Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Kullanan arkadaslar Ankastre fırın tavsiyeleriniz

zeymusahmel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
26
2
38
45
Kullananlar tecrübelerini paylasabilirmi lutfen
Bosh siemens teka arasinda kararsiz kaldım. Silverline davlumbazi tavsiye ediliyor.
Birde siyahmi beyaz mi alsam kararsizim . Siyahin temizliğiyle ilgili cok sikayet okudum

benim ankastre setim bosch marka gri olanından.otomatik güvenlik sistemi falanda var .ocaklardan biri yemek taşması sonucu kendiiğinden sönerse gaz otomatikman kesiliyor. ayrca cocuk kilidide mevcut.renk konusunda bişey diyemem ama güvenli kullanım için bosch markayı öneririm.

Cok tesekkurler Kelebegim :) Firini bosh icin iyi degil pisirme suresi uzun gibi yorumlar okudum firin hakkinda da bilgi verebilirmisin rica etsem
Gri olan inox mu cam mi acaba

rica ederim zeymusahmel.benin fırınım gri inox. 25 senedir kullandığım değişik marka fırınların içinde en memnun kaldığım fırındır. pişirme süresi hiçte uzun değil ayrca hızlı ısıtma seceneğide var fırın çok çabuk ısınıyor. pişirdiğim yemekler ve börek kurabiye poğaça gibi yiyecekler tam zamanında ve kıvamında oluyor. ben fırnımda yoğurt bile mayalıyorum, ızgara tuşunda 5 dakikada ekmek kızartıyorum. hamur bile mayalıyorum herşeyi yapıyorum yani çok memnunum.sanada tavsiye ederim.

Hotpoint e baktım dikey atesleme ozelligi olan bes gozlu ocagi cok guzel
Karar vermek cok zaman alacak herhalde
Kimse yokmu fikir verecek

rica ederim zeymusahmel.benin fırınım gri inox. 25 senedir kullandığım değişik marka fırınların içinde en memnun kaldığım fırındır. pişirme süresi hiçte uzun değil ayrca hızlı ısıtma seceneğide var fırın çok çabuk ısınıyor. pişirdiğim yemekler ve börek kurabiye poğaça gibi yiyecekler tam zamanında ve kıvamında oluyor. ben fırnımda yoğurt bile mayalıyorum, ızgara tuşunda 5 dakikada ekmek kızartıyorum. hamur bile mayalıyorum herşeyi yapıyorum yani çok memnunum.sanada tavsiye ederim.

merhaba ben de çeyiz alacam ankastre set almayı düşünüyorum kullandıklarından çok memnun olduğunu belirtmişsin hangi modellerini kullanıyorsun?

Arkadaşlar resimdeki AYGAZLI FIRININ markasını modelini bilen var MI ? Büyük ihtimal Avrupa mutfağına benziyor. Avrupa dan bu siteyi okuyan arkadaşlar ın fikri varsa çok sevinirim. Üstteki mini FIRINDA güzel ama özellikle altta ki aygazlı FIRINI çok beğendim ve almak istiyorum. Cevap veren olursa, şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• white-kitchen.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 403
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…