- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
- 53
Hosgeldin guruba canim Sinif ogretmenimisin.Yatana kadar yapacaklarima gelince.
- Camasirlar serilecek
- B. Makinasi bosaltilacak
- Odalar supurulecek
- Mobilyalarin uzeri silinecek
Tabiki hosgeldin :) kendini tanitmakla ise başlayabilirsin bide topigin ilk sayfasini oku :)Ben de katılabilir miyim o kadar tembelim kii
canım ben ce casper ben çok memnunum benimki viaE1 eyer bütçen varsa dokuzyüz falan bunun üst modeli var VIA A1 di gali onu al Samsung bana göre değilCasper mi nasil kullanisi bende casper almayi dusunuyorum. Samsung mu casper mi.
Kiz napiyonuz bu saatte
Bendrn gizli kitap mi okuyosunuz bakim siz
Okudum takip ediyordum bayadır ama yeni yazabildiiim :) ay ben yeni evli ve çok tembel bi gelinim bu durumumdan eşim de rahatsız baya kendisi çok titiz düzenli tertipli dakik bi insan ben ise tam zıttım bilemiyorum nasıl düzeleceğimTabiki hosgeldin :) kendini tanitmakla ise başlayabilirsin bide topigin ilk sayfasini oku :)
Yatana kadar yapacaklarima gelince.
- Camasirlar serilecek
- B. Makinasi bosaltilacak
- Odalar supurulecek
- Mobilyalarin uzeri silinecek
Okudum takip ediyordum bayadır ama yeni yazabildiiim :) ay ben yeni evli ve çok tembel bi gelinim bu durumumdan eşim de rahatsız baya kendisi çok titiz düzenli tertipli dakik bi insan ben ise tam zıttım bilemiyorum nasıl düzeleceğim
Ben görmedim onları galiba göz ucuyla okumuşumGünaydın kizlar. Ilk sayfayi okudum demissiniz ama ben okundugunu anlayayim diye begrn tusuna basin demistim. Sonra 2017 bhedeflerinizi yas vb. Yazin denistim. Nerede onlar,? Goz ucuyla mi okudunuz yoksam
Beeennn az kaldi ve cook hastayim bir iki gun daha ekleyebilirmisin bana kuccucuk bise kaldiBanyo bildirimi yapmayan arkadaslar.. ..
Bildirim suresi uzamaz... ama yarim yaptim yazabilirsinBeeennn az kaldi ve cook hastayim bir iki gun daha ekleyebilirmisin bana kuccucuk bise kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?