K.B.B. - Kulak-Burun-Boğaz Kulak temizlettikten sonra duymamak .

Derdimderya

🚫
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
415
227
18
Merhaba. Üniversite hastanesine gitmiştim kulak temizletmek için. Sağ kulağımı temizledi ama çok acıdı temizlerken. Dakikalarca uğraştı. Sonra sol kulağıma geçti. O kadar çok acıdı ki ağlamaya başladım. Sonra bu böyle olmayacak dedi kulak damlası verdi . Kiri yumuşatsın diye . Çarşamba gününden bu yana sol kulağım sızlıyor ve kulağım duymuyor. Hiç ses gelmiyor kulağımdan. Kulak zarıma zarar mı geldi ne oldu diye içim içimi yiyor . Esnerken bile sol kulağım sızlıyor. Var mı bunları yaşayan. Acaba temizleyeyim derken kiri iyice içine mı itti anlamıyorum. Umarım birseu yoktur. Doktora gitmekten korkuyorum artık. Açıdan yerimde duramadım hastanede . Ağladım hıçkıra hıçkıra. Geçen temizlettigim zaman da çok acımıştı o zaman da çok ağlamıştım ama bu kadar uzun sürmedi acısı 1 saatte geçmişti.

Senin işitme sorunun yok mu böyle kulak temizliğine izin verilmiyor normalde bildiğim kadarıyla, zar da sorun varsa zaten vakum temizleme yapılmıyor. İşitme sorunu olduğu halde mi , bile bile mi yaptılar?

Senin işitme sorunun yok mu böyle kulak temizliğine izin verilmiyor normalde bildiğim kadarıyla, zar da sorun varsa zaten vakum temizleme yapılmıyor. İşitme sorunu olduğu halde mi , bile bile mi yaptılar?
Vakum ile yaptılar ama demir çubuk da soktu. O çok acıttı. Böyle iğne batırır gibi baya uğraştı. Dayanamadım kalktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…