Sivilceli Ciltler kullandığınız en etkili sivilceden kurtulma yöntemi hangisiydi.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
nerdeyse 15 yıl sivilce problemim oldu doktorların verdiği bütün ilaçları kullandım azalttı ama tamamen geçmedi bir aktar amca bana hergün bir tatlı kaşığı sirke iç ama sürekli dedi içtiğim dönemlerde sivilce çıkmadığını ama bıraktığımda tekrar çıktığını farkettim dıştan ne kullanırsanız kullanın sirkeyi içmenizi tavsiye edeim sirke safra salgısını düzenliyerek yağ metabolizmasını etkileyerek kandaki yağ miktarını dengeliyor ve sivilce ve yağlanma azalıyor alttan yeni deri üretimini artırıyormuş

Ne sirkesi oldugunu söyleyebilir misin? Bildigimiz mutfakta tursulara, salatalara kullanilan sirke mi?

benimde yaklaşık 2 senedir çenemde sürekli sivilce çıkıyor ne denediysem sonuç alamadım maydanozun iyi geldiğini yorumlarda okudum hemen yarın yapacağım buzdolabında maydonoz varsa şimdide yapabilirim :)) denedikten sonra sonucu paylaşırım :) tşkler.

1 ay kadar gümüş suyu kullandım, çok şükür sivilcelerim geçti. Arada bir acayip kaşıntılı 1-2 tane çıkıyor, ona da karbonat sürüyorum az bi' suyla ıslatıp, 15-20 dk yetiyor. Jel de kullanmıyorum artık; papatyalı dalin kullanıyorum, tavsiye ederim.

Benim ablamın da öyle bir sorunu vardı 2-3 ay önce. Bi arkadaşı Limon suyu+Tuz karışımını önerdi.. Tabi cildin çok hassas olmaması gerekir.. Biraz yakıyomuş ama dayanırsınız çok değil.. Limon suyunu sıkıyoruz bir tabakta 4-5 tutam tuzla karıştırıyoruz. Tuz iyice kaybolmadan bir pamuk yardımıyla hafif hafif masaj yapar gibi uyguluyoruz cildimize. Hftada 2 kere 1 ay boyunca yapınca etkisini ve sonucunu görebilirsiniz. Limonun içindeki asit o bölgedeki deri altına işleyip yağ oluşumunu engelliyormuş. Çok bekletmeyin ama cildinizde.. 6-7 dkika yeterli. Sonra güzelce bi cilt sabunuyla cildinizi yıkayıp nemlendirici sürebilirsiniz. Ama göz çevresine yapmayınız.. Ayrıca sivilcelerin en az olduğu dönemde yapılmasına ve sivilcelerin sıkılmamış olmasına dikkat edin. Canınız yanar =) limonun içindeki asit zaralı vs. diyolar ama az ve bilinçli kullanıldığında rabbimin verdiği her meyvenin mucizesi gibi limon da yararlı olyor.. bayanssulusmile

Bende ergenlik döneminde (yaklaşık 15 yaşında) uğraştığım sivilcelerim için kimseye sormadan etmeden bi yerde okuyup alnımda denemiştim. O kadar çok çıkan sivilcelerden eser kalmamıştı.Hala da alnımda sivilce çıkmaz =) boshayallersmile

Uygulayıp uygulamamak size kalmış. Deneyimimi paylaşmak istedim.. :)

Son düzenleme:
sivilce için en etkilive kesin çözüm roactune arkadaşlar başka hçbr yöntem yok ... doktor kontrolnde tabiki..

aman deyim.yan etkilerini okuyunca tüylerim diken diken oldu.bu nasıl bir ilaçtır ki insanı intihara bile sürüklüyormuş.çok tehlikeli bir ilaç.ben zaten depresifim zamanında bunu kullansaydım nasıl olurdum bilmem artık

ergenlikten beri sivilce problemi yaşarım.Roaccutane dahil olmak üzere bir sürü ilaçlar,losyonlar,aynı zamanda evde yapılan doğal formüllerin hepsini denedim.Yaşım 30 oldu hala tek tük çıkar.Sivilcelerden kurtulmanın tek yolu zaman.Hafif olan sivilceler belki basit yöntemlerle geçer ama ciddi anlamda sivilce problemi yaşanıyorsa burdaki formüller işe yaramayacaktır,ne kadar yan etkisi olsa da en güçlüsü yine de roaccutane.Ama tam alamıyla geçmeyebiliyor da.İzlere iyi gelen bir şey de henüz göremedim

Elma sirkesi. Pamuga dokup sivilceli ve lekeli yerlere suruyorum. Hem sivilceleri kurutuyor hem lekeleri hafifletiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
benzamycın fakat 1-2 aylık bır cozumdu, sonrasında fazlasıyla sıvılcelendım. su anlık roaccutane dıyebılırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X