kulak tıkanması

benvehuzurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
1.201
909
43
38
kızlar sizden bir konuda yardım istiyorum lütfen daha once boyle bırşey yaşayıp çözüm bulan yazsın... bir haftadır geçmeyen tek kulak tıkanıklığım var doktora gıttım ılaç verdı fakat etkı etmedı çok rahatsız edıcı bır durum yardım edersenız sevınırım...

ben alternatif bir çözüm için sordum ılaçlarıma devam ediyorum doktor 10 gun sonra gel dedı... ama yaşayan bılır gerçekten zor durum belkı birşeyler duyarım dıye sordum?

tıkalı olan kulağınızın olduğu tarafı yere eğip aynı taraftaki ayağınızla tek ayak üstünde sabah bir akşam bir kere on dakika boyunca zıplayın gibi bir öneri mi verelim size :işsiz:

ben alternatif bir çözüm için sordum ılaçlarıma devam ediyorum doktor 10 gun sonra gel dedı... ama yaşayan bılır gerçekten zor durum belkı birşeyler duyarım dıye sordum?
İlaçlar etkisini gösterecektir belkide
Biraz bekle
Sakız çiğnemek belki yardımcı olur
Ama sorun tıkanıklık niye,iltihap mı yoksa kir toz birikmesi mi bilemeyiz

doktorun soyledığıne gore iltihap yok kir yok o da sebebını tam bulamadı ve vertıgo ılaçlarını yazdı belkı bu olabılır şüphelenıyorum dedi... ama bende baş donmesı mıde bulantısı yok ... sadece kulağım tıkalı

belki yıkanması gerekiyodur. doktor zaten on gün sonra gel demiş. geçmezse vardır kafasında bişey.

kir olmadığı için yıkanma işini yapmaz ıbı benı şaşırtan sadece olasılık uzerıne bana ılaç vermesı .. neyse herkese tşkler...

Alerjiniz olabilir mi benimde alerjiden tıkanmıştı ilaçla geçti aradan zaman geçti bidaha tıkandı çok zor bi durum gerçekten yaşayan bilir Allah yardımcınız olsun

Back
X