Kullanmayacağım şeyleri geri gönderiyorum ayıp mı sizce

e yok artık.. bu gerçekten kötü niyete giriyor ama...

:oha::oha:

olur mu öyle şey ya, saçma. psikiyatriste gidip tedavi olursanız memuriyetiniz yanmaz konu sahibi,kesin bilgi.okuyun yazdığımı.

niye banlandı ki ? :110:

Ne olduki üyeye banlandı.Kimseyle polemiğe de girmedi ama
Konunun ilk mesajında kvnin diktiği şeylerle dalga geçiyordu, tepki alınca o kısmı sildi. Konu silmek de yasak tabii. O kısım geri geldiğine göre ondan gitti.

Ayıpsa ayıp gönder gitsin. Belki göndermeyi bırakırlar. Evi depoya çevirmenin lüzumu yok. İkinci el eşya satanlara falan satsınlar

Eşimin gözü önunde atcam. Ve annesıne dıycem atıyorum artık dıye. Napayım. 5aydır böyle sıkıldım
Şey yapsan evinde Bodrum'da kiler varsa oraya biriktirsen eşini kırma bence çünkü adamların kafa böyle şeylere çalışmaz bu yüzden aranız bozulmasın daha ilk aylardasınız
Üslup olarak ne bilgisizler demeden yaşlı iyi niyetli de bilemiyor kırmak istemiyorum senin anneni Bodrum'a koyuverelim bunları deyiver

Konu o değil ki
Hiç uğraşmadan verir kurtulursun
Ama konu sahibinin sorun çıkarması lazım
Çünkü gitme gelme sorununu halletti
Olmayan bebeğe kimin bakacağı kavgası yapıldı
Evdeki tuhaf halılar gönderildi
Yeni konu lazım eş ailesine sarmaya
Kaostan besleniyor çünkü
Yazık insanlara ölene kadar huzur yok dünyada 😬

Bikaç gün mü?
Sen inandın mı şimdi buna? 😂
Bak bunu yeni gördüm ben de ne gerek var kırmaya eşini diyorum

5 aylik evlilikte senin pırıl pırıl sıkır sıkır evin vardır
Napıcaksın eski esyalari, cöpe cevirme evi yapistir gitsin.

Ihtiyac varsa bazi seyler alinabilir 2. Ele asla karsi degilim. Ama baskasinin evinde istemedigi seyleri doldurma evine.

Eşim annesigilden sürekli birşey getiriyor. Tencere, ses sistemi, yolluk, tüp aklıma gelenler. Ses sistemi ve parçaları çok yer kaplıyor ve kullanmıyor kesınlıkle. Götür diyorum götürmüyor. Giymeyecegi kıyafetleri getiriyor. Renkli renkli kıyafetler dikmiş annesi. Yarın gel trafik lambası olarak işe başla dedim, dalga geçtim resmen. Giymeyecek ama evde duruyor. Dünde kullanmadıkları koltugu götürün dediler. Aşırı ısrar ettiler, istemedim. Sürekli birseyler getırıyor.Geçen 2 büyük torba gönderdim geri. Çogunu kullanmıyorum ve geri yolluyorum ayıp mı sizce?
Hic ayip değil asla taviz verme bence.
Bizde de ayni durum söz konusu.
Çöpe atacaklari yerde bize gönderiyorlar.
Evlenip balayindan döndük. Kv lere yemege gittik. Dönüşte 2 kez arabayi doldurup esya tasidik. Eşimin esyalariymis.
Kolileri açtık aman allahim calar saat, biblo..vs eşime ait olmayan, evde istemedikleri cope atilmasi gereken ne varsa doldurmuşlar.
Yillarca durdu. Eşim de ailesine karşı tavir mi algiladi ne attirmadi. Bir cogu kolilerde, evimin bir odasini depoya cevirecek sekilde kaldi. En son artik eve temizlige gelen yardımcımiz dayanamayıp esime yeter artik atin bu ivir ziviri neden tutuyorsun bunlari dedi. Annen cope atsaymis ya diye aci gercegi yuzune vurdu. Sonra esim de ailesine soylene soylene ayıklayıp atti da kurtuldum. Simdi kv min annesinin evini bosaltiyorlar yine basladilar bize bir seyleri atmaya calismaya. Esim istemedi diye annesi demedik laf birakmadi.
Ayy ben de bir dokun bin ah isit misali:) demem o ki o esyalar daha size gelmeden engelleyin. Bir kere taviz verdiniz mi hep ugrasirsiniz.

Ben geri gondermek yerine ihtiyac sahiplerine ulastirirdim.
Hem ailenin gönlü olur hem evde bos duracagina birilerine faydasi dokunur.

Eşim annesigilden sürekli birşey getiriyor. Tencere, ses sistemi, yolluk, tüp aklıma gelenler. Ses sistemi ve parçaları çok yer kaplıyor ve kullanmıyor kesınlıkle. Götür diyorum götürmüyor. Giymeyecegi kıyafetleri getiriyor. Renkli renkli kıyafetler dikmiş annesi. Yarın gel trafik lambası olarak işe başla dedim, dalga geçtim resmen. Giymeyecek ama evde duruyor. Dünde kullanmadıkları koltugu götürün dediler. Aşırı ısrar ettiler, istemedim. Sürekli birseyler getırıyor.Geçen 2 büyük torba gönderdim geri. Çogunu kullanmıyorum ve geri yolluyorum ayıp mı sizce?
Yok ayıp degil kullanmadıkları eşyalarmış zaten
Benimde çeyizimde yatak yastık yorgan çoktu memlekeete her gidisimde arabanin arkasına doldurdum gonderdim fazlalık sevmiyorum şimdi de aynı kullanmadıklarımi gittikçe götürüyorum
Alıştılar bana artik

Sizin durumunuzda istemiyorum dedikten sonra devam etti ise ayip degil bence.

Ama daha normal bir hediyelesme durumunda kullanmayacaginiz seyi geri vermek hos olmayabilir, bu durumda siz de o urunu baskasina hediye edersiniz veya azicik kullanirsiniz ve sonra geri verirsiniz veya ikinci elde satarsiniz.

Neden ayıp olsun ki.
Eşimin bekarlık eşyalarınım hepsini kayınvalideme geri gönderdim.
Kendi de memnuniyetle aldı.
Bazılarını da ikinci el internet sitelerinden çok güzel fiyatlara sattım

niye size yolluyorlar koskocaman koltuğu bile çok tuhaf :D

Back
X