kullanıldım, intikam almam lazım

pinar85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
192
0
96
İstanbul
yaşım 26 ama evet çok aptalım. yaşadıklarım için beni yargılayıp suçlamak yerine bana yardım edecekseniz eğer lütfen lütfen okuyun yazdıklarımı. başıma geleni başka kimseye anlatamam çünkü sadece siz varsınız
tipik bir zalim erkek hikayesi bu. çok sevdim çok aşık oldum. yaşadığım bazı kötü ve ciddi olaylardan sonra bana çok destek olmuştu ve aylarca peşimden koşup aşkını ilan etmişti. sevdiğine inandım.
pek çok şeyin ilkini yaşadım ona güvenerek.
bir gün bana ayrılmak zorunda olduğumuzu ama beni çok özleyeceğini çok acı çektiğini söyledi. neden dedim evliyim dedi. bir şey yapamazdım ayrıldım. ama hala beni arıyordu acı çektiğini söylüyordu. uzak durdum ondan.
ne var ki bugün biraz araştırma ile birşey öğrendim. bi kız daha varmış. onunla da ilişkisi var yani. bu kız akrabalarının eşi üstelik. benle sevgili olduktan sonra ayrılmışlar ama sanırım yine görüşüyorlar
adamın eşi bunları sanırım bilmiyor ama tanıdığı beraber çay kahve içtiği biri ile aldatıyor kocası onu.
bu kadının eşi de herşeyden habersiz.
bi intikam almam lazım
herşey canımı gururumu çok acıtıyor
kullanıldım
çok şeyimi kaybettim
bu kadar çirkin bi adamın mutlu mesut gözümün önünde gülmesi gezmesi sinir eediyor beni. tabi ki adamın canına bişi yapcak değilim başka bi plan yapmam lazım bi şekilde bunlar bu adamın yanına kar kalmamalı
çünkü hem eşini aldatıyor hem o kadının kocasına yazık hem de hala bana keşke evli olmasam ben seni seviyorum numarası çekiyor ben uzak durdukça arkadaş ayaklarıyla beni yakınında tutmaya çalışıyor

sizden fikir bekliyorum
sakin sakin yazdığıma bakmayın
özetle şunu diyebilirim ki bu adam bir genç kızın hayatını kararttı kendi eşini mutsuz etti ve şimdi de bi başka evli insanın kocasını aptal yerine koyuyor

eşine de öbür kızlara da her şeyi anlatmayı deneyebilirsin ama risk almaya hazır olman lazım. eski sevgilin olayı çok güzel idare edip herkesi ikna ederse sen hasta yalancı konumuna düşersin ve bu seferkinden daha kötü bi duruma gelirsin.

Son düzenleme:
inanmıyorum ya iğrenç bi adam.tabi buna adam denirse
bana kalırsa bırak inkamı felan kurtulduğuna dua et canım.umarım çok şeyimi kaybettim derken hayatını çok etkileyecek şeylerden bahsetmiyorsundur.onunla da bi daha sakın konuşma uzak dur.karısını aldatıyor.hemde akrabasının eşiyle ve o kadında evli.
insan mı bunlar ya.
yazık yazık ne hale geldik

hey masallah adama bak ya ucan kacan kurtulmamis
en güzel intikam adamin esine, sonra o evli olan akrabasinin kocasi herseyi tek tek kanitlarinda varsa önüne koyarak söylemen olur
bakalim öyle rahat gezebilecekmi sonrasinda

ay adama bak ar namus kalmamış, eline geçirdiğiyle ooohhhh. fena benzetnek lazım böylesini ki kimsenin karısına kızına bakmasın. yazık karısına, çoluğuna çocuğuna..

hayatım o adamın ben anasını avradını soyunu sopunu ............ kusura bakmayınnn

adama bak dıcem ama ortada adam göremedim bu ne biçim bi pisliktir ya gercekten ar namus kalmamış intikam almak istiyosan onun boyle hıc bişi olmamış gibi ortalarda dolanıp başkasının hayatını karartmasına izin verme karısına da o dger kadının kocasının da bu olayı ogrenmesını sağlamalısın bence ulaşabılıyosan ve kanıtlayabılceksen onlar oğrensın bakalım ozamn napıcak bu pislik

kan çıkar mazallah, ortada masum insanlarda var. sonuçlarını iyice düşünüp hareket etmek lazım

bence sen kurtulduğuna şükret ve daha da böyle bir pisliğe bulaşma derim. bu kadar pislik içinde yaşayan insan senden değil başkasından belasını bulsun. hesabını öbür dünyaya bırak

bence sen kurtulduğuna şükret ve daha da böyle bir pisliğe bulaşma derim. bu kadar pislik içinde yaşayan insan senden değil başkasından belasını bulsun. hesabını öbür dünyaya bırak

bencede elini ayağını çek istersen, Allahından bulsun. hatta duruma bakılırsa illaki bi yerden bişi olur, çok sürmez belasını bulur..

bence eşini arayıp anlatın herşeyi yanına kalmasın...
adam harem kurmuş resmen, milletin canını yakıp gezmesin öyle...

Evet canınız yanmış ama bence intikam işinden uzak durun derim böyle karaktersiz şerefsiz bi adamdan her şey beklenir çünkü.Eğer ki gider karısına veya sevgilisine her şeyi anlatmaya kalkarsanız oda sinirlenip sizden intikam almak isteyecektir.Ki gayet dengesiz biri olduğu da belli.Elbet belasını bulacaktır yanına kalmaz ama illa ki ben kendim hıncımı almak istiyorum diyorsanız da bi başkasına yaptırın bunu yani siz anlatmayın her şeyi karısına.Başka birine söylettirin derim.Sizden bilmemesi lazım..

kanıt bırakmamışlar hiç ikisi de sağlam bir delil bulamıyorum kanıtlayamazsam bu defa daha da kötü olacak yani yazışmaları var ama iki sahte hesapta hepsi ve hiç beraber fotoğrafları yok birbirlerine de isimleriyle hitap etmeden yazmışlar hep

kurtulduğuna şükret.
evli olduğunu uzuun yıllar öğrenmeyebilirdin.
intikam konusuna gelince, allaha sığın, kimsenin yanına kar kalmaz.

Allah yardımcın olsun canım en azından dahada fazla senı kandırmadan kurtulmuşsun .. ama intikam almak biraz kısasa kısasdır gibime gelıyorr.. çünkü kimsenin yaptıgı yanına kalmaz rabbim bir şekilde onun yaptıgının cezasını verir..kimsenin yaptıgı yanına kalmaz..

söyle bi düsünsene canim hic mi süphelenmedin evli oldugundan
ortak tanidiklariniz yokmu ki
ama bise diyeyimmi elbet birgün bu adam fena yakalanir
yaptiklarim yanima kar kaldi saniyor cekirge

hee bide evli kadinla olan iliskisini nasil ögrendin
ve seninle tanistiktan sonra onla iliskiyi bitirdiginede inanmiyorum ben
cünki yakalanmadan bitirmezler

canım eğer kesinse bu ilişki yani bu akraba ile bunun arasındaki kendini açık etmeden kocasına ulaşıp kendini tanıtmadan bildiklerini anlat. bir erkeğin aklına kurt düşmesi bile olayları gün yüzüne çıkarır. adam zaten araştırır ya da kadının önceki yaptıklarından birşeyler anlar.

Kanıtlayabileceksen, korkun da yoksa herkese her şeyi açıklamalısın bence .​

bu sinirle sakın hareket etmeyin;kendinize uğraşıcak birşeyler bulun,adamın ne olduğu ortada kendinizi bu adamla kirletmeyin intikam almak istiorsanız bi çok şeyi göz önünde bulundurmalısınız.mesela gidip o kadının kocasına anlatırsanız olay çok büyür.haa siz gidip karısına kendi ilişkinizi anlatırsanız,oda gelir sizin ailenize yaşadığınız her ne warsa anlatır.karakteri çok açık ortada tam bir awcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…