Göz Çevresi Bakımı Kullandığınız Göz kremi fiyatları

Neden bır cıldıyeye gıtmıyorsun bence onlar daha ıyı yardımcı olur

artıstry göz kremi var göz çevresinin koyu renklerini giderir çizgileri hafifletir şişlikleri giderir düzenli kullanıldığında 6 haftada gözle görülür şekilde düzelme oluyor tavsiye ederim fiyatıda uygun 48 tl birde yan etkisi yok doğal ürün

vichy nin termal dıye bı gözaltı kremı var memnunm tavsıye ederım..eczanelerde bulablrsn

göz çevresi için Dermoday Eye Restoring krem kullanıyorum fiyatı 59 TL
aynı markanın bir de göz altı torbalanma ve morluk giderici Dermoday Eye Dark Circle ürünü var o da yanlış hatırlamıyorsam 89 TL

slm ben göz altı kremi olarak Yves Rocher kullanıyorum çok da güzel bitkisel bir krem ... tabi bu kremleri kullanırken yaşa dikkat etmek lazım. sizin yaşınıza uygun kremi kullanın alınca geri iade de almıyorlar ben bir iki hafta oldu göz altı için krem aldım fakat 30 yaş ve üstünü almışım suanda 15 günü geçtiği için almıyorlar krem elimde kaldı :((( ne yapıcam bilmiyorum pahalıda :((( aman siz dikkat edin alırken....

arkadaşlar bir çok ürünü denemiş biri olarak göz çevresindekikırışıklıklar, yorgunluk halkaları ve aşırı kuru ciltlier için seba-med i öneririm.gerçekten işe yarıyor.toplu aldıgım ıcın tekli fiyatı unuttum.ama 40 tl den fazla degıldı.yine aşırı kuru ciltliler için antı_oxydant (roc)yüz kremi olarak önerebilirim.gerçekten kuru ciltli olmak başa bela.bu roc kremde 50 tl cıvarında idi.az evvel yazıralda okudum.çogu kişi göz çevresindeki morluklardan bahsetmiş.arkadaşlar muhtemelen düzenli uyuyorsunuzdur.eğer çok aşırı morluklarınız varsa bir anemi testi yaptırın derim.çünkü aşırı morluklar anemiden kaynaklanabiliyor.öpüldünüz

krenisea var mesela 120 küçücük krem ama faydasını gören warv mı blmyrm ne akdar fazla para okadar fayda harelde

slm arkadaşlar ben 21 yaşındayım göz altımda kırışıklar oluşmaya başladı ve morlukta var tabi . kullandığınız ve memnun kaldığınız göz kremlerini ve fiyatlarını yazar mısınz. bu durum canımı sıkmaya başladı genç yaşımda kırıştım resmen =) makyajsız sokağa çıkamaz oldum morluklar yüzünde şimdi de kırıştım makyaj da fayda etmiooo =) şimdiden teşekkür ederim.......

canm ne kuulanyorsun faydasını gördn mü kullanğn ürünlern ne yaptın morluklara? 2009da görmşm çnkü mailinidE:)

avene göz altı kremi ve ddf göz altı morlukları için erase eye gel kullanıyorum. avene 50 küsür diye hatırlıyorum. ddf de 100 civarı bi şeydi sanırım. uzun vadede düzenli kullanıldığında etkili kremler. özellikle ddf erase eye gel morlukları gerçekten azaltıyorr

forever alluring -eye bu ürünü nereden alabilirim,illaki netten mi almalıyım..tuhaf siteler var hiç birisini bilmiyorum güvenemiyorum ya :(

Arkadaşlar bende Rosense aldım 28 tl filandı. Gözümde yanma batma gibi problemler oluşturmuyor ama çok da etkili değil gibi.. tam anlayamadım bir aydır filan kullanıyorum.

Ben eczacımın tavsiyesiyle DCL markasını aldım. 100 küsür dü sanırım.Harikalar yaratıyor diyemem. Ama kullandığım ürünler arasında en iyisi. Şimdilik bu ürünü kullanıyorum ve memnunum.:nazar:

Ben göz altı şişlikleri ve morlukları için Garnier kafeinli göz roll-on kullanıyorum. Sabahları sürdüğümde gözlerimdeki şişliği anında alıyor ve gün içerisinde de kullanabiliyorum, gözlerimdeki yorgunluğu alıp götürüyor ve morluklarımı da azalttı diyebilirim. Fiyatı da gayet uygun hiç bir yan etkisi de yok. Fazla bir beklentisi olmayanlara öneririm...

Konu ile ilgili bilgiler verebilirim...

Merhaba bayanlar bende 1 senedir olay'in göz altı kremini kullanıyorum ama banamısın demedi yani boşuna almışım. Eşimede garnierin roll on'unu almıştık gözaltı torbaları için ama o da bir işe yaramadı. İşe yarayan kremleri lütfen yazın sanırım 2012 yılında yazılmş en son. Birde sizlere sorum malum havalar ısınmaya başladı güneş yüzünü gösteriyor artık gözaltı için avenenin güneş kremi stickleri olduğunu duydum acaba duyup kullanan var mı? Uzmanların çoğu güneş kremi kullanırken gözaltlarınız için ayrı ürünler kullanın diyor lütfen fikir verin

Arkadaşlar, bende “Olay”in göz kremini kullanıyorum 1 aydır ama pek bir etkisini görmedim. Nemlendiriyor ama yeterli değil. Kaz ayağı kırışıklıkları için daha etkili bir şeyler arıyorum. Bu kremi de bitirmeden almak istemiyorum ama.

Back
X