Kullanmayacağım şeyleri geri gönderiyorum ayıp mı sizce

Ikimiz de annelerimizle adaletli görüşelim bir seninkine bir benimkine deyip gündüz adam evde yokken eşinden gizli annesi ve kızkardeşini eve alması.
Çocuk yapmak için kayinvalidesinin iyice yaşlanmasını beklemesi.
Yatalak babaannenin ölmemesini sırf kv rahata ermesin diye istemesi.
Daha yazabilirim aslında.
Bir de araba olayı var.
Babaannesi üzerine aileyle alınan engelli aracına sahip çıkmasi, ailene verirsen ben araba aldığımda benim arabama binemezsin demesi.

Yeni tabıki. Salonda 2 büyük koltuk var. Misafir orda yatıyor. En fazla 1 gece kardeşim kalıyor. Onların üst katta tek oda var. Baya yıllar önce aldıkları koltuk var. Model falan baya eski. Annen kardesın gelır kalır goturun dıyorlar. Ama annem falan kalsa 1 gece kalıyor, salonda yatıyor
Annen ve kardeşin niye aynı şehirdeki sana yatılı geliyor ki? Kv sana bu gece burada kalın dediğinde "ne gerek var?" diye olay çıkarıyorsun ama.

İşine yaramayan şeyleri verıyor. Verdıgı tencereler falan kullanılmış eskiyi baya
Ay almayın o zaman ya çöpe atacağı şeyleri veriyor günah çıkarır gibi :) ya da belediyenin ihtiyaç sahipleri için esya toplanan yerleri var oraya verin. Evde göremezse sorar mi attin mi verdiğim tencereyi diye

Ay almayın o zaman ya çöpe atacağı şeyleri veriyor günah çıkarır gibi :) ya da belediyenin ihtiyaç sahipleri için esya toplanan yerleri var oraya verin. Evde göremezse sorar mi attin mi verdiğim tencereyi diye
Tabiki sorar. Onların atma huyu yok aslında. Vitrinleri, dolapları eşya dolu. Yukarıda boş oda eşya dolu. Bende eşime diyorum, onların koycam yeri var bana getirme bunları

Tabiki sorar. Onların atma huyu yok aslında. Vitrinleri, dolapları eşya dolu. Yukarıda boş oda eşya dolu. Bende eşime diyorum, onların koycam yeri var bana getirme bunları
Benim eski esya konusunda tikim var, evde fazla esyaya hele hic tahammül edemiyorum ruhum daralıyor 😑 esinize atın bence pası o annesini ikna etsin

Eşyalara acıdım sizin ev ve anne evi arası gel git eskiyecekler onun yerine birine verin yok eğer bunu yapmazsanız çöpe atın

Bi süre sonra o giden eşyalar yine size gelicek sizden geri gidicek

Böyle hayat mi olur🙄😒

Eşyalara acıdım sizin ev ve anne evi arası gel git eskiyecekler onun yerine birine verin yok eğer bunu yapmazsanız çöpe atın

Bi süre sonra o giden eşyalar yine size gelicek sizden geri gidicek

Böyle hayat mi olur🙄😒
Ama bende kalsa kullanılmayacak ki. Ben yer kalasın istemiyorum

Yok artık. 1 hafta birde. İnsan kafayı yer. Ay bılmıyorum. Aynı durumda olsam ben evden gıdıyorum 1hafta,onlarda gelsın derdim. Bende sevmem yatılı gelıp kalacaklar falan. Aynı sehirde kalmak cok sacma. Eşin asırı annecı

Şuan evdeyken de arıyorum kv yi. Ben sadece yasaklar bıtsın normal gıdelım dıyorum. Ama eşimde yasak varsa yatılı kalalım dıyor. Yok anneanneme gıdelım köye 2 3gun orda kalalım, yılbasında annemde kalalım, dun ıcın yasak var annemde kalalım dedi. Ben uzun saatler kalmak istemiyorum. Kendı annemde de 3 saat otururum. Orda da öyle istiyorum. Ama eşim yerınden kalkmıyor. Gec saate kadar oturcak ılla. Bu sefer gidesim gelmıyor

Kardeşim bızı haftasonu yatılı cagırdı. Eşim rahat edemem dedı ve istemedi. Ama kendı ailesinde kalalım ıstıyor. E bende orada rahat edemiyorum

Yatılı kalmakla ilgili sadece bazı mesajların. Üstelik eşin annenlerde yatılı rahat edemem dediği halde senin annen ve kızkardeşin sizin evinizde yatılı kalabiliyor ve anladığım kadarıyla eşin bunu bir kez bile mesele etmemiş...

Fazla eşyaya karşıyım. İyi yapıyorsunuz. Ben bu eşya saklama durumunu söyle hallettim. Eşimi işteyken arıyorum ve " hani senin şu gömlek vardı 5 6 ay giymedin onu işte o artık yok haberin olsun diyorum." çok aşırı tepki gelmezse atıyorum gelirse duruyır 😂

Eşim getırdıkce eşime kızıyorum. Hele eski koltugu getırırse koydurmam eve geri götürür
Koydurmayin tabii ki ne münasebet ya eskici misiniz siz. Esiniz de laf anlamıyorsa haberin yokken eskiciye veririm zorla getirirsen deyin. Hani size sormadan bir şeyler alsa tamam da eski seyler yahu ayıp yaptığı

Yeni tabıki. Salonda 2 büyük koltuk var. Misafir orda yatıyor. En fazla 1 gece kardeşim kalıyor. Onların üst katta tek oda var. Baya yıllar önce aldıkları koltuk var. Model falan baya eski. Annen kardesın gelır kalır goturun dıyorlar. Ama annem falan kalsa 1 gece kalıyor, salonda yatıyor
Yaa tamam işte ben de aynı şeyi söylüyorum. Kv nize benim koltuklarım var ve yeniler. Onların yanına bu koltuğu koymak istemiyorum. Teşekkür ederim Lütfen böyle şeyler vermeyin bize istemiyorum ben. Annem kalınca bizdekiler yetiyor zaten diyeceksiniz ve eş kişisine de "ben eski eşya istemiyorum bu evde artık" düşüncenizi kabul ettireceksiniz

Yaa tamam işte ben de aynı şeyi söylüyorum. Kv nize benim koltuklarım var ve yeniler. Onların yanına bu koltuğu koymak istemiyorum. Teşekkür ederim Lütfen böyle şeyler vermeyin bize istemiyorum ben. Annem kalınca bizdekiler yetiyor zaten diyeceksiniz ve eş kişisine de "ben eski eşya istemiyorum bu evde artık" düşüncenizi kabul ettireceksiniz
Çalışma odamız var. Masa kitaplık falan var. O odaya koyarsınız diyorlar. Dedim zaten dur beni dinle bak rahat rahat kalırlar diyorlar.

oups,şaka yapıyorsun elmam? :KK57:

genel anlamda sürekli dertlenip konu açan bir üye olduğunu biliyorum sadece,eş ailesine karşı olan duygularını bilmiyordum :KK57:o_O
Şaka yapmıyorum canım, gayet kendi düşünceleri 🤷

Çünkü inanılmaz takıntılı, kendi açtığı konular yetmiyor diğer yorumları da kayinvalideli konular üzerine. Kafasında sürekli kuruyor, olmamış şeyler üzerinden kin güdüyor insanlara resmen. Asla sağlıklı düşünmüyor.
Bana komik değil korkutucu geliyor o yüzden o_O

Yatılı kalmakla ilgili sadece bazı mesajların. Üstelik eşin annenlerde yatılı rahat edemem dediği halde senin annen ve kızkardeşin sizin evinizde yatılı kalabiliyor ve anladığım kadarıyla eşin bunu bir kez bile mesele etmemiş...
Annem kalmadı. Kız kardesım 1gece kaldı. Akşam geldi sabah işe gitti

Back
X