- 14 Haziran 2017
- 13
- 1
- 86
- 26
- Konu Sahibi siyahbimavi
-
Herkese merhaba. Benim yıllardır kulağımda bir rüzgar sesi var sol kulağımda oluyor ve elimi boynumun sol tarafına bastırınca geçiyor. Yorgunken-stresliyken artıyor olabilir bilmiyorum fakat böyle bi durum yaşayan var mı? Boyna bastırınca geçen lütfen yazar mısınız?
Bende de arada bir kulak uğultusu ve çınlama oluyor ama uzun sürmüyor. KBB doktoruna gittiniz mi?
Evet gittim elbette senelerdir var çünkü. Boyunda düzleşmem varmış belki ona bağlıdır bilmiyorum. Kbb’ye gittim nörolojiye gittim belki dişlerimdendir dedim dişçiye gittim( öyle bi şey okumuştum) bende de stres baş ağrısı varken artıyor ama geçmiyor sol tarafıma bası yaptığımda geçiyor çok spesifik olduğu için bunu yaşayıp teşhis alan var mı merak içindeyim açıkçasıBendede ekim ayından beri var. Konumda var hatta. Bastırınca gecmiyo ama sinirliyken artıyo ve rüzgar sesi, kaç doktora gittim sebebi bulunamadı alısmaya calısıyorum. Allah yardımcımız olsun . Siz hiç gittiniz mi doktora
Benim de arada geçiyor arada artıyor. 5 yıldır yaşıyorum ben bu sorunu bazen inanılmaz artıyor bazen hiç yok internette de bakınca korkuyo insanBende de oluyor. Hem doktora gittim hemde araştırmıştım. Bazen kulak yanından geçen damarın sesini duyuyormuşuz. özellikle stresli zamanlarda belirginleşiyormuş. Bazen uykudan uyandırdım beni o ses öyle artardı ki. Endişelenecek birşey değil dediler. Benim zamanla azaldı sesler. Ama iki seneye yakın rahatsız edici haldeydiler.
Bazen işitme kayıplarında uğultu sesi oluyormuş. KBB muayene olmadıysanız bir muayene olun.Benim de arada geçiyor arada artıyor. 5 yıldır yaşıyorum ben bu sorunu bazen inanılmaz artıyor bazen hiç yok internette de bakınca korkuyo insan
Oldum bir şey bulamadılar sorun gözükmüyor demişlerdiBazen işitme kayıplarında uğultu sesi oluyormuş. KBB muayene olmadıysanız bir muayene olun.
İki MR bir tomografide bir şey yok diyip yolladıkları kulağımdan dolayı 5.derece yüz felci geçirip ölümden döndüm, özele gidip MR vs çekmelerini isteyin bence, kulak uğultusu hiç basit bir şey değil bir hastalığın belirtisi ve sebebini ne yazık ki kendiniz bulmak zorundasınız çoğu doktora göre kimsede bir şey yok zaten.Oldum bir şey bulamadılar sorun gözükmüyor demişlerdi
Bugün gittiğim beyin cerrahı %90 damarsal bi durum dedi anjiyo yapacakmışız mrdan sonra size de geçmiş olsun neyiniz varmış?İki MR bir tomografide bir şey yok diyip yolladıkları kulağımdan dolayı 5.derece yüz felci geçirip ölümden döndüm, özele gidip MR vs çekmelerini isteyin bence, kulak uğultusu hiç basit bir şey değil bir hastalığın belirtisi ve sebebini ne yazık ki kendiniz bulmak zorundasınız çoğu doktora göre kimsede bir şey yok zaten.
Sağolun, benimki bir tür kistti ama gittiğim bütün doktorlar bir şey yok dedi gönderdi resmen kendi kendime buldum hastalığımı, mutlaka bir sebebi var o sebebi özel devlet anjiyo MR ne gerekiyorsa yaptırıp bulun kulakta uğultu çınlama basınç hissi vs önemli şeyler, çok geçmiş olsun size de.Bugün gittiğim beyin cerrahı %90 damarsal bi durum dedi anjiyo yapacakmışız mrdan sonra size de geçmiş olsun neyiniz varmış?
Bugün gittiğim beyin cerrahı %90 damarsal bi durum dedi anjiyo yapacakmışız mrdan sonra size de geçmiş olsun neyiniz varmış?
Kendi kendinize nasıl buldunuz? Ameliyat mı oldunuz, ameliyattan sonra geçtimi? Birde uğultu nasıl bi sestiSağolun, benimki bir tür kistti ama gittiğim bütün doktorlar bir şey yok dedi gönderdi resmen kendi kendime buldum hastalığımı, mutlaka bir sebebi var o sebebi özel devlet anjiyo MR ne gerekiyorsa yaptırıp bulun kulakta uğultu çınlama basınç hissi vs önemli şeyler, çok geçmiş olsun size de.
Peki ne çıktı sizin? Sanırım mrdan sonra anjiyo yapılacak daha net teşhis içinDamarsalda çıkmıyor ben anjiyo dediginiz şey mr anjiyografi ise ben oldum. Normal cıktı.
Gerek görmedikleri tetkikleri ısrarla isteyerek ve bıkmadan tekrar tekrar giderek buldum yani buldurdum.Kendi kendinize nasıl buldunuz? Ameliyat mı oldunuz, ameliyattan sonra geçtimi? Birde uğultu nasıl bi sesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?