Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

sjp covet edp 95ml
versace crisytal noır edp 35 ml
dior midnıght poıson edp 45ml
narsico rodrigez essence edp 50ml
ysl cinema summer 85 ml

takasta kızlar bayanssulusmile

Kızlar elimde Harajuku Lovers-Gwen Stefani Parfüm var hiç kullanılmamış yani küçük boy ve jel şeklinde kokusu çok kalıcı ve çok güzel çantana at ve kullan çok şeker:))

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunu burda bi arkadaşımdan aldım ama kokusu bana uymadı ama hoş kokusu var:)) çok az kullanılmış....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

caldion jean hiç kullanılmamış kokusu çok hoş parfüm ve edp siyle birlikte:))

Kızlar,
Dolge Gabbana The One Rose ve Locaste touch of Sun
var. bunları aldımda the one cok agır lacoste ıse tenıme gıtmedı.. Değiştirebilirizzz

tıgubu....sendekı parfumlerın 2 sıne talıbım sende ıstersn.....bendekıler..
dıor dune 85ml
cat deluxe 75ml
avon l b dress 35ml
c kelın truth 15ml
parıs hılton 15 ml

tıgubu dior midnıght poıson edp 45ml
narsico rodrigez essence edp 50ml
ysl cinema summer 85 ml
dıoru bılıorm... narcıso ve ysl nasıl kokular... bu ucude olabılır benım ıcın.. senın ıstedıgın varsa takasa varım

Kızlar uzun zamandır giremiyordum buraya.problem vardı açılmıyodu sayfa...Ancak bugün girebiliyorum.Kokoş kedimle çoook güzel bi takas yaptık..Ürünlerini çok beğendim ama büyük geldi )) üzülerek takasa koyucam tekrar kıyafet topiğine.Kendisinede çoook teşekkür ederim hediyeleri için.Çok tatlı bi insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…