...:::::Kullanıcı Adınızın anlamı Nedir??:::::...

benimki çook fazla anlam içeriyor. :) bi yandan sınırboyu anlamında çünkü fransa sınırında yasıyodum bunu aldıgımda oradan polonya sınırına tasındım. bi yandan da sinirboyu demek cünkü çalıştığım projeyle alakalıydı.biyoloji master projesi, sinir oluyodum o sıralar herşeye zaten :27:

Anlamı stil site kabul etmedi still yaptım olmadı stillex yaptım meğersem tek L eksikle stilex ilaç ismiymiş :53:

eylül, canım aşkım eşimle birlikteliğimizin başladığı ay yn ise ismim ve soyadımdan geliyor.

benim ismimle sevgilimin isminin %60 ının birleştirilmiş hali :)

(adı hasan, has der arkadaşları bazen:))

Azul......İspanyolca mavi demek,

İspanyolca aşkından koyulan bi nick...
:97:

ben rastgele koydum.karlı havalaları çok sevdiğimden.kendi adımla da birleştirince ortaya saçma sapan bişey çıktı:27::27:

blue olmasını istemiştim ingilizce mavi anlamına geliyor. Daha önceden alınmış, ben alamadım.
Almancasını denedim blau yaptım bu kez, yine biri benden önce davranmış.
Ben de başına bir b daha koyuverdim, oldu bblau
Eğer bu sitede bu kadar vakit geçireceğimi, böyle alışkanlık yapacağını bilseydim, daha özenle seçerdim nickimi :34:

Marilyn: Marilyn Monroe'dan geliyor.
Dore: Seri katil :1:

Bu adı bulmam Marilyn Manson'dan kaynaklanıyor.İsmini (Marilyn) Marilyn Monroe'dan, Manson'da (katil ismi) bunları birleştirerek ortaya hem iyi, hem de kötünün birleşmesiyle yeni isim üretmiş. Bende etkilendim :1:

Son düzenleme:

[video=youtube;lCvQWe3kZ7A]http://www.youtube.com/watch?v=lCvQWe3kZ7A[/video]

:119:

Back
X