Kullanılmış don hediye edilmesi????

belki yeni alinmis yikamistir cocuklari giymemistir ne bilim hem maddiyatida iyi degilmis bosveri gitsin belki huyu bu

bence bu çamaşırları vs leri . ihtiyacı olan birine verin .
eğer durumu kötü biriyse ve siz de onu iyi tanıyorsanız . yaptığını yüzüne vurmanız çok yanlış olur .

insanlık olarak iyi biri mi . kaç zamandır tanıyorsunuz . bence ona göre arkadaşlığınızı sürdürün

Hep derim eğitim şart.
Şimdi bu olayı kadının cehaletine mi verirsiniz,görgüsüzlüğüne mi bilmem.
Dolaylı da olsa bilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Bizde de vardı bir arkadaş bu şekilde.
Bozuk karpuzu getirmişti ofise iyilik yapar gibi
Söyledik.

cope atardım maddi durumu kotu oldugu icin birsey soylemem ama tekrarı yasanırsa ozaman uyarırdım

iyi değil hemde hiç ama sizce normal bir davranış mı? beni öldürseler böyle bişey götürmem aklıma bile gelmez.ne bileyim hayatımda ilk defa karşılaştım böyle birşeyle
siz götürmeyebilirsiniz . çok kişi de götürmez . ama insan bu . beşer şaşar. belki o da yaptığına pişman olmuştur.

AT çöpe .baska bırsey getırseydı ya kullanılmıs don getırılır mı

Bence iyi niyetle yapılmış birşey bu mahçup olmamak için.Lakin bilgisizce yapılmış.Bence bu konuyu unutun verdiklerini atın.Eğer kadın iyi biriyse tutumu iyiyse görüşmeye devam edin.

Karşınızdakini rencide etmemek adına yüzüne vurmayın.
Belliki imkanı yetmemiş ve gorgusu o kadarmış.
Arkadasliginizi sinirli tutmaya bakın. Bir daha tekrarı yasanmamasi adına

terbiyesizlik otesi,fakirse bile pazarda cok ucuz seyler var,kimse bu donemde ustume basima alacak param yok diyemez bence.ayni terbiyesizligi eskiden cok sevdigim simdiyse yanimda oldugunu gorsem 1 damla su vermeyecegim yengem olacak kadin yapmisti,evimize geldiler hediye getirmis,ben giydim nezaketen,kocasi bir garip bakti, o an anlamistim,ve bu bahsettigim fakir makir degil,inanilmaz musrif,,para harcamayi seven bir kadin.kullanilmis bir esyayi hediye goturmek nezakete,insanliga sigmaz bahanesi yok.ayrica da belki de cocugunun ustunde daha once gorenler vardi ortamda ondan sonra ac demistir

Bizde de adettir ilk kez gittigin eve hediye alirsin. Ama hediye olarak ic camasiri secmek, bir de ustune kullanilmis olmasi dusundurucu. Cahillik mi diyelim ne diyelim bilemedim. Bakkaldan bi meyve suyu alsaydi 2 liraya daha iyiydi.
Bi de sey geldi aklima. Kullanilmis olduguna emin misiniz? Belki alip yikayip utuleyip oyle getirmistir. Yani yikanmis oldugu icin mi kullanuldigini dusundunuz yoksa bariz belli mi kullanildigi?

bir şey getirmese daha iyimiş

ben olsam geri verirdim

şimdi açma sonra aç demiş zaten o da biliyor kullanılmış olduğunu anlayacağını

sizi önemsemiyor kesinlikle maksat arkadaşlarınıza mahcup olmamak

ayrıca maddi durumla ilgili olduğunu sanmıyorum pazarda bile 1 liraya tişört alır insan yine kullanılmış don getirmez ayıp.

Parasızlıktan ne hediye edeceğini şaşırmış garibim belli ki! Ayrıca misafir ağırlamak maddiyat ister birseyler falan alacaksın hazırlayacaksin falan. Neden aranıza girmeye bu kadar hevesli anlamadım.

iyi biri gerçekten .Başka bir arkadaşa giderken kola alıp götürdü.hatta eli boş gidilmez dedi.anlayışı böyle anladımda kullanılmış iç çamaşırını kafamda oturtamıyorum

Ben kullanılmış olduğuna ihtimal veremedim hiçkimse kullanılmış getirmez. Ama bazı ürünler kendinden parfümlü olabiliyor, zaten ütülü gibi de oluyor katlı falan belki kendi getirmeden yıkamak istemiştir. Kullanılmış olduğu için dememiştir açma diye, iç çamaşırı olduğu için özel bir şey olduğundan dedi belli ki. Öyle bile olsa belli etmeyin bir şey demeyin. Kullanmayın onları.

Maddiyatla kullanılmış şeyin size getirilmesi arasın da cokda bi bag yok gibi.
tekrar iade edin

Amaaan ben olsam atar geçerim,hiç de umursamam.
Belki maddiyatsızlıktan belki de düşüncesizlikten yapmıştır.
Kafayı yorduğunuza değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…