• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanılmış mobilya mı aldım?

reyhanvenane

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
7
1
1
37
Merhaba arkadaşlar. Bellonadan belissa yatak odası aldım. Gardrobun parçalarını koliden çıkarırlarken baktım panellerin kenarında delikler vardı. Herhalde oralardan monteleyecekler dedim ama kurulum yapılınca baktım yeni delikler açılmış. Şimdi dolabın içinde bir sürü boş delik var. Bu delikler normal mi? Eski menteşe yerleri değiller ama neyin nesi anlayamadım. Sizin dolaplarda da var mı?
Yani sıfır paneller üzerinde hiç delik olmadan mi geliyor? Yoksa tersimi :)

Delik normal değil bağlantı noktası değilse, büyük ihtimalle defoludur. Nerden aldıysanız durumu bildirin, gak guk derse tüketici mahkemesi ile halledelim o halde deyip çekilin. Geri değişir.

Resim yükleyebilme imkanın varmı ben orman endüstri mühendisiyim belki imalat hatasıdır belkide farklı raf ayarları olabilir

Merhaba arkadaşlar. Bellonadan belissa yatak odası aldım. Gardrobun parçalarını koliden çıkarırlarken baktım panellerin kenarında delikler vardı. Herhalde oralardan monteleyecekler dedim ama kurulum yapılınca baktım yeni delikler açılmış. Şimdi dolabın içinde bir sürü boş delik var. Bu delikler normal mi? Eski menteşe yerleri değiller ama neyin nesi anlayamadım. Sizin dolaplarda da var mı?
Teshir urununu sifir diye kakalama huylari var malesef basima geldi aynen geri yolladik, kurulum yapmalarina izin vermeseydiniz keske simdi kabul de etmezler, bize mobilya o sekilde geldi teslim almadik bir de salak yerine koyuyorlar itiraz edince diyorlar ki biz bunu magazada actik kurduk bir sorun var mi diye kontrol amacli diyorlar, kulliyen yalancilar yani

Resim yükleyebilme imkanın varmı ben orman endüstri mühendisiyim belki imalat hatasıdır belkide farklı raf ayarları olabilir
Dosya yükleyemiyorum. Ama daha önce menteşelenmiş gibi değil paneller. Çoklu kullanıma uygun olabilir. Şifonyerim demonte değil büyük bir kutunun içinde geldi. Ondan da biraz huylandım. Sanki biraz toplama bir iş yapmışlar. Sabah iyice bakacağım. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Teshir urununu sifir diye kakalama huylari var malesef basima geldi aynen geri yolladik, kurulum yapmalarina izin vermeseydiniz keske simdi kabul de etmezler, bize mobilya o sekilde geldi teslim almadik bir de salak yerine koyuyorlar itiraz edince diyorlar ki biz bunu magazada actik kurduk bir sorun var mi diye kontrol amacli diyorlar, kulliyen yalancilar yani
Açarlarken baktım kullanılmışa benzemiyorlardı yoksa ben de kurdurmayacaktım. Şifonyer kafamı kurcalıyor şuanda. O kurulu geldi işte.

Açarlarken baktım kullanılmışa benzemiyorlardı yoksa ben de kurdurmayacaktım. Şifonyer kafamı kurcalıyor şuanda. O kurulu geldi işte.
Kullanilmis degil zaten teshir urunu
Ama neden hic acilmamis urun fiyatina bunu almak zorunda olasiniz ki mesele orada, teshir urununu cok ucuza vermeliler oysa ki
Bize de ayni ayaga yattiklari icin biliyorum bir de esim tekstilci, mobilyacilarla calisiyor numaralarini cok iyi bilir ondan uyarayim dedim canim

Dosya yükleyemiyorum. Ama daha önce menteşelenmiş gibi değil paneller. Çoklu kullanıma uygun olabilir. Şifonyerim demonte değil büyük bir kutunun içinde geldi. Ondan da biraz huylandım. Sanki biraz toplama bir iş yapmışlar. Sabah iyice bakacağım. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Şifonyerlerin çoğu demonte gelmez fabrikadan kurulu çıkıyorlar.

Bence o mobilyada var bir sorun canim... En güzeli kendine özel yaptirmak bu tarz seylerde teşhir yollarlar birinin evine kurarlar geri iade edilir getirir onu kurarlar filan hep sorun hep terslik sizi bulur cok yasadik bu sorunlari...

Bu yuzden akillandim evimin esyalarini evime gore yaptiricam disardan alacagim seyler bellidir....

Dediğin gibi olabilir. Annemin bir arkadaşı koltuk takımı aldı bir ay kullandı ve beğenmedi iade etti. Kabul ettiler, ben eminim o takımı birine satmışlardır. Büyük ihtimal senin başına gelen de böyle bi şey.:110:

Canım esım mobılya ısı yapmıstı bı ara teşhir üründür,yanı magaza koyuyolar ya gelenler bakıyo o magazadakı urundur.

Dolabın yan yüzlerindeyse delikler raf yüksekliği için olmalı. Yakın tarihte kızıma Nova genç odası aldım. Yan yüzlerde ikişer delik var. Şifonyer de dediğiniz gibi kutu içerisinde kurulu bir vaziyette geldi.

Back
X