KÜLKEDİLERİNİN MA'CERA BİLDİRİM TOPİĞİ

Buraya bildirim harici yazmak yassahhh kardesiiiimmm..
Efferim
Efferim evladim:)otur:)100:)

30.11.2016 carsamba günlük odevi:
Biraz gec oldu o yuzden kolay bisey yapalim ve bugun en az 5 sayfa okuyalim. kitap olur makale olur deneme olur siir olur hic farketmez. Bdv konulari sayilmaz :)

1.chentiq (ödev veren var da yapan var mı acaba benden başka) 55 sf okudum sayende...

30.11.2016 carsamba günlük odevi:
Biraz gec oldu o yuzden kolay bisey yapalim ve bugun en az 5 sayfa okuyalim. kitap olur makale olur deneme olur siir olur hic farketmez. Bdv konulari sayilmaz :)

1.chentiq (ödev veren var da yapan var mı acaba benden başka) 55 sf okudum sayende...

2. Areser kitap değilde internetten bir yazı okudum olur herhalde ....

01.12.2016 yilin son ayinin ilk gunu hadi bakalim bugun tabakalrimizin oldugu kismi guzelce silip duzenliyoruz kolay gelsinnn

1.eflalim zaten temiz mis mis :)

30.11.2016 ödevi kitap okumak

2.areser
3.buble (çok şükür fire vermeden yaptığım tek şey buaralar fi&çi&pi)

01.12.2016 yilin son ayinin ilk gunu hadi bakalim bugun tabakalrimizin oldugu kismi guzelce silip duzenliyoruz kolay gelsinnn

2. vintagecupcakes

2. vintagecupcakes
3. Areser

03.12.2016 gunluk odevi
Muttakta bezlerinizin, deterjanlarinizin veya ivir zivirlarinizin oldugu bolumleri toparlamak, kullanmadiginiz veya kullanmayacaginiz kuvvetle muhtemel olan seyleri atmak...

03.12.2016 gunluk odevi
Muttakta bezlerinizin, deterjanlarinizin veya ivir zivirlarinizin oldugu bolumleri toparlamak, kullanmadiginiz veya kullanmayacaginiz kuvvetle muhtemel olan seyleri atmak...
1.klbk33

03.12.2016 gunluk odevi
1.klbk33
2.wisdom01

04.12.2016 gunluk odev:
Kusura bakmayin bu saate kaldi kizimin hastaligiyla ugrasirken aklimdan cikmis.

Madem pazar aksami bu aksam kendimize 20 dk ayiralim. sadece kendi kendimize bir 20 dk gecirelim. hic firsat bulamiyorsak ay cok sikistim deyip cocuklar kocaya postalanip banyoya atalim kendimizi...

hım.... tam benlik olmuş ödev. gerçi bu saatte gördüm ama..
kitap+banyo keyfi yapayım kahve yapmıcam söz verdim...
1- chentiq

5 Aralık 2016 günlük ödev

---ÇAYDANLIKLARIN CİFLENMESİ, TELLE OVULMASI, KİRECİNİN ÇÖZÜLMESİ, YAPABİLENLERİN ÖNCESİ/SONRASI YAPMASI. TEMİZ OLANLARIN İSE, KETTLE YÜZEYİ SİLMESİ--

Not: Yapmayanlara ceza verilecektir

@sukursebebim @wisdom01 ??
@klbk33 @pinartn
@NAVLEE KERTİYORUM @buble ???
@kubdef[/USER]@chentiq
@dagci @elifcino
@eflalim @zambak86

@areser @vintagecupcakes
@hamra_86 @4leafclover

@yaprak02 - "buddy wanted"

1. Chentiq
2. Wisdom01 (( kv lerden geldik. 1 saat kendime ayırdım nasıl. Yatsı namazı kıldım. Mutfağı topladım. Oğlan olmadan anne anne diye ses olmadan.. müziğin sesini de açtım işimi hemen hallettim. ))

1. Chentiq
2. Wisdom01 (( kv lerden geldik. 1 saat kendime ayırdım nasıl. Yatsı namazı kıldım. Mutfağı topladım. Oğlan olmadan anne anne diye ses olmadan.. müziğin sesini de açtım işimi hemen hallettim. ))
3.pinartn

1. Chentiq
2. Wisdom01
3.pinartn
4.4leafclover

1. Chentiq
2. Wisdom01
3.pinartn
4.4leafclover
5-klbk33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…