- 12 Temmuz 2006
- 3.545
- 2.110
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.
Yani gerçekten emin olamıyorum.ama çamaşır bayan iç çamaşırı ve hiç normal durmuyor sararmış gibi.zaten o maşa izini görünce dumur oldum.kullanılmış herhangi başka bişey getirseydi bende beni düşünmüş durumu yok diye bunu getirmiş derdim.ama iç çamaşırı kullanılmış olma fikri gerçekten midemi bulandırdı.ve çokta kırıldım.yani başka bişeymi yoktu.ayrıca arkadaşlar arasında hediyeleşme olayımızda yok.ama diğer davranışlarına bakıyorum çok iyi bir insan çokta düşünceli bilmiyorum.aslında kötü niyetli yapmamıştır ama niye kullanılmış başka bişey değilde iç çamaşırı bi onu çözemedimKullanılmış olduğuna emin misiniz peki. Bariz belli mi yani. Belki kendisine gelen kullanmadığı bir camasirdi, sandığa falan kaldırdı da ordan mi lekelendi sandik koktu da yıkayıp parfumledi acaba. Çok mu iyi yönden baktım bilmiyorum ama aklıma direkt bu geldi diğer türlüsunu kimse yapmaz ya. Tshirt yapabilir tamam da o kadar da değildir
Ben olsam hediyeleri için teşekkür eder,böyle şeylere hiç gerek olmadığını hepimizin çocuk okuttuğumuzu vs söyler ,yeni alınmış bi iç çamaşırını yıkayıp ütüleyip parfümleyip getirmesinin çok ince bi düşünce olduğunu ama çamaşır çok kişisel bi tercih olduğu için bana beden olarak ta olmayacağını model olarak ta rahat edemeyeceğimi istese de kullanamayacağımı ama tshirtü seve seve kabul ettiğimi söylerdim ona karşı genel tavrım da şevkatli ve koruyucu olurdu ama kendi sırlarımı sorunlarımı paylaşmaz çok içli dışlı olmazdım çünkü bakış açılarımız aynı değilse şaşıracağım bi çok davranışa da maruz kalabilirim diye düşünürdüm.Ayrıca yol yordam bilmediği ama bişeyler yapmak için de çırpındığı ortada ,bişey öğretmek için bunu alacak anlayacak pozisyonda değil henüz belli ki ezmektense ki (zaten ruh durumu belli ki öyle kendini ezilmiş hissediyor) gönül kırmayıp insan kazanmak daha doğru bence o ne kadar kendini itilmiş hissederse onun çocuğu da o derece bozuk psikolojiyle büyüyecektir. Siz de şaşkınlığınızı attıktan sonra benzer şekilde düşünmüşsünüzdür sanırım :)[/QUOT
Çok güzel fikir teşekkür ederim.ben onu gerçekten kırmak istemiyorum o yüzden çok şaşırduğım halde kimseye Söylemedim kırılıp rencide olmasın diye.
Ben olsam hediyeleri için teşekkür eder,böyle şeylere hiç gerek olmadığını hepimizin çocuk okuttuğumuzu vs söyler ,yeni alınmış bi iç çamaşırını yıkayıp ütüleyip parfümleyip getirmesinin çok ince bi düşünce olduğunu ama çamaşır çok kişisel bi tercih olduğu için bana beden olarak ta olmayacağını model olarak ta rahat edemeyeceğimi istese de kullanamayacağımı ama tshirtü seve seve kabul ettiğimi söylerdim ona karşı genel tavrım da şevkatli ve koruyucu olurdu ama kendi sırlarımı sorunlarımı paylaşmaz çok içli dışlı olmazdım çünkü bakış açılarımız aynı değilse şaşıracağım bi çok davranışa da maruz kalabilirim diye düşünürdüm.Ayrıca yol yordam bilmediği ama bişeyler yapmak için de çırpındığı ortada ,bişey öğretmek için bunu alacak anlayacak pozisyonda değil henüz belli ki ezmektense ki (zaten ruh durumu belli ki öyle kendini ezilmiş hissediyor) gönül kırmayıp insan kazanmak daha doğru bence o ne kadar kendini itilmiş hissederse onun çocuğu da o derece bozuk psikolojiyle büyüyecektir. Siz de şaşkınlığınızı attıktan sonra benzer şekilde düşünmüşsünüzdür sanırım :)
oturtma boş ver .
yanlış bi şey olmuş .
ne kadar zor durumda olduğunu bilemeyiz .
vardı bizim velilerden de biri.
hediyeleşme durumu oldu yılbaşı çekilişi oldu.
kullanılmış değildi ama atkı bere örmüş getirmişti. ama renkleri de erkek çocuğuna hiç olmayacak renklerdi.
ben de verdim birine gitti.
5 çocuğu vardı ve durumu çok çok kötüydü.
o yüzden sen yine yüzüne vurma.
gerekiyorsa içine sinmiyorsa arkadaşlığına biraz mesafe koyarsın . sen ver artık kararını.
Evet bizim burda maşa da mandal da denirOrtasında maşa izi dediğin mandal izi mi???