Kullanilmak icinmi dünyaya geldim

aysegguuul

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
217
31
Daha önce bir erkek tarafindan kullanilip canim yandiği icin her erkek kullanicakmis beni canimi yakicakmis gibi geliyor durduramiyorum düsüncemi suan bir sevgilim var ama beni cinsel açıdan kullanmak icin mi benimle birlikte nasıl anlayabilirim? Aşk gözümü kör ediyor daha önce cinsel acıdan kullanildiğim icin canım cok yandi bu arada kullanmak derken birlikte olmadik yanlıs anlasilmasin öptü falan ama ben yinede beni gercekten sevmeyip sadece cinsel acidan kullanilmak istemiyorum. Kendi kendime düsünüp moralimi bozup ağliyorum bu sebeble şuanki sevgilimde kullaniyo kesin diye üzülüyorum ama belkide kullanmiyodur kizlar bunu nasıl anlayabilirim yardim edin onu denemek icin cinsel konular aciyorum arada konuyu degistirmiyo belli ki o da istiyo ama ne biliyim off

hey Allahım
öpüşmek istemezsen öpüşmezsin, sevişmek istemezsen sevişmessin.. tecavüz edecek değil ya.. ısrar edip etmemesinden anlarsın senle ne için beraber olduğunu..
sen cinsellik yaşayınca kullanıldığını düşünerek kendine eşya muamelesi yapıyorsun zaten
bu zihniyette olursan, cinselliği kadının kullanıldığı bir şey olarak görürsen karşındaki de bu tavrından yararlanmak ister..

Daha önce bir erkek tarafindan kullanilip canim yandiği icin her erkek kullanicakmis beni canimi yakicakmis gibi geliyor durduramiyorum düsüncemi suan bir sevgilim var ama beni cinsel açıdan kullanmak icin mi benimle birlikte nasıl anlayabilirim? Aşk gözümü kör ediyor daha önce cinsel acıdan kullanildiğim icin canım cok yandi bu arada kullanmak derken birlikte olmadik yanlıs anlasilmasin öptü falan ama ben yinede beni gercekten sevmeyip sadece cinsel acidan kullanilmak istemiyorum. Kendi kendime düsünüp moralimi bozup ağliyorum bu sebeble şuanki sevgilimde kullaniyo kesin diye üzülüyorum ama belkide kullanmiyodur kizlar bunu nasıl anlayabilirim yardim edin onu denemek icin cinsel konular aciyorum arada konuyu degistirmiyo belli ki o da istiyo ama ne biliyim off
her erkek ister hayatım senin ardığın dokunulmamış aşksa kişiyi doğru seçmen gerek. ben ilişkilerde belli bir güvenden sonra öpüşmektir vs. uygun buluyorum. eşimle 3 sene uzaktan yaşadık ilişkimizi hiç böyle bir talebi olmadı. 8 yıl sonra evlendik bakireydim. onun bende gördüğü kutsal bir aşktı.
bunu arıyosan çizgilerini koy mutlaka . saplantılı hale gtirme her erkek senden faydalanmaz ama erkeğe dikket etmelisin

Herkesin fikri kendinedir tabi ama öpmekten ne zarar gelir yahu? İnsan sevgilisini öpmek istemeyecek de kimi isteyecek? Yani bir önceki sevgilin seni öptü diye kullanmış mı oldu yapma lütfen. Normal şartlar altında sevgilimin beni öpmek istediği kadar bende onu öpmek istiyorum. Şimdi bende çocuğu kullanmış mı oluyorum bu açıdan bakarsak :)) Ayrıca kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz eğer yaşamak istemediğin bir şey varsa karşındakine bunu belirtirsin, o da seni seviyorsa bu talebine saygı duyar bu kadar basit.

Zaten amacı cinsellik olan adamı anlayabilirsin bence. Yine de fikir istiyorsan sana şöyle diyim, misal sen cinsellik yaşamak istemediğini belirttiğinde senden uzaklaşıyorsa, buluşmalarınızda konuştuğunuz konuların tek odak noktası buysa ya da sadece seninle yakınlaşmak istediğinde iyi davranıyor sonrasında yüzüne bile bakmıyorsa evet amacı sevgili olmaktan çok senden faydalanmaktır.

Son düzenleme:
Kafana bu kadar takma ya. Karşı tarafa da bunu yansıtırsın.
Bu konuları en az ilk 1 yıl konuşma zaten duruma göre bakarsın.
Yalnız kalmamaya çalış, kalabalık yerlerde görüşün.
Bu arada yaş kaç?

Herkesin fikri kendinedir tabi ama öpmekten ne zarar gelir yahu? İnsan sevgilisini öpmek istemeyecek de kimi isteyecek? Yani bir önceki sevgilin seni öptü diye kullanmış mı oldu yapma lütfen. Normal şartlar altında sevgilim beni öpmek istediği kadar bende onu öpmek istiyorum. Şimdi bende çocuğu kullanmış mı oluyorum bu açıdan bakarsak :)) Ayrıca kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz eğer yaşamak istemediğin bir şey varsa karşındakine bunu belirtirsin, o da seni seviyorsa bu talebine saygı duyar bu kadar basit.

Zaten amacı cinsellik olan adamı anlayabilirsin bence. Yine de fikir istiyorsan sana şöyle diyim, misal sen cinsellik yaşamak istemediğini belirttiğinde senden uzaklaşıyorsa, buluşmalarınızda konuştuğunuz konuların tek odak noktası buysa ya da sadece seninle yakınlaşmak istediğinde iyi davranıyor sonrasında yüzüne bile bakmıyorsa evet amacı sevgili olmaktan çok senden faydalanmaktır.
Tabi öpebilir sevgiliyiz sonucta ben buna birsey demiyorum zaten bütün konular cinsellikse yani sadece cinsel acidan beni isteyipte normalde sevmiyosa ne yapabilirim nasil bunu anlarim diye yazdim

Kullanılmak nedir anlayamadım asla yaşamak istersin yaşarsın ha istemezsin hiç bişey yapamaz yaparsa tecavüz olur bunun adı biz daha şu sıfatları atamadık üstümüzden yaşarken çok zevkli bitince kullandı beni nasıl mantıkdır bu ? dayakçı ne bileyim farklı birine dönüşseydi yine evlenecekmiydin ?

Kullanılmak nedir anlayamadım asla yaşamak istersin yaşarsın ha istemezsin hiç bişey yapamaz yaparsa tecavüz olur bunun adı biz daha şu sıfatları atamadık üstümüzden yaşarken çok zevkli bitince kullandı beni nasıl mantıkdır bu ? dayakçı ne bileyim farklı birine dönüşseydi yine evlenecekmiydin ?
Ben 16 yaşındayım öyle erkekler var ki insann korkuyo tekrar üzülücem falan diye kisacasi sevmeyipte amaci benim olan sevgimden yararlanmaksa diye bahsediyorum

Kullanilmak ne ya adam sana tecavuz mu etmis sevgili oluyosunuz gonullu opusuyosunuz koklasiyonuz ayrilinca BENI KULLANDI. Sevgiline cinsel muhabbet acarsan istekli oldugunu dusunur ve seninle bi seyler yasamaya calisir yani madem oyle uzak dur bu hareketlerden

Ben 16 yaşındayım öyle erkekler var ki insann korkuyo tekrar üzülücem falan diye kisacasi sevmeyipte amaci benim olan sevgimden yararlanmaksa diye bahsediyorum

Sen bu düşüncelerle sevgili yapma kendine zaten.
Hem 16 yaş için kullanılmak cinsellik düşünmek bana tuhaf geldi.

Hababam sinifinin bir bolumunde perran kutmanin canlandirdigi hurrem hoca vardi bilir misin?yazdiklarini okuyunca seni ona benzettim
Opusunce kullanilmis mi oluyorsun?veya sarilinca el ele tutusunca falan bunlar senin icin cinsellik anlamina mi geliyor?tamam da adam sana saldirmiyorsa ne sakinca var ki bunda?ha bunlari yasamak istemezsin hak veririm o ayri mesele herkes opusmek zorunda degil
Opusmek deyince merak ettim adam seni operken sen cekirdek citlemiyorsun ya?sen de onu opuyorsun o zaman sen de onu cinsel acidan kullanmis olmuyor musun senin mantiginla?cinsellik buysa tabii

Isteyerek yapacaginizi yapmissiniz sonra "kullanildim"... Siz insansiniz mal degil. Kendinizi mal yerine koymayin.

Bunun için size tavsiyem bir ilişkide 3-5 ayın sonunda bir sonuç{gelecege dair} ortaya çıkmıyorsa boşverin gitsin aksi halde çoğu zaman hayal
kırıklığı
Eyer bir erkek evlenmeye hazırsa zaten beli eder.Ama zaman geçirmek isterse sadece oyalar veya ilişki karmaşık
hale gelir

Ama bu benim fikrim sizin nasıl bir hayatınız var bilmiyorum

yaşın daha küçük . bence bu sevgilinden de ayrıl kendini sınava ver.

X