...:::::Kullanıcı Adınızın anlamı Nedir??:::::...

benimki çook fazla anlam içeriyor. :) bi yandan sınırboyu anlamında çünkü fransa sınırında yasıyodum bunu aldıgımda oradan polonya sınırına tasındım. bi yandan da sinirboyu demek cünkü çalıştığım projeyle alakalıydı.biyoloji master projesi, sinir oluyodum o sıralar herşeye zaten

Anlamı stil site kabul etmedi still yaptım olmadı stillex yaptım meğersem tek L eksikle stilex ilaç ismiymiş

eylül, canım aşkım eşimle birlikteliğimizin başladığı ay yn ise ismim ve soyadımdan geliyor.

benim ismimle sevgilimin isminin %60 ının birleştirilmiş hali :)

(adı hasan, has der arkadaşları bazen:))

Azul......İspanyolca mavi demek,

İspanyolca aşkından koyulan bi nick...
:97:

ben rastgele koydum.karlı havalaları çok sevdiğimden.kendi adımla da birleştirince ortaya saçma sapan bişey çıktı

blue olmasını istemiştim ingilizce mavi anlamına geliyor. Daha önceden alınmış, ben alamadım.
Almancasını denedim blau yaptım bu kez, yine biri benden önce davranmış.
Ben de başına bir b daha koyuverdim, oldu bblau
Eğer bu sitede bu kadar vakit geçireceğimi, böyle alışkanlık yapacağını bilseydim, daha özenle seçerdim nickimi

Marilyn: Marilyn Monroe'dan geliyor.
Dore: Seri katil

Bu adı bulmam Marilyn Manson'dan kaynaklanıyor.İsmini (Marilyn) Marilyn Monroe'dan, Manson'da (katil ismi) bunları birleştirerek ortaya hem iyi, hem de kötünün birleşmesiyle yeni isim üretmiş. Bende etkilendim

Son düzenleme:

[video=youtube;lCvQWe3kZ7A]http://www.youtube.com/watch?v=lCvQWe3kZ7A[/video]

:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…