• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim eşim kilo takıntılı. Ben de alışık değilim o yüzden olabildiğince eski halime dönmek istiyorum.
Takıntılı eş daha zor
103. Sayfadayim 1 haftadir . Kitap 230 sayfa..
Bugun bitirme hususunda kendime hodri meydan diyorum. Beni destekleyiniz lutfeeennn

Gunun 5 lisi

1. Kitap bitirilecek
2. Haftalik eöi ler belirlenip yazılacak
3. Film izlenecek
4. Yarin icin temizlik plani olusturulacak 4 maraton yapilacak
5. Cep telo temizlenecek
chentiq chentiq chentiq

Okuldan aradılar kızın ateşi varmış
Geçmiş olsun canım

Kitap okuyomusun ne okuyosun.. Ay yeni kitap almak istiyorum.
Tabi okudum 20 sayfa heralde :) Ferudun Özdemir "Allah var problem yok " ben kitap sihirbazı diye bir siteden yeni kitaplar aldım canım. Ferudun Özdemir iki kitabı. Hatice Kübra Tongarın bir kitabı. Yabancı bir yazarın selehaddin eyyubi yi anlatan serisinden iki kitabı. Birde mucizeler dükkanı, bir kitabı vardı seriyi tamamlamayı düşünüyorum inşallah.

Geçmiş olsun canım

Tabi okudum 20 sayfa heralde :) Ferudun Özdemir "Allah var problem yok " ben kitap sihirbazı diye bir siteden yeni kitaplar aldım canım. Ferudun Özdemir iki kitabı. Hatice Kübra Tongarın bir kitabı. Yabancı bir yazarın selehaddin eyyubi yi anlatan serisinden iki kitabı. Birde mucizeler dükkanı, bir kitabı vardı seriyi tamamlamayı düşünüyorum inşallah.

Küçük mucizeler dükkanı ve devamı olan serisini okudum. İnan coook guzeeel... anlatım dili o kadar akıcı ki bir anda bakıyorsun bitiyor kitap.
Seneler önce okumustum bekarken.
Kitap serisinin yarısı duruyor ...
Bekarken gittiğim bir kitapçı vardı.
3tl ye değiş tokuş yaptiriyordum. Ah ne kitaplar gelip geçmişti elimden.
Şimdi pişmanım o kitapları almadigima
O zamanlar 5 TL idi kitaplar
Ama güya hesabıma 3TL değiştirmek işime gelirdi. Ayyy sinirlendim kendime gördün mü ;))) neyse kissadan hisse gibi anlattım
Sonuna gelirsek mutlaka devam serisini oku

Ayyy iş mii yani ev işi mi ... ben kitap yarışi yapsam chentiq. Bu soğuk da kaldırma beni yerimden. Coook isim war evet amaaa.çıkasım yok odadannnn
Aksam yemegini yedik cocuklar cazgirlik yapinca salona kactim. Simdi gene mutfaga gitmeliyim... basladigim isi bitirip kahve faslina gecevilirim.

Kitap marstonu da yapavilirsin bugunki 5 li mi gormedin mi kitap film ne ararsan vsr

Aksam yemegini yedik cocuklar cazgirlik yapinca salona kactim. Simdi gene mutfaga gitmeliyim... basladigim isi bitirip kahve faslina gecevilirim.

Kitap marstonu da yapavilirsin bugunki 5 li mi gormedin mi kitap film ne ararsan vsr

Kitap yerine egzersiz bisiklet üstüne çıktım gitsin kilolar

chentiq chentiq 30 dk'lık maraton sonucum
*bulaşiklarin pisi alindi
*bulasiklar elimde yikandi
*ocak silindi
*sofralar silkelendi katlandi çekmeceye yerlestirildi
*çöpler toparlanip atıldi
*mutfak yerler silindi
*ogluş koltukta uyumuş üzeri degistirilip yatagina yatirildi
*kocişe çay servisi yapildi
Şimdi ben de kitap çay keyfi yapicam:KK36:
Bu ara da işe başlamışın hayırlı olsun ,iş hayatinda başarilar dilerim
Artik uykuyu özlersin:uykucu:

Elbistan m

Elbistan mi?Akraba çikarmisiz şimdi

elbistanmı kızlar benim ilk okul öğretmenim vardı elbistanlı vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun adı durmuştu ne çok severdim ya:((((sonra amcasının oğlu vardı emekli bi öğretmen aynı okuldaydık soyadı aynıydı ondan öğrenmiştim çok ama çok üzülmüştüm son bikez görmek isterdim ayyy beni nerelere götürdünüz kızlar

elbistanmı kızlar benim ilk okul öğretmenim vardı elbistanlı vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun adı durmuştu ne çok severdim ya:KK43:(((sonra amcasının oğlu vardı emekli bi öğretmen aynı okuldaydık soyadı aynıydı ondan öğrenmiştim çok ama çok üzülmüştüm son bikez görmek isterdim ayyy beni nerelere götürdünüz kızlar
Allah rahmet eylesin:110:

103. Sayfadayim 1 haftadir . Kitap 230 sayfa..
Bugun bitirme hususunda kendime hodri meydan diyorum. Beni destekleyiniz lutfeeennn

Gunun 5 lisi

1. Kitap bitirilecek
2. Haftalik eöi ler belirlenip yazılacak
3. Film izlenecek
4. Yarin icin temizlik plani olusturulacak 4 maraton yapilacak
5. Cep telo temizlenecek
Benimde 3 haftadir 30.sayfada oldugum kitap var. Eskiden haftada 1kitap okurdum. Simdi yilda 1 okumuyorum.

Back
X