- 3 Ağustos 2016
- 167
- 117
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle aynı fikirdeyim bunun maddiyatla alakası yok durumum yoksa eski bişeyi süsleyip vereceğime bir kek yaparım götürürüm daha makbule geçerTshirt e bi sey diyemem belki de kullanilmis don getirmesi buyup ayip . Maddi durumla alakasi yok. Cope atin gitsin.
Bence geri verme. Kullanmak zorunda değilsin sonuçta. Durumu iyi olup ta bu davranışı yapsaydı ayıplardım. Durumu iyi olmayıp bunu yapması da hoş değil açıkçası. Durumu iyi değilse değildir bu utanılacak bişey değil. Yani karışık bi durum.arkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.
Neresinden tutsan elinde kalıyor konu.
Çamaşırın kullanılmış olmasını geçtim kimin aklına gelirki hediye diye don getirmek.