- 12 Temmuz 2011
- 492
- 1.168
- 313
- 38
Arkadaşinin verdigi akil ,akil akil gel kiçima takil gibi olmuş![]()
Ayyy çok güldümmm bna,çok yaşa emii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kac kez yazdim hani nasil yaparsin bunu gibisinden bana bitti bana yazma fln deyip engelledi yani yazdikca kiymetli saniyo kendinibiyerden patlaman gerekir aslında içinde kalması cok agır gelecek sana baska bir arkadasının telinden agzına geleni say hanı ınsan rahatlıyor en azından yaa sonrada sen engelle watsapptan falan yaz ıcındekı kını kus ona....sakın sacma sapan seyler soyleme kendın hakkında kendi kişiğilini zedelıcek bı kelıme dahı etme o arkadas bozuntunun laflarını ozellıkle belırtmek ısterımm canım sakın yanı..
zorla mi oldu sanki hersey kendi isteginle olmus jendini kandirmakizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Cogu kisi dalga gecer gibi mesaj yazmis benim derdim artik ben ne yapicam ortada kaldim dusuncesi degil. 1 saat once derdime derman olup istiyosan yarin evlenelim sevisip aksaminda 5 yildir sevdigim adamin seni sevmiyorum demesi .
bi kac kez yazdim hani nasil yaparsin bunu gibisinden bana bitti bana yazma fln deyip engelledi yani yazdikca kiymetli saniyo kendini
İnsan kendini değersizleştirirse kimse ona değer vermez.
Kadın kadının dusmanıBen sizi tebrik etmeye geldim. 1 ay degil,3 ay degil,5 ay değil 3 yil sürtünmüşsünüz. Senin tırroya devlet sahip çıkmalı. İyi işlerde kullanmalı.
Niye düşmanlık yapayım yahu? Gayet ciddiyim. 3 yil çok uzun bir süre.Kadın kadının dusmanı
Yorumunuz çok kırıcı
Sorun sürtünme mi
Yıl mı
Yok ben dalga gecer gibi hissetim bu yüzdenNiye düşmanlık yapayım yahu? Gayet ciddiyim. 3 yil çok uzun bir süre.
İyi dayanmışlar diyorum. Ne var bunda?