- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cunku herseye gozyumdum hastalandi ben baktim corabini bile giydirdim yikadim 20 gun boyunca cebinde 5 kurus parasi yokken ben vardim yaninda anasi babasi öldü ben vardim yaninda benim en ihtiyacim oldugu dönemde terkedildim sevmiyorum dedi ve suan bodrumda is icin gitmisler ama geziyo sonucta bense agirlasan hastaligimla hastane hastane geziyorumBaşlıkla neden kendinizi bu kadar aşagılar gibisiniz ki.
Ben de iradelerine şaşırıyorum arkadaş... :) Yani kıyafetli yapıyorlar herhalde, kıyafetsiz sürtünseler duramazlar? Yanlış mıyım... Şimdi hepimiz biliyoruz cinselliği tabi yaşayan var yaşamayan var ama hepimizin hormonları var, eğer sağlıklı bir insansan zaten cinsellik yaşamayı seviyorsundur, onun verdiği hissi seviyorsundur ve istiyorsundur bunlar ayıp değil. Bunda utanacak birşey de yok. Sürtünme diye başlayıp tam ilişkiye girmek kadar normal birşey yok bence asıl kendini tutabilene ben şaşırıyorum :) Sürtünme sadece sürtünme olarak kalıyorsa ben iradelerini tebrik ediyorum nasıl bir "dayanıklılık" ise...Sürtünme yoluyla birlikte olanlar için aslında bedenlerine bir elektrik tesisi kurulabilir düşüncesindeyim.
Enerji patlaması yaşarız Türkiye olarak, ciddiyim :)
Yeni enerji kaynakları arasına bunu proje olarak sunsam acaba kosgepten bana kredi çıkar mı ? :))
kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Cogu kisi dalga gecer gibi mesaj yazmis benim derdim artik ben ne yapicam ortada kaldim dusuncesi degil. 1 saat once derdime derman olup istiyosan yarin evlenelim sevisip aksaminda 5 yildir sevdigim adamin seni sevmiyorum demesi .
Ben de iradelerine şaşırıyorum arkadaş... :) Yani kıyafetli yapıyorlar herhalde, kıyafetsiz sürtünseler duramazlar? Yanlış mıyım... Şimdi hepimiz biliyoruz cinselliği tabi yaşayan var yaşamayan var ama hepimizin hormonları var, eğer sağlıklı bir insansan zaten cinsellik yaşamayı seviyorsundur, onun verdiği hissi seviyorsundur ve istiyorsundur bunlar ayıp değil. Bunda utanacak birşey de yok. Sürtünme diye başlayıp tam ilişkiye girmek kadar normal birşey yok bence asıl kendini tutabilene ben şaşırıyorum :) Sürtünme sadece sürtünme olarak kalıyorsa ben iradelerini tebrik ediyorum nasıl bir "dayanıklılık" ise...Sürtünme yoluyla birlikte olanlar için aslında bedenlerine bir elektrik tesisi kurulabilir düşüncesindeyim.
Yeni enerji kaynakları arasına bunu proje olarak sunsam acaba kosgepten bana kredi çıkar mı ? :))
Sürtünme yoluyla birlikte olanlar için aslında bedenlerine bir elektrik tesisi kurulabilir düşüncesindeyim.
Bak alevi de projeye ekleyebilirim :)))iyi o sırada alev almıyorlar şaşılacak şey gerçekten![]()
Bak alevi de projeye ekleyebilirim :)))
Uuuu beybi baya baya ünlü olurum heheekle, Tubitak garanti![]()
bende yaşadım size dokundu sonuçta ve değersizce ortada bıraktı sizde bırakın yattınız diye bu dünyanın sonu değil sizide anlayan değer veren biri olucaktır mesela ben artık kim gelirse gelsin diyorum evlenmeden kimseyle olmam tamam diyolar siz sizin değerinizi bilenle olun evet kullanıldınız ama sizde onu kullandınız bırakın yolunuza bakınkizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Cogu kisi dalga gecer gibi mesaj yazmis benim derdim artik ben ne yapicam ortada kaldim dusuncesi degil. 1 saat once derdime derman olup istiyosan yarin evlenelim sevisip aksaminda 5 yildir sevdigim adamin seni sevmiyorum demesi .
elimden hic bisey gelmiyo agzimi acipta iki cift laf bile soyleyemedim engelledi heryerden icimde okadqr sey biriktiki 5 seneyi bi gunde bitiren adama hic bisey diyemedimaycaer, post: 50241718, member: 817337"]Cunku herseye gozyumdum hastalandi ben baktim corabini bile giydirdim yikadim 20 gun boyunca cebinde 5 kurus parasi yokken ben vardim yaninda anasi babasi öldü ben vardim yaninda benim en ihtiyacim oldugu dönemde terkedildim sevmiyorum dedi ve suan bodrumda is icin gitmisler ama geziyo sonucta bense agirlasan hastaligimla hastane hastane geziyorum
eden bulur insallah.....asagılık nankor gerckten emek verdırıp verdırıp bıanda cekıp gıdemez kımse bu kadar acımasızca .....kızıyorum boyle olunca hanı bicogu baslar sımdı ınsanlar ayrılabılır falan ayrılamaz demıyroum ama bukadar acımaszca degıl yani lanet olsun bunlara gecmiş olsun zzor bir sureç yasamayan hissedemez.
elimden hic bisey gelmiyo agzimi acipta iki cift laf bile soyleyemedim engelledi heryerden icimde okadqr sey biriktiki 5 seneyi bi gunde bitiren adama hic bisey diyemedim
bakire değilsin, zar sağlam sadece.arkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .