S sevcanbora Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2010 1 0 36 İstanbul 30 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tennec #21 bendede başörtüleri var bir iki kere kullanılmış ben artık dolama bağlıyorum eşarp takamıyorum baygınlık yapıyor dolaması olan varsa temiz takas edebilirim
bendede başörtüleri var bir iki kere kullanılmış ben artık dolama bağlıyorum eşarp takamıyorum baygınlık yapıyor dolaması olan varsa temiz takas edebilirim
M medic Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2011 88 0 36 İstanbul 26 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tennec #22 ya bende çok eşarp varrr kullandığım kullanmadığım isteyen olursa iletişime geçebiliriz.. gittigidiyordan veya burdan
ya bende çok eşarp varrr kullandığım kullanmadığım isteyen olursa iletişime geçebiliriz.. gittigidiyordan veya burdan
soficik2 Guru Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 27 5 286 İstanbul 7 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tennec #23 kullandığım kullanmadığım isteyen olursa iletişime geçebiliriz.. gittigidiyordan veya burdan[/QUOTE] kızlar bu konuyu tekrar açabilirmiyiz çok eşarbım var takmadığım ve alıp beğenmediğim takas yapalım resimde ekleyeyim...beğenrsenz mesajlaşalım Eklentiler $5343701_341.webp 88,5 KB · Görüntüleme: 108 Son düzenleme: 7 Mayıs 2013
kullandığım kullanmadığım isteyen olursa iletişime geçebiliriz.. gittigidiyordan veya burdan[/QUOTE] kızlar bu konuyu tekrar açabilirmiyiz çok eşarbım var takmadığım ve alıp beğenmediğim takas yapalım resimde ekleyeyim...beğenrsenz mesajlaşalım
soficik2 Guru Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 27 5 286 İstanbul 7 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tennec #24 2 eşarp resmi koydum,biri aker sıfır ipek eşarp ,diğeri aracıa ipek 2 kez takılmıştır.. beğenirseniz takas yapalım.
2 eşarp resmi koydum,biri aker sıfır ipek eşarp ,diğeri aracıa ipek 2 kez takılmıştır.. beğenirseniz takas yapalım.
GirLookingForLove ..Kalpler Allah'ın elindedir.. Kayıtlı Üye 16 Ocak 2013 1.616 1.074 83 7 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tennec #25 Bende vakit buldugumda cekip koycam bi ton takmadıgım esarp var mis gibi ipek bide.. Sıkıldım ne yapayım :)
Bende vakit buldugumda cekip koycam bi ton takmadıgım esarp var mis gibi ipek bide.. Sıkıldım ne yapayım :)
soficik2 Guru Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 27 5 286 İstanbul 7 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tennec #26 Aybala1 .!.: Bende vakit buldugumda cekip koycam bi ton takmadıgım esarp var mis gibi ipek bide.. Sıkıldım ne yapayım :)[ takas yapmak isteyeler mesaj atsın buda 1 kez takılmış,arancıa ipek... Genişletmek için tıkla...
Aybala1 .!.: Bende vakit buldugumda cekip koycam bi ton takmadıgım esarp var mis gibi ipek bide.. Sıkıldım ne yapayım :)[ takas yapmak isteyeler mesaj atsın buda 1 kez takılmış,arancıa ipek... Genişletmek için tıkla...
soficik2 Guru Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 27 5 286 İstanbul 7 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tennec #27 buda çok güzel sıfır ARANCIA twil ipek bu seninin moda rengi
soficik2 Guru Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 27 5 286 İstanbul 7 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tennec #28 soficik2 .!.: buda çok güzel sıfır ARANCIA twil ipek bu seninin moda rengiEki Görüntüle 705200 Genişletmek için tıkla... buda sıfır AKER İPEK EŞARP...İsteyene satışta yapılır. banka hesabıma eft ile ödeme...fiyatları akerlerin 50 lıradır....diğerleri 30 lıradır... Son düzenleme: 7 Mayıs 2013
soficik2 .!.: buda çok güzel sıfır ARANCIA twil ipek bu seninin moda rengiEki Görüntüle 705200 Genişletmek için tıkla... buda sıfır AKER İPEK EŞARP...İsteyene satışta yapılır. banka hesabıma eft ile ödeme...fiyatları akerlerin 50 lıradır....diğerleri 30 lıradır...