Kullanmayacağım şeyleri geri gönderiyorum ayıp mı sizce

Senin kalbin çok güzel de ondan öyle düşündün tatlım. 🧡 Bak farkındaysan ne Yabanelma'ya ne de bana cevap vermiyor. 🤷🏼‍♀️
canımsın :KK200:
Şaka yapmıyorum canım, gayet kendi düşünceleri 🤷

Çünkü inanılmaz takıntılı, kendi açtığı konular yetmiyor diğer yorumları da kayinvalideli konular üzerine. Kafasında sürekli kuruyor, olmamış şeyler üzerinden kin güdüyor insanlara resmen. Asla sağlıklı düşünmüyor.
Bana komik değil korkutucu geliyor o yüzden o_O
tabi bunu reddediyordur muhtemelen? bende sorun yok diyordur? o_O

canımsın :KK200:

tabi bunu reddediyordur muhtemelen? bende sorun yok diyordur? o_O
Bir önce ki konusunda kabul etmişti takıntılı olduğunu, psikiyatriste gideceğini söylemişti ama şimdi olası memuriyetine etki eder diye vazgeçmiş. Şaşırdım mı, hayır. 🤷

Bir önce ki konusunda kabul etmişti takıntılı olduğunu, psikiyatriste gideceğini söylenmişti ama şimdi olası memuriyetine etki eder diye vazgeçmiş. Şaşırdım mı, hayır. 🤷
Halbuki ufacık bir umut yeşermişti içimde iyi olacak diye. P Portakalli ordek psikiyatriye muayene olmanın hiç ama hiçbir engeli yok memuriyetine. Bu bir ayıp değil çünkü. Nasıl ki kalbimiz ağrıyor ve kardiyologa gidiyoruz kimse bizi niye gittin diye yargılamıyorsa aynı şey. Senin de ruhun kangren olmuş ve bir uzman yardımına ihtiyacın var. Muhtemelen tedaviyle geçecek bu durumun sen atanana kadar. Bu arada gerçekten öğretmen olmana engel bir psikiyatrik rahatsızlığın varsa da elbette olmaman gerekir bunu saklamak ne kadar doğru sence? Bu şekilde takıntılarla mesleğini nasıl yapacaksın? Öğrencilerin en ufak imada bulunsa alt üst mü olacaksın mesela?

Alma,
getiriyora geri götür,
geri almıyorsa ya atarım ya ihtiyaç sahibine veririm de,
kabul etmiyorsa blöf olarak bırakma dediğini yap.

Eşinizin eşyalarını mı gönderiyorlar? öyleyse bence geri göndermeyin onlar da fazla olduğu ve eşinizin olduğu için size göndermişlerdir.evinizde fazlalıksa varsa belediyenin yardım kutularına yoksa da çöp bidonunun yanına bırakabilirsiniz, ihtiyaç sahipleri alır

Eşim annesigilden sürekli birşey getiriyor. Tencere, ses sistemi, yolluk, tüp aklıma gelenler. Ses sistemi ve parçaları çok yer kaplıyor ve kullanmıyor kesınlıkle. Götür diyorum götürmüyor. Giymeyecegi kıyafetleri getiriyor. Giymeyecek ama evde duruyor. Dünde kullanmadıkları koltugu götürün dediler. Aşırı ısrar ettiler, istemedim. Sürekli birseyler getırıyor.Geçen 2 büyük torba gönderdim geri. Çogunu kullanmıyorum ve geri yolluyorum ayıp mı sizce?
Kadın sızın evı bodrum nıyetıne mı kullanıyor .

Bence gerı yollamak yerıne kendı ılhtoyacları yoksa tabı bırlerıne verebılırsınız

Bence ayıp değil. Kendi evinin nizamına insan kendi karar verebilmeli, siz herhangi bir malzemeye özellikle ihtiyaç duyduğunuzu açıkça belirtmediğiniz/ima etmediğiniz müddetçe neden ayıp olsun ki? Üstelik siz de hiç istemiyorsunuz, size yük oluyor bu gelen malzeme akışı. Bence eşinizle açıkça konuşun, o da ailesiyle konuşsun. Kendi evinizin düzenine karar vermesi gereken kişi sizsiniz. Birkaç elbezi, lif, işlemeli havlu vs olur da tamam jest kabul edilip teşekkür edilir bunlara ancak evinizde külfet olarak gördüğünüz malzemeleri istememe hakkına elbette sahipsiniz.

Ikimiz de annelerimizle adaletli görüşelim bir seninkine bir benimkine deyip gündüz adam evde yokken eşinden gizli annesi ve kızkardeşini eve alması.
Çocuk yapmak için kayinvalidesinin iyice yaşlanmasını beklemesi.
Yatalak babaannenin ölmemesini sırf kv rahata ermesin diye istemesi.
Daha yazabilirim aslında.
e yok artık.. bu gerçekten kötü niyete giriyor ama...
Bir de araba olayı var.
Babaannesi üzerine aileyle alınan engelli aracına sahip çıkmasi, ailene verirsen ben araba aldığımda benim arabama binemezsin demesi.
:oha::oha:
Bir önce ki konusunda kabul etmişti takıntılı olduğunu, psikiyatriste gideceğini söylemişti ama şimdi olası memuriyetine etki eder diye vazgeçmiş. Şaşırdım mı, hayır. 🤷
olur mu öyle şey ya, saçma. psikiyatriste gidip tedavi olursanız memuriyetiniz yanmaz konu sahibi,kesin bilgi.okuyun yazdığımı.

niye banlandı ki ? :110:

Sizin evinizse hali üstüne kirlenmesin diye hali seriyorlardi.bu ne anlamadım sizin ev ardiye mi size gönderiyorlar. Konuşun anlamıyorlarsa geri yollamaya devam

Back
X