• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulanılmak

Bide heraltı yiyip kandırdı demiyorlar mı sanki sokaktan geçen çocuğu,

elma şekeri verip kandırmış gibi koskaca insansın neyin ne olduğunu bilmiyor musun.

adam nişanlısını bırakıp seni alaydı ne olacaktı,o zaman çıtın çıkmazdı ama.

Evet canım dua kabul olur merak etme.dalga geçiyorsun galiba
sen milletin nişanlısını elinden almaya çalış,sonrada madurumda,madurum de :)

Bazı insanlar nasıl hakediyor bunları anlatamam.kesin nişanlılı olan hanımefendinin sana etti beddualar tutmaya başlamıştır.

merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?

Elin nişanlı adamıyla işiniz neydi?
Yani şu yaptığınız hırsızlığa girdiği evde ayağına yerdeki çivi batan hırsızın ev sahibine tazminat davası açması gibi.
Silkinin ve kendinize gelin. Kendisini kullandırmayan kadını hiçbir erkek kullanamaz.Hayatınızda idealleriniz, prensipleriniz, doğrularınız ve en önemlisi 2. kadın olmayı kabul etmeyecek bir gururunuz olsun. Gerisi kolay.

oh olmus sana... onlara mutluluklar dilerim.. senin duan da kabul falan olmaz.. sen dis kapinin dis mandalisin.. uzak dur onlardan..

merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
Olur yavrum olur adamın nişanlı olduğunu bile bile gez dolaş sonra dua et diğer kız ne yapsın az daha dua et de o sana beddua etmesin yoksa sittin sene mutlu olmazsın.

bi atasözü var bilin mi?
hani kemik yağarmış ya bi hayvancağızın duası kabul olsa
niyeyse aklıma geldi.tabi senle hiç alakası yok.
Dusundum dusundum bunu en kibar sekilde nasil soylerdim diye bulamadim, bravo:KK51:

aferin sana
dua ederken utan biraz
ihanetinizin duasımı bu
bence git kıza herşeyi anlat
bari evleneceği şe....z den kurtar
yaptığın kötülüğü bir iyilikle bitirde vicdanın rahatlasın

Ay inşallah o kızcağız senle müstakbel eşinin meşrebini öğrenir de tekmeyi vuruverir büyük aşkına. Senin gibi kadınlar onun gibi adamlara layık, cilalattırırsınız bol bol karşılıklı boynuzları.

Fake sin belli ki ama herneyse aklını milleti nişanlısından ayırma senaryoları için yorma:KK20: Erkek seni elde etmeye oynamış evlenceği kız zaten kolunda :KK59:

kafaya bak yahu adam ölmüş annesinin üstüne yemin etmiş bunu da inandırmış :-) annesi yaşasaydı bari, ölmüş kadının arkasından ne diye yemin etti merak ettim, ayy kadını mezarında ters döndürdü hayırsız evlat... neyse konu sahibi, nişanlı heriflerle gez toz sonra da Allaha ne yüzle dua edebiliyorsun açıklarmısın, yüzsüz şey terbiyesiz, o herifte yarın bigün evlenir yine kapına gelir seni metres yapar ,atlarsın yine boynuna utanmamı var sizde , evli nişanlı farketmez sizin gibi kadıncıklar için soyunuz sopunuz tükensin ...

YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ ama kendini şu şekilde teselli edebilirsin belki senle birlikteyken de seni aldatacaktı

kafaya bak yahu adam ölmüş annesinin üstüne yemin etmiş bunu da inandırmış :-) annesi yaşasaydı bari, ölmüş kadının arkasından ne diye yemin etti merak ettim, ayy kadını mezarında ters döndürdü hayırsız evlat... neyse konu sahibi, nişanlı heriflerle gez toz sonra da Allaha ne yüzle dua edebiliyorsun açıklarmısın, yüzsüz şey terbiyesiz, o herifte yarın bigün evlenir yine kapına gelir seni metres yapar ,atlarsın yine boynuna utanmamı var sizde , evli nişanlı farketmez sizin gibi kadıncıklar için soyunuz sopunuz tükensin ...
aynen, ölmüşlerin üzerine yemin etmekten kolayı var mı

Kabul olmaz. Allah bu kulum benle alay mı ediyor der.
Bu adamın maddi durumu nasıl merak ettim.

Back
X