- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
kızlar ben çalışıyorum yedi yıllık evliyim çocuk yok ....
eşim de özel sektör bazen bir kaç gün evde kalabiliyor bazen şehir dışında bazen ofiste vs...
ben 8.30-17.30
eşim bazen yardım eder bazen isterse yemek yapar,
bazen temzilik için yardım isterim zoraki yapar,
o böyle zoraki iş yaptıkça ben kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum,
yaptığı işleri ballandıra ballandıra anlattıkça içten içe kızıyorum,tezgahta bişey bırakınca , onu oraya koydun ya o ne olacak diyorum ,
öğrenci evi mi bura bilmem ne diyo,
ses etme kaldır ani ne olacak modunda anlıyorum ben bundan, bazen de sabah yanımda getreceklerimi hazırlarken yere bişey düşer , ya da ortada bişeyim kalınca vs hemen lafını ede rben çıldırırım iten içe, o kadar şeyi yapan ben,
arkamda ufak bişey görse laf eder üste çıkmak için,
nefret basıyor kullanılmış hissi ile doluyorum,
ben de maaşımı keyfime göre harcayacağım diye planlar yapıyorum bu defa sürekli...
sizde durum nasıl
eşim de özel sektör bazen bir kaç gün evde kalabiliyor bazen şehir dışında bazen ofiste vs...
ben 8.30-17.30
eşim bazen yardım eder bazen isterse yemek yapar,
bazen temzilik için yardım isterim zoraki yapar,
o böyle zoraki iş yaptıkça ben kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum,
yaptığı işleri ballandıra ballandıra anlattıkça içten içe kızıyorum,tezgahta bişey bırakınca , onu oraya koydun ya o ne olacak diyorum ,
öğrenci evi mi bura bilmem ne diyo,
ses etme kaldır ani ne olacak modunda anlıyorum ben bundan, bazen de sabah yanımda getreceklerimi hazırlarken yere bişey düşer , ya da ortada bişeyim kalınca vs hemen lafını ede rben çıldırırım iten içe, o kadar şeyi yapan ben,
arkamda ufak bişey görse laf eder üste çıkmak için,
nefret basıyor kullanılmış hissi ile doluyorum,
ben de maaşımı keyfime göre harcayacağım diye planlar yapıyorum bu defa sürekli...
sizde durum nasıl