Doğuma Hazırlık Kullanan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aslikacmaz

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
2
0
6
35
İstanbul
Herkese günaydın ve merhabalar bende yani aranıza katıldım...

Aralık annesiyim 3 aralıkta bir kızım oldu adı Bade...

Emzirme olayı problemli bir iş hale geldi bende pompa aldı eşim bununla alakalı sıkıntılarım oldu bu sefer de günde 4 kez her seferinde 15- 25 dk arasında ellerimle pompayı tutmak zorunda kalıyordum kollarım uyuşuyor...

inertnette gezinirken bu ürünü "Süt Çekme Sütyeni" gördüm kullanan eden varmı bilmiyorum...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

yardımlarınız için teşekkürler

tekrar herkese selamlar...

Son düzenleme:
ben de iki gündür sağmaya çalışıyorum. evet insan yoruluyor. bunu gördüğüm iyi oldu. birşey sorucam . vakumlarken mememde küçük küçük kan çıkıntıları oldu. sendede oldumuydu. üstelik çok acıyorlar.

Ben şuan aldım süt çekme sütyenini kullanıyorum çok memnun kaldım açıkçası ellerim uyuşmuyor en büyük faydası bu oldu.

pompa ile alakalı bir problem mi bilmiyorum canım ama bende hiç olmadı doktorunla görüştün mü bu konuyu çünkü yanlış bilgi vermek istemem açıkçası.

ben de iki gündür sağmaya çalışıyorum. evet insan yoruluyor. bunu gördüğüm iyi oldu. birşey sorucam . vakumlarken mememde küçük küçük kan çıkıntıları oldu. sendede oldumuydu. üstelik çok acıyorlar.

Back
X