Kullanılmış don hediye edilmesi????

asrin80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
482
357
123
arkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.

Aranız iyiyse arkadaşlığınızı bozmayın maddi durumu iyi değilmiş kadın ilk kez geldiği için eli boş gelmek istememiş olabilir maddi durumundan ötürü hediye alamadığı için iç çamaşırı ve tişört getirmiştir,geri vermeyin ama siz de kullanmayın tabi iç çamaşırını.

Keşke maddi imkanı olmadığı halde hediye getirme zorunluluğu varmış gibi hissetmese insanlar ya da hissettirilmese ...

Özellikle çamaşır olması hiç hoş değil tabii.

Kullandığı bi borcamı saraydı madem .

Yine de söylemezdim . Ne ona ne başkasına ..

iyi değil hemde hiç ama sizce normal bir davranış mı? beni öldürseler böyle bişey götürmem aklıma bile gelmez.ne bileyim hayatımda ilk defa karşılaştım böyle birşeyle

konuyu şimdilik unut.
çamaşırları at.
tişörtü ihtiyacı olan birine ver.
bundan sonraki tavırlarını gözlemle.
ne niyetle böyle davranmış anlamaya çalış.
muhtemelen görgüsü bu kadar.
durumu da olmayınca az kullanılmış bir çamaşırın hediye edilmesi ona göre normal anlaşılan.

bence geri ver kibar bi şekilde, başkasına da böyle bişey yapmasın, maksat ayar vermek değil, belki bilmiyordur öğrenmiş olur

normal değil ama cahillik etmiş olabilir. aranız iyiyse çöpe atın gitsin. bi daha tekrarlarssa hoş olmadığını belirtirsiniz.

bence hiçbirşey söylemeyin aranıza katılmak istemiş ne yapsın elinde yoksa .. tamam çook doğru böyle yapmaması gerekiyor ama belliki kendisini size kabul ettrimek aranıza katılmak çabasında unutun gidin bence...

Atin gitsin bir seyde soylemeyin belli ki durumu olmadigindan getirmis. Birazda yol yordam bilmiyor

iyi değil hemde hiç ama sizce normal bir davranış mı? beni öldürseler böyle bişey götürmem aklıma bile gelmez.ne bileyim hayatımda ilk defa karşılaştım böyle birşeyle
O zaman hiç söylemeyin demek ki durumu çok kötü eli boş giderse belki ayıplanacağını düşünmüştür.

Yaptığı büyük ayıp yani ben bir arkadaşıma gidecek olsam böyle gitmektense eli boş gitmeyi tercih ederdim durumum kötüyse son çare olarak senden yana empati yaparsam eğer benim ciddi ciddi sinirlerim zıplardı

Arkadaş grubunda en zayıf olduğum için kızlar genelde içine sığamadıkları kıyafetleri bana verirler,seve seve de kullanırımAma bu durum farklı hediye olacaksa kullanılmış getirmemeliydi,uygun olmamış bence.
Ama iyi bir arkadaşınızmış,büyütmeyin bence,arkadaşlıklar kolay kazanılmıyor sonuçta

Diğer arkadaşlar arasında hiç hediye alma verme olayı olmadı.Bu arkadaş getirilmesi gerektiğini düşünüyor sanırım.zaten evime ilk gelişiydi.Okulda da merhaba merhabadan fazla samimiyetimiz yoktu.

Dursun sonra açarsın demesinin sebebi kullanılmış olduğundan değildir de iç çamaşırı olduğu içindir
Amaa durumu her nekadar kötü de olsa ayıp etmiş
yerinizde olsam illaki bir fırsat doğacak, sanki bir başkası yapmış gibi ortaya laf atmanız ve bu durumun farkında olduğunuzu hissettirmenizdir.
mesela bir toplulukta ya kızlar bizim bi arkadaşa bir hediye gelmiş bilmem ne... gibi

bir don iki tl, tşörtü geçtim tamam.
parfime verecek bütçesi var çok şükür ki dona da 2 tl verebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…