Sivilceli Ciltler kullandığınız en etkili sivilceden kurtulma yöntemi hangisiydi.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bnmde baş belamdı bi zamanlar :) sürekli cildi temiz tutmak gerekiyo ki ben işi biraz abarttım :) dove sabunla yıkıyorum yüzümü sonra clean clear yüz temizleyici jeller var jojoba tanecikli olanlar çok işe yarıyor. sonra clean clearın bi ürünü daha var 4 saat icinde kızarıklğı azaltıyor gercekten cok etkili. sabah aksam bu ücünü birlkte kullanıyordum en gec 3 gün icnde hepsi kuruyor sivilcelerin kesinlikle tavsiye ederim :)

benim sivilcelerim de lekelerim de geçti diyebilirim..yazın berbat durumdaydı yüzüm ama şu an hiç bir şey kalmadı nerdeyse..Acnegun yüz temizleyici jelle yıkıyorum her akşam yüzümü.Aynı zamanda perla'nın cilt temizleme bezini de kullanıyorum.Peeling yapıyor,ölü derileri alıyor,derinlemesine temizliyor.daha sonra da acnevit serum kullanıyorum..herkese de tavsiye edebilirim..gerçekten etkili oluyor..:)))

Ben de bir çok sey kullandım ama fazla etki etmediler.Daha sonra bir gün teyzemn evine komşusu geLmişti.Temizlik ürünleri filn satıyodu.Ondan yüz kesesi aldım.Bnm kızıma da iyi geldi filn demişti kadın.Gerçekten de iyi geldi.Tüm sivilcelerimden kurtuldum.Artık ara sıra çıkıyo.O zaman da yüz kesesiyle temizleyip benzamycin kremi sürüyorm geçio.

Ben de bir çok sey kullandım ama fazla etki etmediler.Daha sonra bir gün teyzemn evine komşusu geLmişti.Temizlik ürünleri filn satıyodu.Ondan yüz kesesi aldım.Bnm kızıma da iyi geldi filn demişti kadın.Gerçekten de iyi geldi.Tüm sivilcelerimden kurtuldum.Artık ara sıra çıkıyo.O zaman da yüz kesesiyle temizleyip benzamycin kremi sürüyorm geçio.
bu kese nasıl bir şey nereden bulabilirim

ben aksil5 kullandım bi zamanlar. sivilceyi kurutuyo. beyaz pütürlü bi krem ve imex gbi kötü kokmuyo. tavsiye ederim kızlar... ayrıca makyaj temizleme mendilleri veya tonikleri yerine saf gülsuyu ile makyajlarınızı temizlerseniz çok memnun kalırsınız çünkü gülsuyu gözenekleri sıkılaştırıyor ve yağı dengeliyor...

Maydonoz suyunu denemeyi düşünüyorum umarım faydalı olur acaba içine başka şeylerde katıyor muyuz?

Maydonoz suyunu denemeyi düşünüyorum umarım faydalı olur acaba içine başka şeylerde katıyor muyuz?
kaydirigubbakcemilesürmeye suyunu içmeye meraklıyım.ben bide çileğin faydasnı gördm.çileğn pütürlü taraflarıyla siyah noktaya meyilli yerleri ovuyorum çok etkili...ama tabi herkeste olcak die bişi yok.denemkte fayda var yerimseniben maydonoz suyu etkili olcakmıbakalım etkili olcakmı paylaşırım kızlar sizle de olumunekankayizsmile

pardon yarım gelmişş...ben meyve kabukları sürüorum yüzüme.onun dışında lorealin hydafresh yüz temizleme jeliyle sabaha ve gece yıkıorum.gayet memnunum deneyin derimm.birde kesinlikleee yoğurt ve limon maskesiii :lepi: olabildğnce doğallıktan yanayım faydasını gördümmm zemuszemus

Bende sivilcelerimden müzdaribim herkes dove' un salatalık özlü sabununu tavsiye etti sabahları onu kullanıyorum yatarkende bir çay kaşığı suya bir çay kaşığı elma sürkesi katıp yüzüme sürüp yatıyorum sabahta sabunları tekrar yıkıyorum düzelmeye başladı yüzüm ama en önemlisi sivilcelerle oynamamak

maydonozu yıkıyorum bir tutam falan isteğe göre
bir cezveye suyla beraber maydonozları koyuyorum 2-3 dakika boyunca
kaynatıyorum sonra bir bardağa alıp soğumasını bekliyorum
soğuyunca yüzüme sürüyorum
geRcekten cok memnunum hep bu karışımı yapıorum

denizaysimcim maydonoz suyunu yüzünü sürdükten sonra yıkıyormusun cnm yoksa kalıyormu yüzünde ?
ben bunu akşam yüzüme sürüp yatsam sabah normal yıkasam yüzümü olurmu ?
cvp verirmisin lütfen ??

veya yapan başka arkaaşlarda cevap verebilirmi :uhm:

nerdeyse 15 yıl sivilce problemim oldu doktorların verdiği bütün ilaçları kullandım azalttı ama tamamen geçmedi bir aktar amca bana hergün bir tatlı kaşığı sirke iç ama sürekli dedi içtiğim dönemlerde sivilce çıkmadığını ama bıraktığımda tekrar çıktığını farkettim dıştan ne kullanırsanız kullanın sirkeyi içmenizi tavsiye edeim sirke safra salgısını düzenliyerek yağ metabolizmasını etkileyerek kandaki yağ miktarını dengeliyor ve sivilce ve yağlanma azalıyor alttan yeni deri üretimini artırıyormuş

sivilce için en etkilive kesin çözüm roactune arkadaşlar başka hçbr yöntem yok ... doktor kontrolnde tabiki..

Bnımde Çenemde Çıkıyor ya ...delı olacam ucu beyaz ıltıhap oluyor kuruyor sonra Öle kırmızılık kalıyor napcam ne lur bırŞey deyın yapayım ...

bu maydnoz gerçekten güzel
birde bendede çok sivilce vardı
her akşam yatarken bir fincan sadece bir fincan gün pekmezi içiyorum çok büyük etkisi oldu inanın
tavsiy ederim
hem vücut içinde çok yararlı =D

birde
pudrayla limonu karıştırıyorsunuz çok katı nede çok sıvı olmaması lazım onu yüzünüze sivilcelerin üstüne bir kulak pamuğu vs. yardımı ile sürüyorsunuz kuruyana kadar bekliyorsunuz 2 dk felan sürer zaten sonra yüzünüzü yıkadıktan sonra kolonya sürün yanar yüzünüz bu iyidir =D
birde fırsat buldukça yüzünüze krem sürün
inanın bu yazdığım pekmezle bu bide maydnz çok işe yarıyor =)

bildiğimiz pekmez dimi onu içiyoruz maydonuzu kaynatıp suyunı yüze sürüp yıkıyoz demi ..

Back
X