- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 128
- 36
Cok yakin bi arkadasim var.. Cok sviyorum onu yaklasik 3 yildir cok samimiyiz.. Ama son 1 yildir.. Sadece ihtiyaci oldugunda ariyor.. Yanliz oldugunda.. Derdi oldugunda.. Cani skkin oldugunda.. Ama onun disinda hic arayip sormuyor.. Bayramda aramadi sormadi ta ki ben mesaj atana kadar.. Baskalriyla gezip tozup egleniyor benim yanima sadece dertlenmek icin bisey istemek icin geliyor agirima gidior.. Ben onu o kadar cok severken onun boyle yapmasi.. Haketmiorum onun bu tavrini. Her zaman yaninda oldum. Kendi derdimi unutup ona zaman ayirdigim zamanlar oldu.. Ama son zamanlarda beni resmennkullaniuor.. Borc istedigi zaman kiyafete ihtiyaci oldugu zaman sorunu oldugu zaman.. Ailesine idare etmem gerektigi zaman.. Ve farkettimki can dostum kardesim dedigim insan halimi hatrimi bile sormaz olmus.. Ya herkes ne kadar zayiflamissin derken o farketmedi bile 18 kilo farkedilmezmi yaa.. Bugunde cok canima tak dedi.. Bana mesaj atti nerdesin diye annemdeyim dedim eve gitmicenmi dedi neden dedim siyah ayakkabini alcaktim ugrayip dedi.bende yok yarin aksam doncem dedim ok yazdi sadece ok
bi an cinlerim tepeme cikti.. Ona" yeter artik yanliz kaldiginda ihtiyacin oldugunda bos kaldiginda sadece kullanmak icin beni hatirlama " yazdim o da bana sadece " bu nerden cikti" yazdi portlek whatsap smileyini koydu.. Onu kaybetmek istemiorum mesaji yazdim ama icime batti cevap yazmadim o da yazmadi bi daha dost kazanmak cok zor bide cok seviyorium deliyi.. Ama bi yanim dioki seni kullanio. Buda benim ilk bdv konum. Yanlismi hissediuorum kizlar ben