Kulak zarım delinmiş

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Eşimle kavga ederken suratıma tokat atmıştı kulağıma denk geldi kulak zarım delinmiş doktor diyor ki kendisi iyileşebileceği gibi iyileşemeyebilirde başına böyle bişey denk gelen var mı :(

Geçmiş olsun delinmeyi bilmiyorum ama oğlum kulak cubugu sokmuş kulagına zedelendi ağrıdı bayagı ilaç kullandık.
Çok sükür doktor düzeldi dedi ama yine kontole gidecegiz.
Vazelinli pamuk koyun yıkanırken su kaçırmayın kulagınıza.
Geçmiş olsun bence darp raporu alın o nasıl vurma ki kulak zarınız delinmiş malesef kalıcı da olabilir.

Kocanızla ilgili konuya girmeyeceğim bile. Benim kulak zarım orta kulak iltihabından delinmişti kendi kendine kapanmasına bile gidip baktırmadım büyük bir farklılık yapmıyor hayatimda.

Burada okuyup en çok üzüldüğüm aile içi şiddet konusu bu sanırım. Böyle gündelik hayatınızın bir parçasıymış gibi, sanki geçen gün elimi kapıyı sıkıştırmıştım dermiş gibi bahsediyorsunuz üzülüyor insan. Daha iyi bir hayatı hakediyorsunuz peşinden gidin. Hazır çocuk yokken kaçın kurtarın kendinizi. Ailemin yanına dönmek istemem derseniz yatılı bakıcılık gibi bir iş bulursunuz hem kalıcak yer hem maddiyat hallolur.

Duymada problem yaşıyor musunuz peki ? o_O ay çok üzüldüm yaa tez zamanda bu adamdan kurtulursunuz inş

Çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm içinde bulunduğun şartları bilmediğim için boşanma bence diye kestirip atamıyorum.. Allah şifa versin inşallah düzelir :(

Darp raporu almış ol lütfen:dua:
Duyu kaybına sebep olabilir doktor haklı ....

Kulak zarının delinmesini geçtim... Yüksek sese maruz kaldığında bile duyu eşiğini aşarsa zaten sağırlık başlıyor eşiğin düştükçe belli bir desibelden yukarısını duymamaya başlıyorsun.
Bunun geri dönüşü de olmuyor ameliyatı falan yok.

Korkutmak istemezdim ama bilin bunu ona göre hareket edin.

Eşim dediğine göre hala def edememişsin başından.Geleceği gör nolur o yaratık seni öldürmeden kaç kurtul yediğin dayakları nasıl sineye çekiyosun ya nasıl hala eşim diyebiliyosun ???

Geçmiş olsun lütfen kurtul şu adamdan artık.

Bak en yakın arkadaşlarımdan birinin iki kulağı da duymuyor bu dayak yüzünden.Cihaz kullanıyor duymak için.Tavayla cezveyle ezene kadar kafasına vurdu çünkü kocası yıllar önce.

Kaç kurtul sonun benzemesin.

Eşimle kavga ederken suratıma tokat atmıştı kulağıma denk geldi kulak zarım delinmiş doktor diyor ki kendisi iyileşebileceği gibi iyileşemeyebilirde başına böyle bişey denk gelen var mı :KK43:
AYNI DURUM BANA OLDU.EŞİM TOKAT VURDU VE KULAK ZARIM DELİNDİ.İŞİTME TESTİNE SOKTULAR.ZAMANLA İYİLEŞİR DEDİLER.ŞİMDİ BİR SIKINTIM YOK ŞÜKÜR

Sakin barisma! Darp raporu aldin mi? Almadiysan hemen git ve al.

Back
X