1. ChentiqPazar 26siymis 25 yazmisim kusura bakmayin :)
27.11.2016 Günlük Ödevi:
Bardaklarin oldugu bolumu duzenlemek...
Istege bagli resim atilabilir. ama resimleri bildirim topigine degil genel topigimize atiyoruzzz
Hihihi ben ders calisiyorum o olur mu?30.11.2016 carsamba günlük odevi:
Biraz gec oldu o yuzden kolay bisey yapalim ve bugun en az 5 sayfa okuyalim. kitap olur makale olur deneme olur siir olur hic farketmez. Bdv konulari sayilmaz :)
Ne kadar çok sey varson guncelleme: 30.11.2016
AYIN MOTTOSU: VADEDİLENLER HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ
ARALIK AYI ALIŞKANLIKLARI:
Banyonun her daim düzenli ve temiz kalması için çaba gösterilecek. Detaylı bir temizlikten bahsetmiyorum. klozet dışının ıslak mendille silinmesi, lavabo wc ve duşteknesinin fısfısla temizlenip silinmesi gibi şeyler (HER AN LİSTEDE BULUNAN HERKES MEYDAN OKUYABİLİR)
Yatak odasının bilimum depolama yerlerinde seferberlik ilanı. Her depo bomboş olacak. (bilirsiniz siz oralarııııı) aaa hiç mi haberiniz yok? Yastık içleri, sandalye üstleri, yatak örtüsü üzeri, pencere önü, eşinizin çorapları fırlattığı köşeler. Anladınız deeğğ miii... ARALIK AYI ODAK NOKTASI:
1-15 ARALIK: BANYO - BELİRLENEN 10 MADDE 16-31 ARALIK: SALON - BELİRLENEN 10 MADDE
İs bu bildirim topiğişimdilik Vol.2 de
(http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/page-1977) ve ileride açacağım diğer yarışma linklerinde yarışanların SADECE AMA SADECE BİLDİRİM topiğidir.
Yarışmaya katılmak için: cocuk calisma durumu yas vb. Ayrintilarin, 2017 yilinda temizlik ve duzen konusunda nasil bir beklentiniz hedefinizin oldugunun yazilmasi ve ozel mesaj olarak atılmasi. Iste bu kadar kolay...
KURALLARI OKUDUĞUNUZU ANLAMAM İÇİN AŞAĞIDAKİ -BEĞEN- TUŞUNA TIKLAMAYI UNUTMAYIN.
Şu an aktif olarak Vol.2 de yarışıyoruz. Kurallarımızı bir kez daha yazacağım. Anlamadığınız ve sormak istediğiniz bir şey olursa, Vol.2 nin topiğinde yanıtlarım.
Kurallarimiz sunlardir:
1- 2017 senesi için kendinizden beklediklerinizi ve hedeflediklerinizi yazıp bunları panonuza yapıştırın (ya topiğe yada bana özel mesajla resmini yollayın)
(Ornegın; çat kapı misafire hazır olan bir evde yasamak, ortada asla ütü bırakmamak)
2- herkes İSTEDİKLERİ bir kişiye (aynı kışı olabılır), haftalık alışkanlıkla ilgili "meydan okuma" yapacak. Yani o alışkanlıkla ilgili fotoğraf yüklemesini isteyecek. Söz konusu kişi fotoğrafı yükleyemezse, ceza alacak.Yuklerse ilave puan kazanacak
3-Topıke en gec 3 günde 1 gırmek mecburıdır. ıstısna durumlar haber vermek kosuluyla agır hastalıktır. artık yarıştığımız ıcın sorumluluk aldığımızdan dolayı bu madde eklenmıstır. LİSTEDEN ÇIKANLAR 15 GÜN LİSTEYE GİREMEZLER
4-Herkes diğer üyelerden tek tek sorumludur. o gun topıke uğramadıysa neden uğramadı, yada aylık gorevı ne durumda dıye ara sıra etiketleyerek kontrol etmek durumundadır
5- 3 gün bildirimde bulunmayan listeden çıkartılır ve bir ay süresince listede yer alamaz. Günlük 5 li yi bitiremeseniz dahi bildirimde bulunmalısınız..
6- Her gün kendimizin belirlediği günlük 5 maddeyi tamamlayıp YADA ALTERNATİF OLARAK o günün günlük ödevi tamamlayıp bildirimde bulunacağız
ARALIK AYI KÜLKEDİLERİ
chentiq
@vintagecupcakes
@NAVLEE
@elifcino
@buble
@eshma
dagci
Nego
areser
@cnntrm1prens1prenses annesi:FASULYE
kubdef
@CKbeautyandsheer : Süresiz izinli
Ausencia : Kara kedili
@sukursebebim
@wisdom01
P pinartn
@zambak86
@yesilkubbe
Örnek Bildirim
1 Aralık 2016 Günlük Bildirimi
chentiq
1.haftalık alışkanlık - BANYO: +
2. haftalık alışkanlık - YERLİ YERİNE: +
günlük 5 madde: +++--
günlük ödev: +
aylık odak noktası: BANYO: ++ -- -- -- --
bildirimler bu şekilde, tüm arkadaşlar SIRAYLA etiketlenerek ve alıntılanarak yapılacak. kendi adınızın altındaki boşluğu dolduracaksınız. dua, diyet, spor topiklerinde olduğu gibi.
Buraya bildirim harici yazmak yassahhh kardesiiiimmm..Ne kadar çok sey var
Benim adim niye mavi yazili
Benim badim kim olacak
3-4 gün idare edicen dimi beni?(ne sinavmis arkadas dedigini duyar gibiyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?