- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
- 53
Seninde is yapisin cok iyi.Planların çok iyi.
Misafir gelicek sanirim:)Gunaydin kizlar. Dunku beslim tamamdi. Sabahin beslisi
- Börek yapilacak
- Brownie yapilacak
- Tuzlu bir sey yapilacak
- 7 parca utu
- Salon cami silinecek
Evet canım cuma kız hastaydı akşam kv geldi eşim yoktu şehir dışında Bugun çocukları kurslara götür getir bi de kv bende o yüzden vakit bulamadım16.10 17.00 arasi utu maratonu sonucum
3 gomle
5 kazak
1 switshirt
5 kot
1 kumas pantalon
2 keten pantolon
Kizimin nevresim takimi
Ayyyyy bakin gorun ne kadar cok utu biriktirmisim.... tuhhhhh pis ben :)))
areser kolay felsin badicigim yogunmussun....
Seninde is yapisin cok iyi.
Hepsini yapabilirmiyim koca gobegimle bilmiyorum.
Yok canim evdeyiz ya cumartesi onun icinMisafir gelicek sanirim:)
Cok gecmis olsun canim. Nasil simdi iyi mi?Evet canım cuma kız hastaydı akşam kv geldi eşim yoktu şehir dışında Bugun çocukları kurslara götür getir bi de kv bende o yüzden vakit bulamadım
Nice mutlu yillari olsun canimmmHanımlar merhabalar. Bu aralar sayfa sessizdi malum. Kaç gündür bildirim de gelmeyince kimse yazmadı herhalde diye sayfaya girmiyordum. Meğer yazan varmış
Bugün kızımın doğun günü. Onun hazırlıkları için koşturuyorum. Tüm gün maratondayım. Herkese kolay gelsin
tebrik ederim... ben de 1 gunde tamamlamistim... tabiki listedesin. Belirlenen 10 madde icin topikte arama yapabilirsin. Yatak odasi diye arattir maddeler diye arattir. Her yeni gelen icin tekrardan liste paylasmiyoruz. Cogu kisi eskiletden oldugu icin herkesin listesi var cnm.Kizlar banyo tamam
- Banyo dolabi ici disi temizlendi
- Raflar duzenlendi
- Kapi silindi
- Duvarlar silindi
- Dusakabin kirec cozucu ile temizlendi
- Kalorifer petegi temizlendi
- Havalandirmanin teli temizlendi
- Taban temizlendi
gecmiste kepenk diye bir arama yapErken uyuyan bir topik
once nice yillar diliyorum sonra daHanımlar merhabalar. Bu aralar sayfa sessizdi malum. Kaç gündür bildirim de gelmeyince kimse yazmadı herhalde diye sayfaya girmiyordum. Meğer yazan varmış
Bugün kızımın doğun günü. Onun hazırlıkları için koşturuyorum. Tüm gün maratondayım. Herkese kolay gelsin
Kolay gelsin. Birlikte nice saglikli yillariniz olsun insallahHanımlar merhabalar. Bu aralar sayfa sessizdi malum. Kaç gündür bildirim de gelmeyince kimse yazmadı herhalde diye sayfaya girmiyordum. Meğer yazan varmış
Kolay gelsin. Birlikte nice saglikli yillariniz olsun insallah
tebrik ederim... ben de 1 gunde tamamlamistim... tabiki listedesin. Belirlenen 10 madde icin topikte arama yapabilirsin. Yatak odasi diye arattir maddeler diye arattir. Her yeni gelen icin tekrardan liste paylasmiyoruz. Cogu kisi eskiletden oldugu icin herkesin listesi var cnm.
gecmiste kepenk diye bir arama yapcnntrm erkenci diyor bize NAVLEE
once nice yillar diliyorum sonra da
Nice mutlu yillari olsun canimmm
Kolayy gelsin sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?