Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
keşke çocuğun nişanlısı öğrenseydi de saçını başını bir güzel yyolsaydı allahım ya okudum mağdumuş da bende birşey var sandım senin yaptığın ne peki o kız ne olacaktı peki onun gururu yok mu !!! bende nişanlıyım kendimi o kızın yerine koydum direk senin yerine değil ! cevap yazmaya değilecek insanlar konu açsın gerçekten sorunu olan !merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
Onun aklına gelmezsin de sen olgunlaşırsın kardeşimmerhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
Ya hangi mantıkla yapıyosunuz ya. Nişanlı olduğunu bile bile görüşüyosun. Seninle gönlünü eğlendirmesine izin veriyosun. Madem çok seviyoduda seni ayrılıp gelseydi senin yanına. Bence inanmıyosunuz sevgisine. İnanmış olmak işinize geliyo.merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?