Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

arzu senin bikini gercekten sahaneymiş.. hain enişte nolucak.. :umursamaz:

keşke yeni almış olmasaydım senle takas yapardık ne güzel.. olumunekankayizsmile

evet Zen az kaldı kızlar :) ama kaliteli parfümm..15 20 ml bile değer..kullanan bilir..tabi zevkler de tartışılmaz ayrı konu..ama womende güzel içeriğindeki kokuları seviyorsanız..60 tl onunda normalde fiyatı..cok cok az pıslatıldı dedim ya..bakabilirsiniiizzzaklinialirimsmile

yokmu halen hipnotici olan(bu koku herkeze yakışmaz özel bir kokudur siz kokuyu degil koku sizi seçer:))).....özel bir koku olmasının özelligi ise her tende yakışmamasıdır..buda onu özel kılar zaten herkezede yakışmaması süper.. stiyoruuuuuuuuuuuuummm yokmu takaslık????

zen e baktım ..15 20 ml de değilmiş kızlar.kaydirigubbakcemile3 yarısından az.i.şişe geniş kocaman olduğu için az gözüküyor.detaylı bakıldığında yarısından az kullanılmı.40 olmadı 35 ml ... woman 0 gibidir. opuyorumnanaktan

topikte iyice tanımadığımız kişilerden alışveriş yapmayalım kızlar.orjinal diye çakma parfüm ortaya koyanlar olabiliirrr ya da göndermeyenler yanlış bilgi verenler hatta dolandırıcılar çıkabiliyor.dikkatinize...hatta ve hatta herkez dolandırıcı dese dee bilinsedeee sevilmesede üstede çıkmaya çalışanlar olabilir..Hep iyi yüzlerini gösterirler canımlı cicimli konusurlar...ama belli ederler sonunda. ...Kimse üstüne alınmasın uyaramak istedim kaydirigubbakcemile3

Saygılaaar:1hug:

keşke söylesen o kişileride alışveriş yapmasak işte ne güzel uyarırsın önceden şimdi herkez üstüne alınıcak yazık degilmi bence isim verde alışveriş yapmayalım o insanalrdanlmaz:

kızlar kalın saç maşası alıcam.elinden çıkartmak isteyen varsa alayım ..haftaya 0 alıcam yoksa :) msj atabilirsiniiz.

Avon çift taraflı eyeliner - far var elimde.kullanmayı beceremiyoruum..sarı tarafı far..altıntozu renginde.eyeliner i kahverengi..farıda güzel dryor ama sıvımsı gibi.toz değil.pek te beğenmedim açıkçası likit far olunca..sürmeyi denedim kenara koydum.isteyen msj atabilr :)
aklinialirimsmile

elinede hipnotic poison veya ona benzer kokusa olabilir ...çakma veya orjinal olması fark etmez benim için marka meraklısı degilim:))sonuçta takas yeri burası ...
birde burada satış veya alış yapmak yasaktır bildigim kadarıyla....

kendi sıfır koydugum kıyafet veya makyaj ürünlerimle degişim yapabiliriz seçin begenin alın daha ne duruyorsunuzdelikafadulden

arzu senin bikini gercekten sahaneymiş.. hain enişte nolucak.. :umursamaz:

keşke yeni almış olmasaydım senle takas yapardık ne güzel.. olumunekankayizsmile

evet çok hain :)) Denizdeki halimizi görseydiniz gülmekten ölürdünüz kaydirigubbakcemile Takas olmadı artık üstüne başka bir üst uyduracağım:hulya:

evet çok hain :)) Denizdeki halimizi görseydiniz gülmekten ölürdünüz kaydirigubbakcemile Takas olmadı artık üstüne başka bir üst uyduracağım:hulya:

çekiştirdi durdumu yoksa seni ehehehehe kaydirigubbakcemile3

üzerine plaj elbisesi giyebilirsiiin incecik tül..hem daha güzel oluyor..ama çok güzel aslındaa...

Evet daha önceki sayfalarda da yazmıştım sürekli çekiştirdi ipini kıstı o kadar sıktıkı artık askının takıldığı yer zedelendi yani :) üstüne bişiy giyince de anlama olmuyor ki ya :) mesajını aldım şimdi cevap vereceğim sana takasta neyin var bilmiyorum bi bakayım :)

isteyene parfüm,isteyene vibroshape,isteyene saç şekillendirici set
hepsi takasta kızlarlülülülülülü

85ml marc jacobs-daisy
75 ml pink sugar
bayanssulusmile

Philips marka 10 parça set
tost aparatı,düzleştirici aparat,kalın ve ince maşa seçenekleri daha neler neler

Uploaded with ImageShack.us

Vibro Shape Masaj Kemeri Masaj amaçlı titreşim yapar incelmenize ve kilo vermenize yardımcı olur.
Çift taraflı darbe sayesinde güçlü titreşim sağlar.

Deydey memnun kalmadinmi vibroshape den etkisi yokmu zayıflamaya ? En azından masajı rahatlatmiomu kasları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…