Şampuan ve Saç Kremleri kullandığımız dermokozmetik şampuanları paylaşalım

EftelyaSanem

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
3.591
5
641
Diğer
kozmetik şampuanların zararlı içeriklerini öğrendikten sonra dermokozmetik eczane ürünlerine yöneldim.şuan klorane kinin özlü şampuan kullanıyorum.memnunum aslında ama sacımda kepek problemide oldugu için degiştirmeyi düşünüyorum.tavsiyelriniz varmı kızlar

bugün bana doktor ZETİON verdi..
kepeğe karşı baya etkiliymiş ben saçımın çabuk yağlandığını söyledim kepek problemim yok bunu verdi bugün ilk defa kullandım bakim yağlanmaya fayda edicek mi kepeğe kesin çözümmüş

Bende onu kullanıyorum 2. kutuya geçtim. Yağlanma süresini uzattı benimde kepek sorunum yoktu. Ama biraz saçı kurutuyo sanki :44:

Bende onu kullanıyorum 2. kutuya geçtim. Yağlanma süresini uzattı benimde kepek sorunum yoktu. Ama biraz saçı kurutuyo sanki :44:

şimdi ilk defa yıkadım açarken saçımı sorun oldu gliss saç spreyi kullandım..
saç kremi sürmek istemedim çünki sorunum saçımın yağlanması..
bakim çok mu kuru yapcak benimkinide..
yağlıda kötü ama sabah yıkıyorum ertesi sabah tekrar yıkamak zorundayım sanki gece saçıma 1 bardak sıvıyağ dökmüşler gibi oluyo..
doktora saçlarım yağlanıyo dediğimde piyasa şampuanlarını bırak bunu kullan dedi:26:

Neutrogena T/Gel dermatid için en kestirme ve etkili çözüm
prozinc de fena değil kepek ve yağlanma için
ama saçları kazık gibi yapıyo ikiside sürekli kullanımdan
ziyade tedavi amaçlı kullanıyorum ben

konazol kullanmıştım baya düzenledi saçımı ancak baya sertleştiriyordu açamıyordum tedavi bitince bıraktım

bende alopesi areata ( halk arasında saçkıran diye bilinen) hastalığı vardı çok şükür atlattım saçımdaki boşluk kapandı yaklaşık 6 7cm oldu ordaki saçlarım ama saçlı deride kepek ve kaşınma devam ediyodu. bugün dr a gittim tekrar bana NİZORAL şampuan ve NİZORAL 200mg tablet verdi. saçımı hergün yıkamam gerekiyomuş bu şampuanla ve günde bi tane tablet alıcam.

çok geçmiş olsun arkadaşım.

Tabi kişiden kişiye değişir durum, bazılarında da saç dökülmesi olmuş ama bende o olmadı.
Benimde saçım 2 günde yağlanıyordu şimdi baya etkili oldu o kadar yağlanmıyor.

bu zetionda haftada 2-3 kullanılmalı yazıyoo
ben daha fazla yıkıyorum ve arada bi kullanmak için başka şampuan alsam diyorum..
zigavus porzinc gibi önerisi olan varmı bu konuda..

Uzun zamandir prozing mor sampuan kullaniyorum. Omrumde kullandigim en kotu sampuan bir de o kadar para verdim. Kullanmaya basladigim gunden bu yani ne zaman elimi sacima atsam tomar tomar kil geliyordu. Sampuani kullanmayi kestigim anda dokulmesi bitti. Ne yapmisim saclarima boyle. Ustelik beslenmeme cok dikkat ederim. Hergun haslanmis yumurta elma yerim. Su ve sut icerim buna ragmen cok dokuluyordu. Velhasili kelam memnun kalmadim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…