canım salsayı belli bir yönde süpürmen gerekiyor yoksa zorlanıyosun ama alışınca çok kolay. yani şöyle söyleyeyim. süpürgeye yukarıya bastırmadan götürüyorum kendime doğru bastırarak çekiyorum. çünkü tüylü olmayan kısımları sert bir ipten. bilmem anlatabildimmi? ama alıştıktan sonra diğer halılardan daha kolay süpürüyorum diyebilirim.
SALSADAN MEMNUNMUSUNUZ??? CADIARZU
ARKADAŞIM ÇOK SEVEREK ALDI.AMA YARAMAZ UFAKLIK KURU NESCAFE DÖKTÜ HALIYA HEMEN SÜPÜRÜP DEDİKLERİ GİBİ SABUNLU SUYLA SİLMESİNE RAĞMEN SARIMSI KOCA BİR LEKE KALDI .OLMADI SABUNLA YIKADI HALIYI.ODA OLMADI KOSLA HALI ŞAMPUANI DÖKTÜ YIKADI.YİNE ÇIKMADI LEKE.:1no2:
HALI KURUYUNCA ÇAREYİ HALININ TAMAMINA
KURU KAHVE DÖKÜP BEKLEYİP TAMAMINI SARARMASINDA BULDU.ŞİMDİ BEYAZ HALIYI SARIMSI KREM HALİYLE KULLNIYOR..
BENDE SALSASERİSİNDEN Bİ MODELE TAKMIŞTIM ALACAKTIM AMA BUNUN ÜZERİNE ARAŞTIRDIM.ŞİKAYETVARDA EN ÇOK SALSA SERİSİNDEN ŞİKAYET VAR.YOK SÖKÜLDÜ.YOK LEKE TUTTU VS.DİE..VE VAZGEÇTİM:1closedeyes:
halıya komple kahve mi döktü:1shok:
daha neler
benim salon halımda oldu benzer durum naptıysam çıkmadı
ama o ne lekesiydi anlamadık zaten misafir sonrası oldu
yıkamaya yolladık halıyı çıktı
bu arada ben de ryalın şagilerinden çok memnunum
önce aldığı yere danıştı satıcı yapacak bişey yok dediği için ve leke çıkmadığından böyle bir yola başvurdu..
ama malesef bunu denedikten sonra ;aldığı yere ben gittim .başka satıcıya denk geldim sanırım.hem salsa serisine baktım hem arkadaşımın yaşadığı bu leke olayını anlattım.satıcı keşke bize gelseydi dedi.gelmiş zaten yapacak bişey yok demişsiniz dedim.son çare ANASONLA SİLMESİ GEREKİYORMUŞ.HANIMLAR AKLINIZDA BULUNSUN.ADAM KULLANIM KILAVUZUNU VERDİ.ECZANELERDEN SATIN ALABİLİRSİNİZ YAZIYO
kızlar koltuğum bu ama yaslandığınız yerdeki desen farklı, burdaki kareli ya bendekinde sarıyla (altın sarısına kaçan bi renkle) çizilmiş simetrik daireler var, zeminde burda siyah ya bendekinde kahverengi
şu halılardan hangisi gider sizce
Royal.Hali
Royal.Hali
royal halı
yani çok ağır değilde daha eğlenceli bi halı istiyorum
ben aslında düz kırmızı isterdim hep ama bu koltuklara gidermi bilmiyorum, bi el atıverseniz linklere baksanız:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?