kullanılmış hissediyor musunuz?

Nasıl olmaz yaa. Eee kadın işte çalışsın gelsin fedakarlık yapıp evde de çalışsın onu mu diyorsunuz. Yoksa erkek içinden geliyorsa yapsın mi diyorsunuz. Gerçekten ne anlatmak istiyorsunuz?
Ben de anlamadım
Sırılsıklam aşık olsam bile bi zaman sonra her işi ben yaptığımı farkedersem nefret ederim o insandan ,
Merhametsizlik adaletsizlik en rahatsız olduğum şey
Canı isteyince yapacak diye birşey aklım almıyor
Sanki herşey mükemmel de....
Kurutmadan çıkanlar biz de birikiyor bazen , hemen katlayıp koyacak vakit olmuyor ,
Gel katlayalım dediğimde Mırın krın ederse orda tepem atar atıyor da ....

Ben is yaparken eşimin yardim etmemesi beni Rahatsiz eder fakat kendimi de kullanilmis hissetmem. O benim eşim hayat arkadasim. Bugün Ben yaparim yarin o. Kullanmak cok farkli. Bir kavram bence
aynen ..mesela eşim işten gelince çoraplarını uluorta yerlere atar bunu birtürlü değiştiremedim o
Nasıl olmaz yaa. Eee kadın işte çalışsın gelsin fedakarlık yapıp evde de çalışsın onu mu diyorsunuz. Yoksa erkek içinden geliyorsa yapsın mi diyorsunuz. Gerçekten ne anlatmak istiyorsunuz?
bacım şunu demeye çalıştım : kullanılmak kavramı ağır bir kavram ..hayat arkadaşım dediğin kişi için kullanılacak bir kelime değil..ev işlerine gelince tabi ki kârı koca birbirlerine yardım etmeliler..ama adam yemek yapmıyor diye yok ben kullandım yok bu adam benim maaşımla geçiniyor yada madem ben çalışıyorum ee öyleyse benim sözüm geçecek reis benim gibi modlara giremek gerek..eğer ortada birbirini gerçekten seven bir kârı koca varsa zaten bu saydıklarım olmaz içten hesap olmaz ..yok eğer sevgi bitmişse haklisiniz herkes işini yapmalı ...bilmem anlatabildim mi

kârı koca arasında yemeği ben yaptım öyleyse bulastigi da sen yıka diye bisey olmaz ..öyle şeyler öğrenci evinde olur..ha eğer sevginiz bitmişse eşiniz ağzıyla kuş da tutsa sizin için bir değeri olmaz..tabi ki bunlar benim şahsi düşüncem ...
Çok aşık olsam bile her iş bana bakıyorsa sevgim saygım biter

tamamen musterek bir hayatimiz var,
o yuzden kimse kimseyi kullanmiyor.

cok gergin geldiniz bana,
isleri ayirabilirsiniz veya gunleri.
bizde haftasonlari esimdedir yemek isi mesela, mutfagi vs de toplar duzenler o zamanlarda.
haftaici ben yaparim ama ben pek duzenlemem, zaten cok aceleye geliyor benim yemek isleri.

eskiden birlikte yapiyorduk ama her gun ne pisiricem diye dusunmek isi yapmaktan daha cok bunaltiyordu beni,
en sonunda ben teklif ettim,
en azindan haftasonu sen yap ve sen dusun ne yapilacagina diye :)
simdi o kadar stres oluyor ki her hafta, bazen ard arda markete gidiyor, yok onu unutmus, yok bunu derken.

bazi seyler yapa yapa ogreniliyor bence.

kârı koca arasında yemeği ben yaptım öyleyse bulastigi da sen yıka diye bisey olmaz ..öyle şeyler öğrenci evinde olur..ha eğer sevginiz bitmişse eşiniz ağzıyla kuş da tutsa sizin için bir değeri olmaz..tabi ki bunlar benim şahsi düşüncem ...

ben de boyle dusunuyorum,
ogrenci evine cevirmemek gerekir evi.
ancak bir taraf diger tarafin fedakarligini kullaniyorsa bu da kabul edilecek bir sey degil.

kari koca ayni anda eve girerler,
kadin mutfaga gider adam tv karsisina,
bu adamda bence direk merhamet eksikligi vardir,
en yakinina merhamet etmeyenden de cacik olmaz.

ben de boyle dusunuyorum,
ogrenci evine cevirmemek gerekir evi.
ancak bir taraf diger tarafin fedakarligini kullaniyorsa bu da kabul edilecek bir sey degil.

kari koca ayni anda eve girerler,
kadin mutfaga gider adam tv karsisina,
bu adamda bence direk merhamet eksikligi vardir,
en yakinina merhamet etmeyenden de cacik olmaz.
Direk tv karşısına geçmek değil
Ama geçme çabasında sürekli
Yani bana yığılsa herşey çok memnun olacak
Sen teklif etmişsin eşine haftasoju da sen yapar mısın diye o kabul etmiş , benim ki etmez
Herşey sana kalcak diye ödün kopuyor bilmem ne diye hemen üste çıkıyor
Hafta sonu da mıy mıy, ben açlıktan ölürüm o oyalanır durur , dayanamam yine ben hazırlarım herşeyi
Artık eline sağlık demesi bile batıyor bana ,ben diyeyim ona bi defa da , haftasonu birgün ben birgün sen de olsun mutfak desem ona bile cıngar çıkartır,
aşırı mıy mıy geliyor , yatması kalkması yardımı para kazanaması hepsi üstüme üstüme geliyor

Direk tv karşısına geçmek değil
Ama geçme çabasında sürekli
Yani bana yığılsa herşey çok memnun olacak
Sen teklif etmişsin eşine haftasoju da sen yapar mısın diye o kabul etmiş , benim ki etmez
Herşey sana kalcak diye ödün kopuyor bilmem ne diye hemen üste çıkıyor
Hafta sonu da mıy mıy, ben açlıktan ölürüm o oyalanır durur , dayanamam yine ben hazırlarım herşeyi
Artık eline sağlık demesi bile batıyor bana , aşırı mıy mıy geliyor , yatması kalkması yardımı para kazanaması hepsi üstüme üstüme geliyor

ya zaten o bence herkeste var kadin erkek fark etmeksizin.
yani karsi taraf isleri ustlense kim kendini salmaz ki.

veya benim esim de haftasonu yemek yapiyor ama ben icten ice cildiriyorum,
en az 2 saat ne pisiricem diye dusunur, internette gezinir,
sonra markete gider, bazen bir seyi unutur yine gider,
sonra pisirme fasli falan derken cocuklar aciz diye bagrinmaya baslarlar.

biz de bu duzene yeni gectik sayilir, ama bir kac aya o da daha hizlanacaktir diye dusunuyorum.

sizin hataniz da bu,
bir cok uye de ayni hikayeyi yazdi buraya,
iste ona verdim isi boyle yapti da artik istemiyorum vs vs,
veya sizin gibi eli cok yavas, miy miy gibi gibi
tam bu noktada biraz daha fazla sabirli olmalisiniz,
kendi ustlendigi isi belki ilk ayda degil ama bir kac ay icerisinde daha profesyonelce yapmaya baslayacaktir.

cok bunaliyorsaniz kisisel bakim gibi bir seye ayirin haftasonu zamaninizi,
ve birakin o halletsin isleri.

aynen ..mesela eşim işten gelince çoraplarını uluorta yerlere atar bunu birtürlü değiştiremedim o

bacım şunu demeye çalıştım : kullanılmak kavramı ağır bir kavram ..hayat arkadaşım dediğin kişi için kullanılacak bir kelime değil..ev işlerine gelince tabi ki kârı koca birbirlerine yardım etmeliler..ama adam yemek yapmıyor diye yok ben kullandım yok bu adam benim maaşımla geçiniyor yada madem ben çalışıyorum ee öyleyse benim sözüm geçecek reis benim gibi modlara giremek gerek..eğer ortada birbirini gerçekten seven bir kârı koca varsa zaten bu saydıklarım olmaz içten hesap olmaz ..yok eğer sevgi bitmişse haklisiniz herkes işini yapmalı ...bilmem anlatabildim mi
Demek ki eş yeterince sevmiyor tam tersi. Konu sahibi de bunu göre göre soğur tabii. Bunun pazarlıkla ilgisi yok. Kadın çalışıyorsa her iş ortak olur yardım da denmez ona.Sevgiyle de alakası yok. Sevgi ve aşk varken de işler ortak olmalı. Diğer türlüsü erkeğin sultanlık yaşadığı bir evlilik olur.

Eşlerin ev işi yapmasını "yardım" olarak görmediğimiz gün herşey daha güzel olacak. Evin içine beraber sıçıyorsak beraber temizlenecek. Bunu anlamak ve kabul etmek bu kadar zor mu? Gerçi adamlarda suç yok ağa paşa gibi yetiştiren ebeveynlerde suç. Babam da kardeşim de eşim de ne yapmaları gerekiyosa yapıyolar o yüzden ben böyle şeylere çok sinirleniyorum. Evi temiz tutmak neden kadının görevi ya? Ne ara kitlediler bunu bize?

Eşlerin ev işi yapmasını "yardım" olarak görmediğimiz gün herşey daha güzel olacak. Evin içine beraber sıçıyorsak beraber temizlenecek. Bunu anlamak ve kabul etmek bu kadar zor mu? Gerçi adamlarda suç yok ağa paşa gibi yetiştiren ebeveynlerde suç. Babam da kardeşim de eşim de ne yapmaları gerekiyosa yapıyolar o yüzden ben böyle şeylere çok sinirleniyorum. Evi temiz tutmak neden kadının görevi ya? Ne ara kitlediler bunu bize?
Hay ağzını öpeyim aynen de bu böyle
Bana yardım ettiğini söyleyince daha da deliriyorım ben , neyin yardımı ?
Terapistten çıktık şimdi günlere böldü mutfak işlerini bi de Böyle deneyeceğiz ama hala çok sinirliyim bu hale getirdiği için
Bi de terapist parasını ben bayıldım yine !!! Herşey üstüme üstüme geliyo

Back
X