir ton şarap içse bu kadar dönmez insanin basi icmeden sarhoş oldum saniyorum ben ataklar geldiğinde.

Geçmiş olsun. Muhtemelen vertigo sorunu yaşıyorsunuz. Bir an önce doktora gidin. Manevra tedavisi uyguluyor doktor ve bir nebze olsun rahat nefes alıyor insan. Yasayan bilir çok zor. Bir ton şarap içse bu kadar dönmez insanin basi icmeden sarhoş oldum saniyorum ben ataklar geldiğinde.

Aynen gercekten ben bilmezdim bu denli kötü oldugunu allah düşmanima vermesin şimdilik bi sikintim yok tekrar bu sorunu yasarmiyim diye korkuyorm çünkû yasayanlarin geneli arada bir yasiyormş

Bir norologa da git nolur nolmaz. Ben doktorum burda insanin dengeleri kulaklarindaki sulardadir canim:(( yazanlardan degilim o yuzden ciddiye al dedigimi

Bir norologa da git nolur nolmaz. Ben doktorum burda insanin dengeleri kulaklarindaki sulardadir canim:(( yazanlardan degilim o yuzden ciddiye al dedigimi

Ben atak gecirdigim zaman acile gitmiştik ben yürüyemeyecek kadar kötüydüm sedyeyle götürdüler acilin doktoru beni öyle görünce hemen bütün tetkikleri yaptirdi kalpten bi sey cektiler beyin emari falan cektirdi bir sey cikmadi bunlar yeterlimi yoksa yinede sizin dediginiz gibi bir nörologa gideyimmi cvp icin tesekkürler

Ben de vertigo hastasıyım.
Benim teşhiş konulmadan önce nöroşirurjide tüm tetkiklerim eeg mr yapıldı.
Hiç bir şey çıkmayınca doktorum KBB uzmanına yönlendirdi.
Teşhis böylece konuldu.

Geçmiş olsun ama yine de nöroloğa görünseniz iyi olur...

Ben de vertigo hastasıyım.
Benim teşhiş konulmadan önce nöroşirurjide tüm tetkiklerim eeg mr yapıldı.
Hiç bir şey çıkmayınca doktorum KBB uzmanına yönlendirdi.
Teşhis böylece konuldu.

Geçmiş olsun ama yine de nöroloğa görünseniz iyi olur...

Banada kbb bakti menire hastaligi dedi acilde cekilen tetkiklerede bakti nöröloga git demedi ama ben yinede sizin dediginiz gibi gideyim nörologa ne olur ne olmaz tek merak ettigim bu rahatsizlik ne siklikla tekrarlar ben gecireli bi sene oldu belkide bidaha olmaya bilir degilmi

vertigodur büyük ihtimal.ben mesela gece yatakta robot gibi yatıyorum.kafam biraz aşağı bakar gibi uyusam,yamuk yatsam sabah başımın dönmesinden yürüyemiyorum.tek yastıkla bile yatamıyorum korkudan yine öyle olurum diye.2 yastıkla uyuyorum kafamı yüksekte tutuyorum.off çok kötü bir durum.ALLAH şifa versin geçmiş olsun..

Back
X