- Konu Sahibi masalindunyasi
-
ne güzel işte aile bütçesine katkımız oluyor:))tamam yıkamaya yolladım bunu da...
Yolladim derken canim makineye yolladin dimi:)
Aynen valla aile butcesine katki
evet evet makinaya...cnm ben kartuşu alayım mı
Aaaaa bende onu dicektim sana senin gibi guzel insana gitsin cok guzel bisey.kizzzz ben guzellik uzmaniyim biliyomusun dukkandan kaldi reklamimi yapiyim lazer igneli epilasyon yapiliiiiiir
sen nerede,ben neredeeeeeeeeee ah burada olsaydın bi el atardın bana:))Kartuş da sepette artık poşetimizi hazırlayalım sanırım senden bu kadar
Saten pijamada yoktur demi canm sende altli ustlu sormusmuydum
canım yok malesef
Tutya işte diğeri geldi fırından yeni çıktı:)
Koyu siyahtır s beden yazıyo ama M bedene rahatça olur,mont tarzında yelek leke den alınmıştır
Ayhan elbise kışlık zebra dizüstünü biraz geçiyo,esnek 38/40 beden
haki yeşil sıfır yelek mont koyu haki(ben bu rengin delisiyim)36/38/40 a da olur bel kalın lastikli
bluz ben büzdüm ama yakasının detayı kendiliğinden büzgüsü var kayıkçı yaka öne doğru büzgüsü var duruşu süper
Bide bu yelegi olcermusin canm
canım yeşil yelek 47 cm siyah balkonda yarın ölçerim ama merak etme o bir kaç cm daha büyük olurlar sana
yani bole esofman ustu gibi fln kalinlardan deil
canım sıfır aldım oğluma beyaz yok efendim içinde pembe çizgisi varmış iadeye götüreceğim ama üşeniyorum sana gönderebilirim,penyesi çok güzel sweten 15 tl aldım ...ama takaslık bişey kaldı mı sende:))
canım sıfır aldım oğluma beyaz yok efendim içinde pembe çizgisi varmış iadeye götüreceğim ama üşeniyorum sana gönderebilirim,penyesi çok güzel sweten 15 tl aldım ...ama takaslık bişey kaldı mı sende:))
....................................................
....................................................
kiz senin oglan kac yasinda baya buyuk bukac beden canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?