Merhaba kizlar. Ancak alabildim elime telefonu. chentiq yarina olmaz da haftaya. 100luk gruba ben talibim. Bugun yaptiklarima gelince 10 ogrenci demistim 22 ogrenci bilgisi girdim. Balik yaptim hamsi. Siz nasil temizliyorsunuz bilmem ama ben kilcigini bile cikariyorum cocuklar yuzunden o da 2 saatimi aldi aslinda hic hazzetmem o kadar uzun suren islerden. Baliktan sonra tezgah tamam. B. Makinasi bosaltildi tekrar dolduruldu. Dagimiklik toplandi.

Yatana kadar yapacaklarima gelince.
  • Camasirlar serilecek
  • B. Makinasi bosaltilacak
  • Odalar supurulecek
  • Mobilyalarin uzeri silinecek

Iyi geceler kızlar bugun bakamadım size sabah kızı doktora götürdüm. Ordan da biraz alışveriş yaptım giremedim topiğe.....

Casper mi nasil kullanisi bende casper almayi dusunuyorum. Samsung mu casper mi.

Kiz napiyonuz bu saatte

Bendrn gizli kitap mi okuyosunuz bakim siz
canım ben ce casper ben çok memnunum benimki viaE1 eyer bütçen varsa dokuzyüz falan bunun üst modeli var VIA A1 di gali onu al Samsung bana göre değil

Tabiki hosgeldin :) kendini tanitmakla ise başlayabilirsin bide topigin ilk sayfasini oku :)
Okudum takip ediyordum bayadır ama yeni yazabildiiim :) ay ben yeni evli ve çok tembel bi gelinim bu durumumdan eşim de rahatsız baya kendisi çok titiz düzenli tertipli dakik bi insan ben ise tam zıttım bilemiyorum nasıl düzeleceğim

Yatana kadar yapacaklarima gelince.
  • Camasirlar serilecek
  • B. Makinasi bosaltilacak
  • Odalar supurulecek
  • Mobilyalarin uzeri silinecek

Günaydın kizlar. Ilk sayfayi okudum demissiniz ama ben okundugunu anlayayim diye begrn tusuna basin demistim. Sonra 2017 bhedeflerinizi yas vb. Yazin denistim. Nerede onlar,? Goz ucuyla mi okudunuz yoksam

günaydın bayanlar ,

dün ilk defa yazdığım beşliyi tamamladım.

16.12.2016 tarihli beşli:
1.yemek yapılacak
2. bi makine çamaşır yıka
3. ortalığın dağınıklığını topla
4. 3 tane ayna sil.
5. bulaşıklığı boşalt

Günaydın kizlar. Ilk sayfayi okudum demissiniz ama ben okundugunu anlayayim diye begrn tusuna basin demistim. Sonra 2017 bhedeflerinizi yas vb. Yazin denistim. Nerede onlar,? Goz ucuyla mi okudunuz yoksam
Ben görmedim onları galiba göz ucuyla okumuşum 20 yaşındayım yeni yıla baya yoğun başlayacağım yeni bir dil öğreneceğim kursa gideceğim en büyük hedefim bir yılda çok iyi öğrenmek

Banyo bildirimi yapmayan arkadaslar.. ..

Ya herkes nerde neden maratona kimse kalkmiyor cocuk emzirme molasi verdim bi bakiyim ne var ne yok dedim baktim kimse yoooooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…