- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
14.00 olsunGeldimmmmm kaça kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14.00 olsunGeldimmmmm kaça kadar
banada arada öyle oluyor cnmBurdayim burda hergun okuyorum da konulati tam yakalayamiyorum ya uzerinden bi suru konusma gecmis oluyor ya da cevaplicak bisi olmuyor mecbur okuyup cikiyorum :)
Yok canım pazartesi
rehabilitasyonda eğitmenlik yapıyordum canım da çok zordu o iş psikoloji falan kalmıyor hamileyken çalışıyordum baya bi kötü olmuştum dönmem işe Rabbim mecbur etmesin tabi
akşamdan kalan mıAyyy kaçırdım iyi miii.. maraton baslangicinda mutfakta ydim sanırım. Maraton yapmış kadar oldum
Eki Görüntüle 1929476
Bm bosaltildi
Dün akşam dan ve kahvaltı dan kalan bir sürü bulaşık makineye dizildi makine calistirildi

@areser gecmis olsun canimay ben de başlıyacam,buraya bir göz atayım da öyle dedim önce öğle namazımı kılayım daBenim maraton basliyor kizlar
Canım çok geçmiş olsun kızınaSelam kızlar kızım hiç iyi değil idrar yolu enfeksiyonu olmuş ateş sıtmalanma kusma halsizlik ne ararsan var gece hiç uyumadı
24 aralık 5 lis
1- mutfağı topla
2- çamaşır yıka
3- buzdolabını temizle
4- mutfağı süpür sil
5- ortada dağınıklık bırakma
Hoşgeldin aramıza. Evin dağınıkken ruhun daha çok sıkılmıyor mu? İçin darlanmıyor mu? Ev karışık onu düşünmekten kafan daha çok karışık. Hadi kalk şimdi wc ye klozete çamaşır suyu dök fırçala beklesin , o arada mutfağa gir hemen tezgah üstünü topla, yemeğin yoksa koy bir çorba pilav onlar pişerken oturma odasına geç dağınıklığı topla süpür sil toz al camını aç temiz hava girsin. Şimdi geç yatak odana dağınıksa topla süpür sil tozunu al aç camını havalandır. Eve süpürge tut, sil toz al. Wc yi yıka.Kizlar bana birşey söyleyin de kendime geleyim evim berbat durumda ve birsey yapmak istemiyorum
Birsey beni tutuyor gibi icimden gelmiyor bu ev beni öldürüyor nefes alamıyorumCanım çok geçmiş olsun kızına
Hoşgeldin aramıza. Evin dağınıkken ruhun daha çok sıkılmıyor mu? İçin darlanmıyor mu? Ev karışık onu düşünmekten kafan daha çok karışık. Hadi kalk şimdi wc ye klozete çamaşır suyu dök fırçala beklesin , o arada mutfağa gir hemen tezgah üstünü topla, yemeğin yoksa koy bir çorba pilav onlar pişerken oturma odasına geç dağınıklığı topla süpür sil toz al camını aç temiz hava girsin. Şimdi geç yatak odana dağınıksa topla süpür sil tozunu al aç camını havalandır. Eve süpürge tut, sil toz al. Wc yi yıka.
Ruhun arındı hissettin mi![]()
Ah canım anlatsam roman olur denen bir hayatım var. Evliligim berbat, aile apartmanı, küflü duvarlar, bir sürü eksik eşya ama çok çok şükür bu evin hanımı benim bu ev benim kalem. O engel olan şey aslında biriken işlerin düşüncesi. Sen dediğim gibi bir başla yapamazsan gel bana kızBirsey beni tutuyor gibi icimden gelmiyor bu ev beni öldürüyor nefes alamıyorum
Haklisin ama cok fazla sey varAh canım anlatsam roman olur denen bir hayatım var. Evliligim berbat, aile apartmanı, küflü duvarlar, bir sürü eksik eşya ama çok çok şükür bu evin hanımı benim bu ev benim kalem. O engel olan şey aslında biriken işlerin düşüncesi. Sen dediğim gibi bir başla yapamazsan gel bana kız![]()
Temizlik terapidir canım, ben üzülünce evi kırklarım dip köşe.Haklisin ama cok fazla sey var
Cok gecmis olsun canimSelam kızlar kızım hiç iyi değil idrar yolu enfeksiyonu olmuş ateş sıtmalanma kusma halsizlik ne ararsan var gece hiç uyumadı
24 aralık 5 lis
1- mutfağı topla
2- çamaşır yıka
3- buzdolabını temizle
4- mutfağı süpür sil
5- ortada dağınıklık bırakma