KÜLKEDİLERİNİN MA'CERA BİLDİRİM TOPİĞİ

19.11.2016 gunluk odev: camasir yikamak

20.11.2016 gunluk odev: ütü yapmak

25.11.2016 Pazar Günlük Ödevi :

Tuvalette bulunan tuvalet fircasi ve altligi ile banyo-wc cop kovasi guzelce yikanacak temizlenecek...

Son 2 gun icinde yapmis olanlar varsa isimlerini listeye ekleyebilirler. 3-4 gunu kabul etmiyorum keza bu sure onlarin tekrar kirlenmesi icin yeterli bir sure...

Hadi bakalim kolay gelsin!

Tuvalette bulunan tuvalet fircasi ve altligi ile banyo-wc cop kovasi guzelce yikanacak temizlenecek...

Son 2 gun icinde yapmis olanlar varsa isimlerini listeye ekleyebilirler. 3-4 gunu kabul etmiyorum keza bu sure onlarin tekrar kirlenmesi icin yeterli bir sure...

1- areser

1- areser
2- eflalim

1- areser
2- eflalim
3.Ausencia

Pazar 26siymis 25 yazmisim kusura bakmayin :)
27.11.2016 Günlük Ödevi:
Bardaklarin oldugu bolumu duzenlemek...
Istege bagli resim atilabilir. ama resimleri bildirim topigine degil genel topigimize atiyoruzzz

Pazar 26siymis 25 yazmisim kusura bakmayin :)
27.11.2016 Günlük Ödevi:
Istege bagli resim atilabilir. ama resimleri bildirim topigine degil genel topigimize atiyoruzzz
1. Chentiq

28.11.2016 Günlük Ödevi:

1. Chentiq
2. vintagecupcakes

29.11.2016 Günlük Ödevi :

Elektronik Temizliği

Tv, pc, dvd, oyun konsolu, tablet vs. surekli muhattap oldugumuz bu arkadaslari guzelce bir silelim

28.11.2016 Günlük Ödevi:

1. Chentiq
2. vintagecupcakes
3. Areser

28.11.2016 Günlük Ödevi:

1. Chentiq
2. vintagecupcakes
3. Areser
4.kubdef

29.11.2016 Günlük Ödevi :

Elektronik Temizliği

Tv, pc, dvd, oyun konsolu, tablet vs. surekli muhattap oldugumuz bu arkadaslari guzelce bir silelim

1. vintagecupcakes

Ne kadar çok sey var
Benim adim niye mavi yazili
Benim badim kim olacak
3-4 gün idare edicen dimi beni?(ne sinavmis arkadas dedigini duyar gibiyim)

Ne kadar çok sey var
Benim adim niye mavi yazili
Benim badim kim olacak
3-4 gün idare edicen dimi beni?(ne sinavmis arkadas dedigini duyar gibiyim)
Buraya bildirim harici yazmak yassahhh kardesiiiimmm..

Bakiniz is bu bildirim topigi diye baslayan paragraf

1. Yazmasi cok uygulamasi az
2.sonradan gelenler oyle yazilmis
3.badini badisizlerden sececegiz P pinartn olabuluuuu
4. Sen haber verdigin muddetce 3 4 ay bile idare ederim tabiki.. haber vermek onemli...

Istedigim sorudan basladim. Puanim kac ortmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…